Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Kindertelefoon

Uit Wikikids
Versie door Pooymaggy (overleg | bijdragen) op 9 jun 2007 om 19:45 (Pagina aangemaakt: '''De Kindertelefoon is in 1979 uitgevonden. De eerste Kindertelefoon was in Amsterdam 1 telefoontje naar de Kindertelefoon kostte dan 0,25 (uitgerekend in euro's). De Kindertelef...)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Kindertelefoon is in 1979 uitgevonden. De eerste Kindertelefoon was in Amsterdam 1 telefoontje naar de Kindertelefoon kostte dan 0,25 (uitgerekend in euro's). De Kindertelefoon word om allerlei manieren gebeld, verliefdheid, mishandeling, pesten, problemen thuis, en ga zo maar door. Nu kost een telefoontje naar de Kindertelefoon met de vaste telefoon geen geld, maar met de mobiele telefoon wel. Ook is er een chat uitgevonden van de Kindertelefoon daar kun je dingen vragen zonder echt contact te hebben, omdat je je daar dan misschien wel voor schaamt, als het bijvoorbeeld over dingen gaan van verliefdheid. Als je bijvoorbeeld in Maastricht woont, gaat jou telefoontje bij de dichtsbijzijnde Kindertelefoon af, soms krijg je een antwoordapparaat te horen omdat die telefoon dan even bezet is. En als je met de Kindertelefoon chat, mag ik max. 30 minuten duren, omdat te kindertelefoon zoveel mogenlijk mensen wil helpen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Kindertelefoon&oldid=32082"