Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 24 juni t/m 24 juli staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Honderdjarige Oorlog. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Gremlins: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Heb effe deze pagina gemaakt)
 
(Beter)
Regel 1: Regel 1:
Gremlins is een Amerikaanse horror-comedy over mogwai,s een soort alien,s die kinderen kunnen krijgen als ze met water in aanraking komen . Die kinderen zijn gremlins en dat zijn grote onruststokers die winkels overvallen en huizens slopen als een jongen een mogwai krijgt genaamd gizmo en hem met water in aanraking laat komen krijgt hij gremlins die heel het stadje op stelten zetten uiteindelijk verslaat Billy de jongen die de gremlins heeft gekregen ze . En gizmo wordt weer opgehaald door  zijn oude eigenaar die beter voor hem kan zorgen als Billy.   
+
Gremlins is een Amerikaanse [[Horror]]  [[Comedy]] over mogwai,s een soort alien,s die kinderen kunnen krijgen als ze met water in aanraking komen . Die kinderen zijn gremlins en dat zijn grote onruststokers die winkels overvallen en huizens slopen als een jongen een mogwai krijgt genaamd gizmo en hem met water in aanraking laat komen krijgt hij gremlins die heel het stadje op stelten zetten uiteindelijk verslaat Billy de jongen die de gremlins heeft gekregen ze . En gizmo wordt weer opgehaald door  zijn oude eigenaar die beter voor hem kan zorgen als Billy.   
 
+
[[Bestand:Gremlins Logo.png|miniatuur|Het logo van de film]]
De film is een samenwerking tussen de regisseurs Joe dante en steven Spielberg en was een succes in de bioscopen . Er kwam later ook een vervolg
+
De film is een samenwerking tussen de regisseurs Joe dante en steven Spielberg en was een succes in de bioscopen . Er kwam later ook een vervolg [[Gremlins 2 : the new batch]]

Versie van 7 dec 2019 om 15:59

Gremlins is een Amerikaanse Horror Comedy over mogwai,s een soort alien,s die kinderen kunnen krijgen als ze met water in aanraking komen . Die kinderen zijn gremlins en dat zijn grote onruststokers die winkels overvallen en huizens slopen als een jongen een mogwai krijgt genaamd gizmo en hem met water in aanraking laat komen krijgt hij gremlins die heel het stadje op stelten zetten uiteindelijk verslaat Billy de jongen die de gremlins heeft gekregen ze . En gizmo wordt weer opgehaald door zijn oude eigenaar die beter voor hem kan zorgen als Billy.

Het logo van de film

De film is een samenwerking tussen de regisseurs Joe dante en steven Spielberg en was een succes in de bioscopen . Er kwam later ook een vervolg Gremlins 2 : the new batch

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gremlins&oldid=586166"