Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem nu op: Internationaal recht en Argentinië

Annemarie Bon

Uit Wikikids
Versie door LieveOlifant (overleg | bijdragen) op 21 feb 2015 om 20:24 (Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Annemarie Bon''' Is een kinderboekenschrijver. Ze is geboren in Den Bosch. Haar geboortedag is 11 februari 1954. Ze heeft tientallen kinderboeken gemaakt...')
(wijz) ← Oudere versie | toon huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Annemarie Bon Is een kinderboekenschrijver. Ze is geboren in Den Bosch. Haar geboortedag is 11 februari 1954. Ze heeft tientallen kinderboeken gemaakt. Ze heeft kinderboeken gemaakt voor 5 verschillende uitgevers. Ze heeft 2 broers en 1 zus.


Opleiding

Na de basisschool ging Annemarie Bon naar de MMS, de middelbare meisjesschool. Deze scholen bestaan nu niet meer. Daarna is ze ook nog naar een laboratoriumschool geweest. Later werkte ze voor het Brabants Dagblad. Ze schreef vooral stukjes voor de kinderpagina. In 1991 werd ze hoofdredacteur van Taptoe. Sinds 2002 is schrijfster haar beroep. Ze schrijft zowel informatieve boeken als leesboeken.


Links

De site van Annemarie Bon

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Annemarie_Bon&oldid=384014"