Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

De Verraders

Uit Wikikids
Versie door Bot61 (overleg | bijdragen) op 26 jun 2021 om 13:45 (→‎Hoe gaat het spel: verwijder spatie's waar die niet moeten, replaced: . → . (2))
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Verraders is een spel dat op de tv is op RTL4 het spel lijkt een beetje op wie is de mol alleen hier bij dit spel weet je al wie de verrader zijn en dus niet te vertrouwen zijn.

Hoe gaat het spel

Het spel wordt gespeeld met 18 spelers de spelers doen tijdens het spel ook opdrachten om zo zilverstaven te verdienen drie van de spelers zijn de verrader deze zijn bij de aller eerste aflevering aangewezen voor het hele spel en dus alle afleveringen tot aan de finale. De verraders willen aan het einde van het spel niet de zilverstaven delen maar voor zich zelf willen Houden. De verraders proberen er voor te zorgen dat hun niet worden ontdekt tot aan de finale de rest van spelers dus getrouwe die proberen er achter te komen wie de verrader zijn wanrbdie weten het niet alleen de kijkers thuis weten het. De verraders kennen elkaar wel naar de getrouwe kennen alleen hun eigen rol maar proberen wel tijdens de opdrachten er achter komen wat de rol van de andere zijn. Het spel gaat dag en nacht door en in de avond komen de verrader samen beslissen wie er vermoord wordt en dus naar huis gaat en dat gebeurd in het geheim via een brief.

Overdag voeren ze opdrachten uit waarmee ze zilverstaven kunnen verdienen maar ook hulpmiddelen voor de mensen alleen dus bijvoorbeeld een schild dat de getrouwe beschermt tegen de moord van de verraders. Aan het einde van de dag vindt de raad plaats waarbij alle spelers ook de verraders bij elkaar komen en proberen de verraders weg te stemmen maar de verraders proberen dat te voorkomen door expres iemand anders weg te proberen te stemmen en hopen dat de rest daarmee eens is. In de laatste aflevering is het bedoeling dat de zilverstaven worden verdeeld. En hopen de verraders dat ze er nog in zitten om dit te voorkomen.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=De_Verraders&oldid=674056"