Dylan Haegens

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dylan Haegens

Dylan Haegens is een Nederlandse YouTuber van 27 jaar en hij komt uit Limburg. Hij heeft meer dan 1,84 miljoen abonnees. Dylan is bekend door zijn top 10-video's en andere video's. Hij heeft ook speciale afleveringen zoals: Naar bed met, Cliffhanger en nog andere. Hij uploadt elke zondag om 9:00 een video. Zijn team bestaat uit hemzelf, Teun Peters, Rick Vermeulen, zijn vriendin Marit Brugman, Rens en nog een paar anderen.

Marit en hij zijn verloofd en ze gaan binnenkort trouwen. Dylan heeft ook een kat genaamd Dzjengis.

Bioscoopfilm

Hij heeft ook een bioscoopfilm gemaakt: De Film Van Dylan Haegens. Van de film is ook een boek gemaakt. De film gaat over dat Dylan gaat trouwen met Marit. Alleen 1 iemand wil dat verpesten met zijn team. Eigenlijk een exacte kopie van Dylan Haegens team. Maar wat blijkt? Hun team gebruikt stiekem een site waardoor ze video's kunnen maken waarop het lijkt dat zij het zijn! Dylan en zijn team gaan op onderzoek uit! Hoe zal dit aflopen?

team Dylan Haegens

Dylan heeft ook een 2e kanaal: team Dylan Haegens op dit kanaal upload hij samen met zijn team verschillende video's: tekenen met Rick in deze serie tekent Rick tekeningen voor bekende personen. Het is de 2e kanaal van dylan met bijna de 1 miljoen.

Accessories-text-editor.svg
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogle
Afbeeldingen: Wikimedia CommonsWikiKids Beeldbank
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Dylan_Haegens&oldid=664723"