Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

De slechtste chauffeur van Nederland

Uit Wikikids
Versie door Bot61 (overleg | bijdragen) op 26 jun 2021 om 14:01 (verwijder spatie's waar die niet moeten, replaced: . → . (3))
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De slechtste chauffeur van Nederland is programma op RTL 5 dat om 20:30 uur komt.Het programma heette voor eerst tot 2014 De Allerslechtste chauffeur van Nederland en was toen op NPO te zien nu is het is het slechtste chauffeur van Nederland en is op RTL5 te zien.

Waar gaat het programma over

Het programma gaat over mensen die heel slecht rijden zodat ze zelfs een gevaar op de weg zijn ze hebben hun rijbewijs wel gehaald maar zijn nog steeds slecht blijven rijden. Tijdens deze programma leren ze goed rijden zodat ze weer veilig de weg op kunnen. Het is eigenlijk ook spel want ze strijden om de titel die niemand wilt namelijk de slechtste chauffeur van Nederland en als je die wint krijg wel rijlessen maar wordt wel je rijbewijs verknipt daarom wilt niemand die titel. Elke aflevering valt iemand af die weer veilig rijd.uiteindelijk blijven er 4 over 1 van hun krijgt de titel die niemand wilt namelijk de slechtste chauffeur.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=De_slechtste_chauffeur_van_Nederland&oldid=674190"