Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg gebruiker:Vviktorie!!/archief14

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Welkom in het archief van Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD)


Nuvola filesystems folder important.png

Kijk op mijn ToDo-lijst voor mijn huidige bezigheden!


Nuvola apps gaim.png Koffer Hotel.svg Crystal Clear app lphoto.png Nuvola apps korganizer.svg Nuvola apps kwrite.png
Overleg Steden Fotoalbum To do Kladblok


Links
Nieuw bericht
E-mail
Archief

Activiteit

Hey Vviktorie, leuk om te zien dat je na mijn oproep weer actief bent geworden. Hoe bevalt het zelf? Is het een beetje te doen zo naast je school of moet je er echt speciaal tijd voor vrij maken? Je hebt de 250 bewerkingen in ieder geval bijna gehaald dus de inactiviteitsregel is van de baan. Hopelijk blijf je de tijd vinden om voorlopig op deze manier actief te blijven. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 23 nov 2017 16:24 (CET)

Hoi! Ik moet zeggen dat het erg varieert. Sommige weken is het eigenlijk niet doen en schiet WikiKids er wel bij in, maar andere weken is het prima te doen en kan ik soms twee uur aan een stuk online zijn. Ik vind het zelf wel erg fijn dat ik weer actief ben. Ik vind het leuk om te doen en het voelde toch niet echt goed om zo weinig online te zijn. Jouw bericht was wat dat betreft wel echt "wake upcall". Bedankt daarvoor! Groetjes, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 23 nov 2017 17:01 (CET)

Frankrijk

Leuk dat je het artikel over Frankrijk gaat aanpakken :-). Ik had toevallig dit jaar hetzelfde gedaan met Italië van de zomer. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 28 nov 2017 20:40 (CET)

Wat grappig, ik was net Italië aan het verbeteren wb spelfouten. Maar inderdaad, ik heb wel zin om er iets moois van te maken. Het is toch een van de belangrijkste landen van Europa (en misschien wel de wereld) en ook een land waar ik persoonlijk van houd. Italië is in ieder geval een mooi voorbeeld om naar te streven. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 28 nov 2017 20:58 (CET)

Enquête moderatorrichtlijnen

Hoi Vviktorie, ik heb je een mail gestuurd met een enquête voor de moderatorrichtlijnen. Zou je deze in willen vullen? Dankjewel alvast! :) apoo overleg · (MOD) 28 nov 2017 21:20 (CET)

Doe ik. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 28 nov 2017 21:45 (CET)

Fijne Feestdagen!


Santa Claus kobe.jpg
Centenário da Imigração Japonesa no Brasil2.jpg


Fijne Feestdagen!!


Hoi Vviktorie!!/archief14, Kerstmis, nieuwjaar en 2018 komt er aan! Dat is de reden van deze kerstkaart. Ik zit nou al een hele tijd op Wikikids en dat ga ik nog lang blijven! Ik al veel artikelen geschreven en er komen er nog meer aan. Dit jaar heeft Southparkfan Wikikids verlaten, Zijn er heel veel aanslagen geweest en helaas is er nog steeds veel oorlog, Maar gelukkig zijn er ook goeie dingen gebeurt in 2017. O.a zijn er nieuwe gebruikers gekomen en zijn de tests teruggekomen. En natiirlijk was voor Wikikids de visule tekstbewerker in die in 2017 kwam wel echt een hoogtepunt!En wil niet te veel vuurwerk want anders kan je straks niet eens meer typen. Vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar met feestelijke Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?


Van hetzelfde! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 11 dec 2017 12:14 (CET)

Goed bezig!

Er bedankt voor het opruimen van weer een deel van de afbeeldingscategorieën. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 17 dec 2017 16:31 (CET)

Danku! :) Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 17 dec 2017 16:33 (CET)

Hoi Vviktorie, Ik heb gelezen wat je hebt aangepast aan mij stukje over de bergparkiet en ik ben er zeer tevreden mee. Ik wil je bedanken voor je hulp en voor je goede stukje. Hopelijk spreken we elkaar vaker! Groetjes, Jurre Hendriks/Roodborstje_124

Bedankt! Ik hoop ook dat we vaker zullen samenwerken. Groetjes, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 22 dec 2017 12:44 (CET)

Fijne feestdagen!


