Gebruiker:TahR78/Zandbak

Uit Wikikids
< Gebruiker:TahR78
Versie door Apoo (overleg | bijdragen) op 14 nov 2010 om 19:58 (Juiste kleuren)
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Leuk dat je er bent!
Boomhut1.png

Hallo TahR78/Zandbak!
Welkom op Wikikids! Leuk dat je hier bent gekomen. Je hebt al een paar bewerkingen gedaan op onze site, en daar zijn we blij mee, alleen hebben we deze bewerkingen moeten weghalen. Dit komt omdat jouw bewerkingen niet gepast waren op onze site. Hieronder valt foute informatie op de artikelen zetten of kliederen.

Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden wij het deze keer niet erg, maar als je dit vaker doet, kan je ervoor zorgen dat je niet meer op de site kan komen. Probeer dus aan je gedrag te werken! Hieronder kan je ook wat pagina's vinden om je wegwijs te maken op Wikikids.

Hieronder kan je verder nog zien wat je fout gedaan hebt. Verder wensen we je veel plezier en succes toe op Wikikids!

De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Het doel van sjabloon Zandbak is om gebruikers die foute bewerkingen uitvoeren maar nieuw zijn erop te wijzen dat Wikikids niet voor hun bewerkingen bedoeld is. In principe is het zo dat foute bewerkingen in combinatie met dit sjabloon geen blokkades opleveren.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:TahR78/Zandbak&oldid=166306"