Wikikids:Nieuws

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken


Animatie400.gif
Nuvola apps kolourpaint.png Nuvola apps korn.png Newspaper Cover.svg Nuvola apps kwrite.png
Infopagina Tips Nieuws Gebruikers die meehelpen

Info

Dit is de infopagina over de nieuwspagina van WikiKids. Hier vind je tips van andere gebruikers (hoe je bijvoorbeeld goed kunt bijdragen) en het laatste nieuws over WikiKids. Wil je meehelpen? Zet dan je handtekening (~~~~) op Wikikids:Nieuws/Gebruikers.

Nieuws

Zodra er nieuws is zal dat op Wikikids:Nieuws/Nieuws komen te staan. Aan het einde van elke maand zal er ook een samenvatting van de afgelopen maand komen te staan op Wikikids:Nieuws/Nieuws.

Tips

Op Wikikids:Nieuws/Tips kun je tips geven voor andere gebruikers over bewerken op Wikikids, maar ook over vandalisme bestrijden bijvoorbeeld. Ook kun je tips geven over het aanspreken van gebruikers.

Deelnemers

Op Wikikids:Nieuws/Gebruikers kun je zien welke gebruikers meehelpen aan de nieuwspagina's. Als je mee wilt helpen, zet dan je handtekening (~~~~) op die pagina. Je moet wel al een paar maanden op WikiKids zitten en (goede) bijdragen hebben.

Wat kan ik doen?

Als je mee wilt helpen, dan mag dat (zie wel eerst de regels op Wikikids:Nieuws/Gebruikers). Je kunt bijvoorbeeld tips geven en het nieuws schrijven.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Nieuws&oldid=382083"