Papai noel (versão colorida) - trufas - chocolate + fondant.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Vviktorie!!/archief14,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 23 dec 2017 19:04 (CET)Ook voor jou een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 24 dec 2017 14:01 (CET)

Wereldkaarten voor overzeese Franse departementen

Dag Vvik, ik ben nu bezig met maken van de kaarten van Noord-Amerika die nog ontbreken op Commons of onduidelijk zijn op Commons. Mijn vraag is of je ook dezelfde kaarten wilt voor Guadeloupe, Martinique, etc. als ik toch bezig ben. Graag hoor ik van je. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 29 dec 2017 16:23 (CET)

Nee hoor, ik denk dat die kaarten op zich al prima zijn. Succes nog met de rest van de kaarten! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 29 dec 2017 18:16 (CET)
Ik heb nu alle Caribische eilanden gehad en heb de sjablonen ook zoveel mogelijk geüpdated. Sint-Maarten en Saint-Bathélemy hebben de zelfgemaakte kaarten gekregen. Ik heb ook de landsjablonen van Guadeloupe en Martinique verwijderd, aangezien jij die van Frans-Guyana had verwijderd. Veel succes met artikelen over Frankrijk. P.s. ik zal ook meteen kaarten voor Clipperton en Saint-Pierre maken als ik die voor Bermuda maak. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 29 dec 2017 19:59 (CET)
Driemaal dankjewel. Top werk. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 29 dec 2017 20:15 (CET)

uitspraak

Hallo Viktorie. Mischien raar vraag maar waarom zet je fuunf neer ipv funf? Kinderen weten heus wel dan de uitspraak. Bovendien stond het al jaren als foenf. Een ü is een u klank geen oe klank.-- Maxie1Hoi E-mail 2 jan 2018 20:52 (CET)

Omdat je het uitspreekt als fuunf en niet als funf. Een ü wordt in het Duits uitgesproken zoals een "uu" in buurt, niet als een "u" in muts. Als funf schrijft, denken kinderen dat je het uitspreekt als korte u, maar je spreekt het uit als een lange u. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 2 jan 2018 20:59 (CET)

Behalve in "U, Uren" etc (-;-- Maxie1Hoi E-mail 2 jan 2018 21:02 (CET)

Dat is dan ook een "geopende klank". Fonetiek in Duits is net even iets anders als in het Nederlands. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 2 jan 2018 21:26 (CET)

Hoofdsteden overzeese departementen Frankrijk vermelden in navigatiesjablonen

Dag Vvik, sta jij erachter om de hoofdsteden van Franse overzeese departementen in navigatiesjablonen, zoals Sjabloon:Navigatie hoofdsteden Noord-Amerika te vermelden? Ik ga binnenkort al deze sjablonen nalopen op fouten en alle rode links blauw maken. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 7 jan 2018 21:42 (CET)

Daar sta ik zeker achter. Dat de overzeese departementen departementen zijn, betekent niet dat ze niet inhet betreffende continent liggen. Excuses voor het verlate antwoord, ik ben momenteel vrij druk. Groeten, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 9 jan 2018 22:10 (CET)

JanineOut

Je gaf bovenstaande een compliment over haar tekst, en het was inderdaad erg goed geschreven, overigens niet door haar maar door iemand op WP ;) Grab hand animation.gifWiki7 overleg 13 jan 2018 23:03 (CET)

Hmm, dat is wel bijzonder. Ik vond het zelf namelijk ook wel opvallend dat zij in een keer zo’n lap tekst “schreef” en daarom had ik ook stukken tekst gegoogled, maar daar kwam toen niks uit. In ieder geval bedankt voor het dubbelchecken. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 13 jan 2018 23:16 (CET)

