Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Celebeszee: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Celebeszee''' ligt aangrenzend aan de Grote Oceaan (ook wel Stille Oceaan genoemd). Deze zee ligt bij Indonesië en de Fillipijnen. Aan de oostkan...')
 
k
Regel 1: Regel 1:
De '''Celebeszee''' ligt aangrenzend aan de [[Grote Oceaan]] (ook wel Stille Oceaan genoemd). Deze zee ligt bij [[Indonesië]] en de [[Fillipijnen]]. Aan de oostkant ligt [[Borneo]] (of Kalimantan). En aan de zuidkant ligt [[Celebes]] (of Sulawesi).
+
De '''Celebeszee''' ligt aangrenzend aan de [[Grote Oceaan]] (ook wel Stille Oceaan genoemd). Deze zee ligt bij [[Indonesië]] en de [[Filipijnen]]. Aan de oostkant ligt [[Borneo]] (of Kalimantan). En aan de zuidkant ligt [[Celebes]] (of Sulawesi).

Versie van 19 mei 2020 17:27

De Celebeszee ligt aangrenzend aan de Grote Oceaan (ook wel Stille Oceaan genoemd). Deze zee ligt bij Indonesië en de Filipijnen. Aan de oostkant ligt Borneo (of Kalimantan). En aan de zuidkant ligt Celebes (of Sulawesi).

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Celebeszee&oldid=618015"