Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 24 juni t/m 24 juli staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Honderdjarige Oorlog. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Lees de nieuwste editie van ons nieuwsblad!

Assasins Creed: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Heb effe deze pagina gemaakt)
(geen verschil)

Versie van 7 dec 2019 om 23:25

Assasins creed is een gaming-franchise gebaseerd op de geschidenis met een sausje fictie . Centraal staat de fictieve strijd tussen de tempeliers en Assasijnen het eerste spel is in de kruistochten het tweede in de Renaissance en het derde in de Amerikaanse burgeroorlog. De tempeliers willen de appel van Eden in hun macht krijgen om de mensheid te domineren en vrije wil te laten verdwijnen terwijl de assasijnen strijden voor vrijheid en gerechtigheid. De assasijnen zijn gebaseerd op de hsjasins een islamitische sekte die gedurende de kruistochten erg actief was . En de tempeliers waren de ridders van Christus die de mensen in de kruistochten beschermden . Het spel is erg fictief en uitgebreid met boeken en strips . En in 2017 is er ook een speelfilm verschenen

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Assasins_Creed&oldid=586240"