Vandaag Inside

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Vandaag Inside
Geen afbeelding
beschikbaar
Alternatieve titel VI Vandaag
Genre Praatprogramma
Speelduur 50 minuten
Bedenker
Ontwikkelaar
Samensteller
Redactie
Eindredactie Jan Hillenius
Presentatie Wilfred Genee
Hoofdrollen
Stemmen
Stemmen (oorspr.)
Stemmen (NL)
Regie
Schrijver
Tekenaar
Montage
Muziek
Intromuziek
Orkestratie
Kostuums
Land van oorsprong Vlag van Nederland Nederland
Taal Nederlands
Locatie Mediapark, Hilversum
Gerelateerde series
Producer
Coproducent
Uitvoering
Productiebedrijf Talpa
Start 10 januari 2022
Einde
Afleveringen 109 (22 augustus 2022)
Seizoenen 2
Netwerk Talpa
Zender SBS6
Televizier-Ring
Tv-commercial 1
Tv-commercial 2
IMDb-profiel
[ MovieMeter-profiel]
Website
https://www.vandaaginside.nl/
Portaal Portal.svg Televisie

Vandaag Inside, eerder uitgezonden als VI Vandaag, is een praatprogramma op SBS6. Het wordt van maandag tot en met vrijdag uitgezonden om 21.35 uur op SBS6. De presentatie is in handen van Wilfred Genee en vaste gasten zijn Johan Derksen en René van der Gijp. Naar het programma kijken gemiddeld tussen de 600.000 en 800.000 kijkers.

In Vandaag Inside worden het nieuws van de dag, voetbal en andere opmerkelijkheden besproken. Meestal zit er naast de presentator en vaste gasten één andere gast aan tafel. Ook zitten er vaak een of twee mensen aan de bar. Het praatprogramma veranderde van naam nadat het voetbaltijdschrift Voetbal International de sponsoring stopte, omdat het programma volgens het tijdschrift te weinig meer ging over voetbal.

Eerder werd er met dezelfde presentator en vaste gasten het praatprogramma Veronica Inside uitgezonden, dat elke maandag en vrijdag om 20.30 uur werd uitgezonden op Veronica. Dit programma ging hoofdzakelijk over voetbal. Sinds 2022 wordt er op Veronica het voetbalpraatprogramma Veronica Offside uitgezonden, maar dan zonder Johan Derksen en René van der Gijp. Veronica Offside kan worden gezien als de opvolger van Veronica Inside.


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Vandaag_Inside&oldid=764910"