Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Frankrijk

Cascada: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 7: Regel 7:
 
{{Wikipedia|Cascada}}
 
{{Wikipedia|Cascada}}
  
[[Categorie:Kunst en Muziek]]
+
[[Categorie:Duitse band]]
 +
[[Categorie:Duits deelnemer aan het Eurovisiesongfestival]]

Huidige versie van 14 jun 2019 om 21:31

Cascada is een Duitse muziekgroep. Ze maken Eurodance. Dat is een soort house maar dan iets vrolijker. Cascada bestaat uit het producersduo Manuel Reuter (DJ Manian) en Yann (Yanou). Yanou had eerder een kleine hit in Nederland met het nummer 'On & On' (waaraan de zangeres Do ook meewerkte). Yanou werkte ook samen met DJ Sammy aan de grote hit 'Heaven' (waaraan Do ook meewerkte. Dit nummer was een cover van Bryan Adams).

Nathalie Horler is de zangeres van Cascada. Zij is geboren in Bonn op 23 sptember 1981. Zij heeft Engelse ouders. Door haar vader, die jazzmuzikant is, kwam ze al op jonge leeftijd in aanraking met muziek.

De groep heeft sinds 2004 verschillende hits gehad in Duitsland, zoals 'Miracle', 'Bad Boy' en 'Everytime We Touch' . Deze laatste is de eerste die het ook in het buitenland goed doet, waaronder de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

De eerste versie van deze tekst (of een deel daarvan) is afkomstig van Wikipedia.

De tekst is vrijgegeven onder de GFDL-licentie. (Zie ook: Copyleft)

Deze pagina op Wikipedia

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Cascada&oldid=567130"