Moderator

Gebruiker:Harry.spoelstra

Uit Wikikids
Versie door Knowledge (overleg | bijdragen) op 7 jan 2008 om 17:22 (Wijzigingen door Bobb hersteld tot de laatste versie door Harry.spoelstra.)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • Bewerkingen X
 • Uploads X
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
 • Moderator

Wie

Ik ben Harry Spoelstra en werk op obs De Dubbelburg te Rijnsburg en Valkenburg. Momenteel geef ik les aan groep 8 in Rijnsburg. Op beide locaties zorg ik voor de computers en natuurlijk ook voor het enthousiast maken van de kinderen en de andere leerkrachten op ict-gebied.

Hobby's

Mijn hobby's zijn fotograferen, koken, maar ook bezig zijn met alles wat met computers in het onderwijs te maken heeft. Zowel technisch bezig zijn met computers als het maken / geven van cursussen ivm ict, maar ook het bedenken en invoeren van nieuwe zaken binnen het onderwijs die met ict te maken hebben.

Wat doe ik met ict binnen het onderwijs

Ik heb meegewerkt aan Webkwesties

Ik heb een aantal jaren internetprojecten gemaakt voor kinderen van groep 5. Deze zijn nog steeds te zien en te volgen op

               Pablo
               Mathilde
               Giovanni

Verder hou ik de website van de school bij Dubbelburgwebsite. Via de website probeer ik zaken die belangrijk zijn voor mijn groep vast te leggen. Een praktisch voorbeeld hiervan is de groepspagina voor groep 8. Hier vinden ze de planning voor hun huiswerk, afspraken m.b.t. de spreekbeurten en boekbesprekingen die ze moeten gaan houden. Tevens staat er vermeld hoe ze hun Engelse woordjes ook thuis kunnen leren op de pc. Dienstenrooster m.b.t. bepaalde werkzaamheden. Ouders kunnen hier ook zien wanneer hun kind wat moet doen.

Reisbeer

Een tijd geleden heb ik een aantal identieke beren gekocht en deze op diverse basisscholen uitgezet. Af en toe gaat de reisbeer op reis en dan kunnen alle kinderen hun beer volgen op het internet. Hij houdt dan een weblog bij, zorgt dat foto's op zijn website de reisbeer komen te staan en regelt dat er leuke oefeningen en spelletjes voor de kinderen te doen zijn. Als hij zin en tijd heeft maakt de reisbeer ook een podcast, zodat je naar zijn eigen verhaal kunt luisteren.

Geplaatste afbeeldingen:

Hier kun je mijn geuploade foto's vinden.


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Harry.spoelstra&oldid=51081"