Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Moderator

Gebruiker:Knowledge: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Regel 10: Regel 10:
  
 
'''Ik ben niet meer zo vaak aanwezig op WikiKids wegens drukte op school.'''
 
'''Ik ben niet meer zo vaak aanwezig op WikiKids wegens drukte op school.'''
 +
 +
(Ik denk dat het leuker is dat ik mijn gebruikerspagina maar intact laat, al heb ik inmiddels al een tijdje geleden afscheid genomen van Wikikids. Het was leuk om eraan te werken, maar nadat ik heb geholpen de boel op poten te zetten (portalen, hoofdpagina, sjablonen, categoriesysteem) had ik hier maar weinig meer te zoeken. Ook begon ik me wat te ergeren aan het klakkeloze gekopieer van Wikipedia.
 +
Ik kijk echter met veel plezier terug op de periode waarin ik aan Wikikids heb bijgedragen. Ik wens jullie nog veel succes, en ik kom vast nog wel 'ns een keertje langs.)
 +
 
}}
 
}}
  

Versie van 19 nov 2008 om 16:26

Gebruikerspagina Overlegpagina Mijn fotoboek Mijn bijdrages Testpagina Stuur een mailtje Recente wijzigingen Houd in de gaten!


Welkom op mijn gebruikerspagina!

Ik stel me even voor. Mijn echte naam vermeld ik hier liever niet :) Je zult het dus met 'Knowledge' moeten doen. Ik ben geen leerkracht, leerling of student op de Pabo, maar ga waarschijnlijk wel naar de Pabo. Ik zit nu in VWO5.

Ik ben niet meer zo vaak aanwezig op WikiKids wegens drukte op school.

(Ik denk dat het leuker is dat ik mijn gebruikerspagina maar intact laat, al heb ik inmiddels al een tijdje geleden afscheid genomen van Wikikids. Het was leuk om eraan te werken, maar nadat ik heb geholpen de boel op poten te zetten (portalen, hoofdpagina, sjablonen, categoriesysteem) had ik hier maar weinig meer te zoeken. Ook begon ik me wat te ergeren aan het klakkeloze gekopieer van Wikipedia. Ik kijk echter met veel plezier terug op de periode waarin ik aan Wikikids heb bijgedragen. Ik wens jullie nog veel succes, en ik kom vast nog wel 'ns een keertje langs.)

Wat heb ik al gedaan op WikiKids?
WikiKids Award.gif

Deze gebruiker is in het zonnetje gezet! Gefeliciteerd met de WikiKids-Award!

Zie Speciaal:Contributions/Knowledge.

Ik heb de volgende artikelen geschreven:

Ajax - Astrid Lindgren - Atlas (boek) - Bijbel - Carnivoor - Contrareformatie - Denemarken - De Romeinse Limes - Dierentuin - FAQ - Hemellichaam - Herbivoor - Kater - Lijfwacht - Lijst van stripfiguren - Luxemburg - Nationale feestdag - Portaal:Moderator - Portaal:Kids - Sluis - Website - Wereld - Wikipedia - Wikikids:Bureaucraat - Wikikids:Clubhuis - Wikikids:Doorverwijspagina - Wikikids:General disclaimer - Wikikids:Lijst van gebruikers met extra bevoegdheden - Wikikids:Instructies - Wikikids:Moderator - Wikikids:Moderatorwerk - Wikikids:Nominaties - Wikikids:Richtlijnen voor moderatoren

De volgende sjablonen gestart:

Sjabloon:Afbeelding - Sjabloon:Alarm - Sjabloon:Afbeelding Wikikids - Sjabloon:Afbeeldinggewenst - Sjabloon:Auteur - Sjabloon:Categoriestelsel - Sjabloon:Doorverwijspagina - Sjabloon:Lengtes - Sjabloon:Moderator - Sjabloon:Modklikhier - Sjabloon:Nominatie - Sjabloon:Vandalisme - Sjabloon:Verbeteren - Sjabloon:Verhaal - Sjabloon:Voorstel - Sjabloon:Webquest - Sjabloon:Weg

Wat ik hier niet bij ga houden zijn:

De redirects die ik heb gemaakt.
De vele categorieën die ik heb aangemaakt.
Mijn afbeeldingen

Mijn afbeeldingen vind je in mijn fotoboek!

Iets te vragen?

Je kunt me mailen, of een vraag op mijn overleg stellen.

Op andere projecten

Ik ben te vinden op:


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Knowledge&oldid=70760"