Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Wikikids:Tutorial/9

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Start   Wat is..?   De eerste keer   Bewerken en aanmaken   Samenwerken   Moderators   Vandalisme   Voor volwassenen   Tot slot    
Animatie400.gif

Gefeliciteerd!

Je bent nu officieel een WikiKids-gebruiker! Je hebt geleerd hoe je artikelen kan maken en hoe deze site werkt. Je weet nu vast veel meer. En het belangrijkste is dat je nooit moet vergeten, dat WikiKids voor zowel kind als volwassene toegankelijk is!

Als je dacht dat dit alles was, nee, dat is niet waar. Er zijn nog veel meer pagina's met info. Maar om die allemaal op te noemen, nee, dan zou deze pagina echt héél lang geworden zijn. Maar een pagina is heel handig: de Boomhut.

  • De boomhut - Stel hier al je vragen en andere gebruikers zullen ze zeker beantwoorden :)

En als er iets fout gaat, druk altijd op de Alarmknop die je hier links vindt.

  • Alarm! - Voor als er iets fout gaat!

Maar let op! Misbruik kan bestraft worden met o.a. blokkades.

En zie ook...

Goed. Je bent nu klaar met deze cursus.

Je kan ook op de onderste rechterknop drukken. Daarmee ga je naar de volgende pagina met meer hulp en informatie. Maar als je denkt van: "Ik denk dat ik nu wel genoeg weet", dan ga je op de linkerknop drukken, dan kom je uit op de Hoofdpagina van Wikikids en mag je je eigen gang gaan!

Bedankt voor het lezen en veel schrijf- en leesplezier!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Tutorial/9&oldid=322843"