Overleg gebruiker:Wikilove

Uit Wikikids
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Wikilove!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Welkom op WikiKids! :) apoo overleg · (MOD) 16 november 2010 21:12 (CET)

Wikikids:English explanation

Hoi Wikilove, een van onze moderators heeft jouw bewerkingen op Wikikids:English explanation teruggedraaid. Deze pagina is bedoeld voor onze gebruikers die geen Nederlands spreken, dus tenzij het om verbeteringen van het Engels gaat is het niet nodig om daar te bewerken. Bovenaan deze pagina zie je nog wat meer info. Als je dan nog vragen hebt, kan je ze altijd stellen door deze pagina te bewerken en jouw vraag op de pagina te zetten. Groetjes en veel plezier/succes verder, TahR78 14 november 2010 17:25 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Wikilove&oldid=166516"