Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem nu op: Internationaal recht en Argentinië

Gebruiker:Rupsjenooitgenoeg23: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina: Welkom op mijn gebruikerspagina: Ik ben Marloes en werkzaam voor Bibliotheek Assen. Samen met een aantal Assense basischolen hebben wij kinderen tijdens de medi@lessen de gelegen...)
 
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Welkom op mijn gebruikerspagina:
+
[[Afbeelding:bibliotheekassen.jpg|right|thumb|Logo van Bibliotheek Assen]]
 
+
Welkom op mijn gebruikerspagina:  
 
Ik ben Marloes en werkzaam voor [[Bibliotheek Assen]].
 
Ik ben Marloes en werkzaam voor [[Bibliotheek Assen]].
Samen met een aantal Assense basischolen hebben wij kinderen tijdens de medi@lessen de gelegenheid gegeven om kennis te maken met WikiKids. Zo hebben wij in verschillende groepen uitgelegd wat een wiki is en wat je er allemaal mee kunt.
+
Samen met een aantal Assense basischolen hebben wij leerlingen tijdens de medi@lessen de gelegenheid gegeven om kennis te maken met WikiKids. Zo hebben wij in verschillende groepen uitgelegd wat een wiki is en wat je er allemaal mee kunt.
En omdat Assen dit jaar (2009) 750 jaar bestaat en Assen het themajaar is hebben de kinderen als opdracht gekregen artikelen te schrijven over de geschiedenis van Assen en deze hier op wikikids te plaatsen.
+
En omdat Assen dit jaar (2009) 750 jaar bestaat en Assen het themajaar is hebben de kinderen als opdracht gekregen artikelen te schrijven over de geschiedenis van Assen en deze hier op wikikids te plaatsen, je kunt ze vinden onder het kopje [[Assen]]. Zo kunnen deze leerlingen technieken onder de knie krijgen, zodat ze straks zelf ook artikelen kunnen plaatsen over zelf bedachte onderwerpen.

Huidige versie van 26 mei 2009 om 18:40

Logo van Bibliotheek Assen

Welkom op mijn gebruikerspagina: Ik ben Marloes en werkzaam voor Bibliotheek Assen. Samen met een aantal Assense basischolen hebben wij leerlingen tijdens de medi@lessen de gelegenheid gegeven om kennis te maken met WikiKids. Zo hebben wij in verschillende groepen uitgelegd wat een wiki is en wat je er allemaal mee kunt. En omdat Assen dit jaar (2009) 750 jaar bestaat en Assen het themajaar is hebben de kinderen als opdracht gekregen artikelen te schrijven over de geschiedenis van Assen en deze hier op wikikids te plaatsen, je kunt ze vinden onder het kopje Assen. Zo kunnen deze leerlingen technieken onder de knie krijgen, zodat ze straks zelf ook artikelen kunnen plaatsen over zelf bedachte onderwerpen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Rupsjenooitgenoeg23&oldid=90681"