Onderwijs: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Onderwijs is de verzamelnaam voor alle manieren waarop je iets kunt leren. We bedoelen bijvoorbeeld het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en ho...')
 
Regel 1: Regel 1:
Onderwijs is de verzamelnaam voor alle manieren waarop je iets kunt leren. We bedoelen bijvoorbeeld het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Maar je kunt ook denken aan particulier onderwijs.
+
[[Bestand:Juf.jpg|thumb|right|300px|Een juf werkt in het onderwijs.]]
 +
'''Onderwijs''' is de verzamelnaam voor alle manieren waarop je iets kunt leren. We bedoelen bijvoorbeeld het [[basisonderwijs]], [[voortgezet onderwijs]], [[beroepsonderwijs]] en [[hoger onderwijs]]. Maar je kunt ook denken aan [[particulier onderwijs]]. In het onderwijs werken leraren (juffen, meesters, docenten, lectoren, hoogleraren, professoren). Als je onderwijs krijgt dan ben je een leerling (of student).

Versie van 22 dec 2016 om 22:58

Een juf werkt in het onderwijs.

Onderwijs is de verzamelnaam voor alle manieren waarop je iets kunt leren. We bedoelen bijvoorbeeld het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Maar je kunt ook denken aan particulier onderwijs. In het onderwijs werken leraren (juffen, meesters, docenten, lectoren, hoogleraren, professoren). Als je onderwijs krijgt dan ben je een leerling (of student).

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Onderwijs&oldid=468787"