Overleg gebruiker:Zebra.o

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen I
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, Zebra.o!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een korte tijd geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Zebra.o, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Hallo Zebra.o, het is niet toegestaan om meerdere WikiKids-pagina's te bekladden. Je kunt WikiKids daarom voor vier uur niet meer bewerken. Gebruik die tijd om de pagina WikiKids:Regels door te lezen en de snelcursus te doen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 9 mrt 2023 17:02 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Zebra.o&oldid=772980"