Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Fietstocht: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k (iets erbij)
Regel 1: Regel 1:
Een '''fietstocht''' is een reisje op de fiets. De reis kan kort of lang zijn. Het is handig als je een pomp mee neemt op een langere tocht, zodat je de band kunt op pompen als deze lek gaat.
+
Een '''fietstocht''' is een reisje op de fiets. De reis kan kort of lang zijn. Het is handig als je een pomp mee neemt op een langere tocht, zodat je de band kunt op pompen als deze lek gaat. Veel fietsen hebben een bel, waarmee men andere weggebruikers kan waarschuwen, bijvoorbeeld als er gevaar dreigt. Tijdens fietstochten gaat men vaak naar meerdere plaatsen toe en eindigt men de reis waar men ook begonnen is. Soms krijgen de deelnemers na afloop een medaille.  
  
 
[[Categorie:Woordenschat]]
 
[[Categorie:Woordenschat]]
 
[[Categorie:Basiswoordenlijstgroep3]]
 
[[Categorie:Basiswoordenlijstgroep3]]

Versie van 5 jun 2017 om 22:19

Een fietstocht is een reisje op de fiets. De reis kan kort of lang zijn. Het is handig als je een pomp mee neemt op een langere tocht, zodat je de band kunt op pompen als deze lek gaat. Veel fietsen hebben een bel, waarmee men andere weggebruikers kan waarschuwen, bijvoorbeeld als er gevaar dreigt. Tijdens fietstochten gaat men vaak naar meerdere plaatsen toe en eindigt men de reis waar men ook begonnen is. Soms krijgen de deelnemers na afloop een medaille.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Fietstocht&oldid=481177"