Help mee! Maak een account of meld je aan.

Farm-Fresh twitter 1.png Volg ons op Twitter en Facebook voor dagelijkse updates! Farm-Fresh facebook.png

Overleg gebruiker:Web-Jack

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VII
  • Bewerkingen VII
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Web-Jack!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 13 dec 2016 13:06 (CET)

Compliment

Wat een mooi artikel over Winter. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 13 dec 2016 18:53 (CET)

Dank je wel. Zag jouw pagina over planten. Hoe krijg jij dat plaatje links en de tekst er mooi omheen? Heb geprobeerd dat bij Winter te doen (exact zoals jij), maar i.p.v. zoals bij jou kwamen de plaatjes helemaal onder de externe links te staan. Web-Jack (overleg) 15 dec 2016 11:02 (CET)

Bewerking ter controle bekijken

Dag Jack,

Nog een tip bij het bewerken van je artikel: Je kunt ook kiezen voor Bewerking ter controle bekijken voordat je het opslaat. Nu krijgt je artikel een hele lange geschiedenis :-) Dat geeft niet maar de optie Bewerking ter controle bekijken is wel heel handig. Je ziet daarmee snel of je een foutje hebt gemaakt en kunt die goed herstellen voordat je de tekst echt opslaat. Als je zelf nog vragen hebt dan hoor ik dat natuurlijk graag! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 14 dec 2016 14:33 (CET)

Dag Jack, ik zag je antwoord op mijn overleg. Dank je voor je reactie. Op een wiki is het trouwens gebruikelijk om een discussie op één pagina te houden. Dus je had hieronder kunnen reageren :-). En het is ook gebruikelijk om je berichten te ondertekenen met vier tildes ~~~~. Dan weten we wie het bericht geschreven heeft. Weet je dat ook weer :-) Ben benieuwd naar wat nog komen gaat! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 14 dec 2016 21:33 (CET)

Oké, duidelijk. Maar dat van die tildes snap ik nog niet. Moet dat hier ook? Web-Jack (overleg) 14 dec 2016 21:56 (CET) Jack

Klopt. Zo kun je in een conversatie zoals deze zien wie wat zegt. Ook na wat langere tijd. Dan direct nog een tip: bij zo'n conversatie zie je dat de tekst van de ander net wat meer inspringt dan de tekst erboven. Dat doe je door dubbele punten te gebruiken voor je regel. Zie ook hierboven. Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 14 dec 2016 23:03 (CET)

En mijn antwoord dan weer vooraan, of met nóg meer dubbele punten ervoor? En moet dan mijn naam nog achter die tildes? Bij vorige antwoord heb ik dat wel gedaan, nu even niet. Moet nog veel leren, zie ik wel. Web-Jack (overleg) 15 dec 2016 10:59 (CET)

Nog meer dubbele punten ervoor :-) Als je de tildes zet komt je naam er automatisch achter te staan. Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 15 dec 2016 16:18 (CET)
Duidelijk. Dank je wel.Web-Jack (overleg) 15 dec 2016 16:51 (CET)

Carnaval

Bedankt voor uw aanvullingen op dit artikel. De Wikischim (overleg) 5 jan 2017 14:03 (CET)

Valentijnsdag

Dag Jack, we hebben je info op Valentijnsdag moeten verwijderen. Het is gekopieerd van Wikipedia en dat mag niet. Natuurlijk mag je Wikipedia wel als bron gebruiken, maar dan moet je de info wel in je eigen woorden zetten. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 23 jan 2017 16:27 (CET)

Barnstar-rotating-reverse.gif

Omdat je al een hele tijd goed bezig bent en geen ster hebt gekregen.je hebt hem verdiend!Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 7 sep 2017 17:16 (CEST)

Communicatie

Dag Web-Jack, ik wil je er graag op attent maken dat de gebruiker coolenleuk een 10 jarig jongetje is. Ik denk oprecht dat je boodschap beter tot zijn recht komt als je hem op een andere manier verpakt. Om even inhoudelijk te reageren op je vraag, coolenleuk had een lijst met alle voorgaande thema’s toegevoegd. Deze heb ik weer verwijderd omdat het gekopieerd was. Jij sprak ook nog over een lijst met thema’s die je had toegevoegd, maar die kan ik op het artikel kinderboekenweek niet vinden. Overigens nog een kleine kanttekening: WikiKids is vrij bewerkbaar voor iedereen. Als jij in opdracht van iemand iets aan moet passen dan is het verstandig om dat eerst even kort te sluiten met iemand van het WikiKids team. Artikelen reserveren, om het zo maar even te noemen, daar doen we in principe niet aan. Met vriendelijke groet, :) apoo overleg 27 sep 2017 20:02 (CEST) PS. Vergeet je je berichten niet te ondertekenen?

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Web-Jack&oldid=491223"