Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 1 t/m 28 juli staat WikiKids in het teken van de Griekse mythologie! Doe jij ook mee?

Gebruiker: DeGroteEmojii/kladblok

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Go-home.svg Crystal Clear app aim3.png Crystal Clear app email.png Crystal Clear app kwrite.png Crystal Clear app kaddressbook.png
Gebruikerspagina Overlegpagina Mail mij Bewerkingen Kladblok
Het is nu 05:24 en vandaag dinsdag 23 juli 2019


Welkom op mijn kladblok!
Hier maak ik dingen aan als ik dat wil.
jij kan ook meehelpen bij het deel voor iedereen!

Mijn deel

Dit deel moet je niet bewerken!

Praten

Een overlegpagina werkt anders!
Nuvola apps kopete.png
Welkom, DeGroteEmojii!

Hoi DeGroteEmojii, we hebben gezien dat je over dingen hebt gepraat met iemand die niks met Wikikids te maken hebben. Het is niet de bedoeling om te praten over allerlei dingen op WikiKids die niks met WikiKids te maken hebben. Dat komt omdat WikiKids geen chatbox is of plek om gezellig met elkaar te kletsen. Daar heb je andere websites voor. WikiKids is een serieuze website waar je stukjes tekst kunt schrijven over een onderwerp dat je zelf mag kiezen. Op een overlegpagina kun je dan overleggen met andere gebruikers als je vragen hebt. Overlegpagina zijn dus niet bedoeld om te kletsen met elkaar.

overlegpagina - hier kom je alles te weten over overlegpagina’s!

Nu moet je even goed opletten!
Dialog-warning.svg
Let op, DeGroteEmojii!

We hebben je al verteld dat je niet over dingen moet praten die niks met Wikikids te maken hebben. WikiKids is geen chatbox of plek om gezellig met elkaar te kletsen. Daar heb je andere websites voor. WikiKids is een serieuze website waar je stukjes tekst kunt schrijven over een onderwerp dat je zelf mag kiezen. Op een overlegpagina kun je dan overleggen met andere gebruikers als je vragen hebt. Overlegpagina zijn dus niet bedoeld om te kletsen met elkaar.

Dit is echt je laatste kans!
Dialog-error.svg
Attentie, DeGroteEmojii!

Dit is de derde keer dat we je aanspreken. Het is niet de bedoeling om te praten over dingen die niks met wikikids te maken hebben. Wij leggen het graag nog een keer uit: WikiKids is geen chatbox of plek om gezellig met elkaar te kletsen. Daar heb je andere websites voor. WikiKids is een serieuze website waar je stukjes tekst kunt schrijven over een onderwerp dat je zelf mag kiezen. Op een overlegpagina kun je dan overleggen met andere gebruikers als je vragen hebt. Overlegpagina zijn dus niet bedoeld om te kletsen met elkaar.

Je bent nu voor 1 uur geblokkeerd, lees deze tekst goed door! Snap je iets niet? Stel dan een vraag aan ons. Wanneer je na deze blokkade toch doorgaat met praten over onderwerpen die niks met Wikikids te maken hebben dan zul je steeds langer geblokkeerd worden. We hopen dat dit niet nodig is.

Nog nodig: dossiers en modtools.

Jullie deel

Hier mag je bewerken!


Hier kan je mijn kladblok verversen.
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:DeGroteEmojii/kladblok&oldid=550595"