Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

nasnas

Uit Wikikids
Versie door Rots61 (overleg | bijdragen) op 21 apr 2021 om 13:06 (Nieuw sjabloon)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nieuws.gif
Verouderd?
Dit artikel bevat gegevens die verouderd kunnen zijn, zoals het aantal abonnees van een YouTuber.
De informatie in dit artikel kan dus al snel verouderd zijn!
Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Nassim (Amsterdam, 14 april 2001), beter bekend als nasnas, is een Nederlandse youtuber. Anno 2021 heeft hij ruim 195.000 abonnees op het videoplatform YouTube.

Wie is nasnas?

nasnas uploadt wekelijks een aantal video's. Deze video's worden maandelijks door miljoenen mensen in vooral Nederland en België bekeken. nasnas staat bekend om zijn Fortnite Battle Royale video's, met zijn actievolle gameplay en originele content wist hij als een van de weinige mensen in Nederland de 100.000 abonnees te halen zonder zichzelf te laten zien. Een aantal voorbeelden van zijn een paar video's.

  • Ik speelde Fortnite met een gasmasker...
  • Ik liet Qucee weer Fortnite spelen en toen...
  • Ik joinde een Fortnite clan via TikTok...
  • Ik ontvoerde deze TOXIC Fortnite streamer en toen kwam zijn clan...
  • Speel geen Fortnite met een bivakmuts...
  • Ik ging deze YouTuber STREAMSNIPEN en dit was zijn reactie...

Je weet dus nooit wat je kunt verwachten.

Andere social media

nasnas is ook actief op Instagram en TikTok, vroeger gebruikte hij alleen Twitter en natuurlijk YouTube.

#nasnas

nasnas is de bedenker van de #nasnas op YouTube. Deze hashtag wordt door duizenden Fortnite spelers gebruikt en is ontzettend populair in de Fortnite wereld. Deze hashtag is bedacht om kleinere Fortnite spelers een groter publiek te geven. Daarnaast had nasnas ook een serie op zijn YouTube-kanaal (reageren op montages van kijkers) waarin hij zijn mening geeft over deze montages, deze serie is ontzettend populair in de Fortnite wereld.

Biografie

Nassim is sinds 2013 actief in de YouTube wereld. Nassim is youtuber geworden, omdat hij al lange tijd actief was op social media en veel andere youtubers keek in de jaren voor 2013. Daarnaast was Nassim al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in social media om zijn creativiteit kwijt te kunnen. YouTube begon als een hobby, maar groeide later uit tot zijn werk. Wat weinig mensen weten is dat Nassim zijn YouTube kanaal begon met het maken van Call of Duty video's, later maakte Nassim Grand Theft Auto 5 video's waarin hij leaks onthulde en besprak, hij wist in deze periode ongeveer 30,000 abonnees te halen. Maar zijn populariteit en daarmee het aantal abonnees op YouTube-kanaal namen pas echt snel toe toen de game Fortnite Battle Royale verscheen. Nassim heeft een broertje en een zusje die een paar keer in zijn video's zijn geweest.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Nasnas&oldid=663433"