Sjabloon:Blokkade

Uit Wikikids
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
Je bent geblokkeerd!
Edit-delete.svg
Beste Blokkade,

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids kunnen absoluut niet door de beugel! We hebben je daarom voor langere tijd geblokkeerd. Als je na deze blokkade door gaat met dit gedrag dan zal een volgende blokkade twee keer zo lang duren. Uiteindelijk zul je permanent geblokkeerd worden van WikiKids.

Als je op school zit zullen we contact opnemen met je meester of juffrouw, want door jouw gedrag is nu je hele school geblokkeerd.

Meer informatie over je blokkade vind je hieronder. Ben je het niet eens met deze permanente blokkade? Dan kun je contact opnemen met de moderator die je geblokkeerd via [[Speciaal:GebruikerE-mailen/{{{1}}}|deze pagina (klik hier)]].

  • Reden voor de blokkade: {{{2}}} (geblokkeerd door: {{{1}}})
  • De blokkade duurt tot: {{{3}}}
Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Blokkade, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: volg de richtlijnen


De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer de sjabloon wordt geplaatst.

Het doel van sjabloon blokkade is om gebruikers te informeren over het feit dat ze geblokkeerd zijn. Na afloop van de blokkade moet dit sjabloon weer verwijderd worden. Het is het makkelijkste om dit sjabloon te plaatsen wanneer de blokkade een maand of langer is.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Sjabloon:Blokkade&oldid=520633"