Portaal:WikiKidsAtlas Nederland

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken
Wikikids-Atlas.pngPortaal
 
 
Projectpagina
 
 
Inschrijving
 
WikiKidsAtlas2.JPG Welkom
Welkom op het Portaal:WikiKidsAtlas Nederland. Hier staan de plaatsen in Nederland centraal. Of het nu grote plaatsen zijn als Amsterdam of Leeuwarden, of kleine plaatsen als Dronten of Vaals, hier staan alle plaatsen centraal. Onder zijn er links en rechts twee boxen. Eén van de Nederlandse plaatsen en één voor de Nederlandse gemeenten. Per provincie vind je hier een lijst (klik maar eens op één). Van beide soorten lijsten bestaan nog niet alle artikelen, maar we hebben er al een hoop. We nodigen je uit om een artikel uit te breiden of aan te maken, wat niet hoeft, maar wel leuk zou zijn.

Per maand zetten we graag een plaats in het zonnetje. Dit kan een plaats overal in het land zijn. Zit je jouw woonplaats er tussen? Je kunt de plaats in het zonnetje vinden helemaal onderaan de pagina.

Voor meer over Nederland kun je kijken op Portaal:Nederland. Veel leesplezier!
Subportalen van Portaal:Nederland
Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland

Speciaal: Portaal:Plaatsen in Nederland

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:WikiKidsAtlas_Nederland&oldid=419797"