Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 24 juni t/m 24 juli staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Honderdjarige Oorlog. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Omroep Limburg (België): verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 
Regel 1: Regel 1:
 
[[Bestand:OmroepLimburg LOGO.png|250px|right|thumb|Het logo van Omroep Limburg <br> <small>(Eigendom van Omroep Limburg)</small>]]  
 
[[Bestand:OmroepLimburg LOGO.png|250px|right|thumb|Het logo van Omroep Limburg <br> <small>(Eigendom van Omroep Limburg)</small>]]  
'''Omroep Limburg''' is een digitaal nieuwsblad, wat ondanks de naam geen omroep is. Omroep Limburg brengt wereldnieuws en nieuws van Belgisch [[Limburg (België)|Limburg]] op Facebook en op zijn website uit. Het digitaal nieuwsblad is op 31 mei 2017 opgericht. Het nieuwsblad heeft zeer weinig volgers maar slechts 3000 volgens bronnen van het nieuwsblad zelf. Het nieuwsblad heeft een aantal vestigingen in België, namelijk in [[Hasselt]], [[Lommel]], [[Mol(België)|Mol]] en [[Hechtel-Eksel]].
+
'''Omroep Limburg''' is een digitaal nieuwsblad, wat ondanks de naam geen omroep is. Omroep Limburg brengt wereldnieuws en nieuws van Belgisch [[Limburg (België)|Limburg]] op Facebook en op zijn website uit. Het digitaal nieuwsblad is op 31 mei 2017 opgericht. Het nieuwsblad heeft zeer weinig volgers maar slechts 3000 volgens bronnen van het nieuwsblad zelf. Het nieuwsblad heeft een aantal vestigingen in België, namelijk in [[Hasselt (België)|Hasselt]], [[Lommel]], [[Mol(België)|Mol]] en [[Hechtel-Eksel]].
 
== Vestigingen ==
 
== Vestigingen ==
 
=== Hasselt ===
 
=== Hasselt ===

Huidige versie van 18 aug 2019 om 16:26

Het logo van Omroep Limburg
(Eigendom van Omroep Limburg)

Omroep Limburg is een digitaal nieuwsblad, wat ondanks de naam geen omroep is. Omroep Limburg brengt wereldnieuws en nieuws van Belgisch Limburg op Facebook en op zijn website uit. Het digitaal nieuwsblad is op 31 mei 2017 opgericht. Het nieuwsblad heeft zeer weinig volgers maar slechts 3000 volgens bronnen van het nieuwsblad zelf. Het nieuwsblad heeft een aantal vestigingen in België, namelijk in Hasselt, Lommel, Mol en Hechtel-Eksel.

Vestigingen

Hasselt

Omroep Limburg heeft in Hasselt slechts één vestiging, dat namelijk in het Cultureel Centrum van Hasselt waarbij 9 medewerkers werken in één kleine zaal zover bekend.

Lommel

In Lommel heeft Omroep Limburg twee vestigingen, aan de Vreyshorring en aan de Heide. Daarbij werken 12 medewerkers, waaronder 3 ICT-medewerkers en de hoofdredacteur van het nieuwsblad.

Mol

Omroep Limburg heeft ook een vestiging in de Antwerpse stad Mol. De vestiging ligt in het gehucht Millegem, in een appartement in de Sijsjesstraat. Daarbij werken zover bekend 2 medewerkers.

Hechtel-Eksel

De laatste vestiging van Omroep Limburg ligt in de Belgische gemeente Hechtel-Eksel. Aan de kant van Hechtel ligt de laatste vestiging, in een huis waarbij maar 3 medewerkers werken, er is ook laatst een inbraak gepleegd op dit pand waarbij er o.a. een laptop werd gestolen, hiervoor werkte er 4 medewerkers maar eentje nam ontslag vanwege de gestolen laptop, hij eiste schadevergoeding en vond het onveilig nu. Dit komt ook omdat je ook bij dat huis gewoon naar de achterdeur kan lopen via de zijkant van het huis.

Hacking en storingen

Wat opvallend is bij het nieuwsblad is dat er regelmatig voorkomt dat de site wordt gehackt of er storingen plaats vinden dit is al een aantal keer gebeurd, zo is de website van Omroep Limburg voor een week platgelegd door hackers, en door storingen ook. De laatste storing was nog op 12 september. De oorzaak van storingen is steeds onbekend.

Bron

  • Website van Omroep Limburg
  • Facebook

Link

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Omroep_Limburg_(België)&oldid=573516"