Help mee! Maak een account of meld je aan.
WikiKids zoekt een extra moderator! Ben jij er klaar voor? Meld je je dan aan! Stem nu op: Nederland

Portaal:Ouders

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken


Wiki.png Inleiding

Het doel van Wikikids Ouders is het betrekken van ouders bij de ontwikkelingen op WikiKids.

WikiKids is van mening dat ouders een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van hun kinderen. We denken dat het nuttig is als ouders interesse hebben voor de leerprocessen van hun kinderen.

Vaak zie je dat ouders aandacht hebben voor de gevaren van internet, WikiKids Ouders wil laten zien dat het internet ook een plek is waar kinderen in een veilige omgeving digitaal actief kunnen zijn.

We hopen dat ouders, geïnspireerd door hun kinderen, zelf aan de slag gaan met leren.

WikiKids zou graag in contact komen met docenten en ouders die hun ervaringen willen delen.

Heb je een mening t.a.v. bovenstaande onderwerpen of heb je andere ideeën? Laat ze dan achter op de overlegpagina.

Wat.gif Mindmap

Mindmap WikiKids.png

Wat.gif Aandachtspunten

Reactie verwacht

Nu actueel

Wat.gif Ambities

In 2013 willen we een plan maken voor 'wikikids ouders'. We zouden dit graag doen met een kleine groep enthousiaste ouders/ docenten die het leuk vinden om mee te denken over de vraag hoe je ouders kunt betrekken in het onderwijs/ bij wikikids. We willen ook een aantal experts bij de initiatief willen betrekken die deze groep wat (theoretische) bagage wil geven. Het uiteindelijk doel is dat ouders op de juiste manier betrokken raken. We zouden graag zien dat ouders hun kinderen stimuleren op ontdekkingstocht te gaan. Omgekeerd hopen we dat de ouders ook meegaan op deze reis.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:Ouders&oldid=537436"