Overige afbeeldingen voor de WikiKidsAtlas

Dag Vvik, ik zag dat er nog een aantal afbeeldingen voor de nieuwe WikiKidsAtlas aangemaakt moeten worden. Zo jij de overige afbeeldingen willen uitzoeken? Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 27 jan 2018 15:17 (CET)

Komt voor elkaar. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 28 jan 2018 11:18 (CET)

Werks-sjabloon Frankrijk

Ik heb het sjabloon moeten verwijderen omdat het 2 weken niet is bewerkt. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 28 jan 2018 09:40 (CET)

Oké, ik zal binnenkort het werk hervatten. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 28 jan 2018 11:18 (CET)

Frankrijk

Dag Vvik, zou je een bericht aan mij willen sturen op mijn overlegpagina als je klaar bent met het artikel Frankrijk. Hoewel ik denk dat dit nog wel even zal duren...zou ik je dit toch willen vragen, aangezien ik het erg mooi vindt worden en het graag op onze facebookpagina wil plaatsen. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 17 feb 2018 15:17 (CET)

Dat zal ik zeker laten weten. Het zal inderdaad nog wel een tijdje duren (ik zal er komende tijd ook niet aan kunnen werken), maar het lijkt me inderdaad erg leuk voor de Facebookpagina. Groeten, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 17 feb 2018 19:35 (CET) PS Bedankt voor het compliment!

Land of geen land

Dag Vvik, in het clubhuis heb ik een voorstel ingediend voor wat wel of geen land is (zie hier). Graag hoor ik je reactie! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 27 feb 2018 11:29 (CET)

Frankrijk (2)

Dag Vvik, ik was net jouw artikel over Frankrijk aan te lezen en zag dat er bij cultuur geen kopje te vinden was over de Franse literatuur. Zou ik dit stukje mogen schrijven voor je artikel? Frankrijk kent immers hele bekende schrijvers, zoals Victor Hugo of Alexandre Dumas. Overigens ga ik van de zomervakantie het artikel geschiedenis van Frankrijk aanpakken. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 8 apr 2018 16:42 (CEST)

Uiteraard! Ik zal zelf binnenkort ook weer verdergaan met het artikel, nu heb ik het helaas belachelijk druk. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 8 apr 2018 19:20 (CEST)
Net nog een stukje over het klimaat geschreven. Ik ben eigenlijk een beetje bang dat het een te lang artikel wordt, er zijn nog veel lege kopjes en het is nu al 57.000 bytes! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 8 apr 2018 22:08 (CEST)

Abreuve nos sillons

Beste, de betekenis van "sillons" en 'Qu’un sang impur abreuve nos sillons" in de Marseillaise blijkt duidelijk uit de context: de wrede soldaten rukken op door de Franse velden, en hun onzuiver bloed doordrenkt die (slag)velden. Zie bijvoorbeeld hier. Akkervoren is daardoor ook veel duidelijker dan 'voren' mvg, White Fang (overleg) 12 mei 2018 16:54 (CEST)

Interessant, maar de link lijkt eerder te zeggen dat het niet het bloed van die féroces soldats is dat de sillons doordrenkt, maar juist het bloed van de Franse soldaten. "« Qu’un sang impur abreuve nos sillons » signifie donc que c’est notre « Sang impur » à NOUS, le peuple, qui nourrira nos terres.", wordt dan ook gezegd in de link. Als dit inderdaad het geval is, mag dit wat mij betreft wel op de pagina Marseillaise uitgelegd worden. In dat geval is "akkervoren" inderdaad een betere vertaling. Het ging mij er zelf meer om dat "akkervoren" een tamelijk moeilijk woord is dat uitleg nodig heeft om door de doelgroep begrepen te worden, terwijl "goten" een algemeen bekend woord is. Met sjabloon:Wbwoord kan dat probleem verholpen worden. Dank voor de link en uitleg! Mvg, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 12 mei 2018 17:42 (CEST)

Je stukje + landsjablonen

Dag Vvik, hier is je stukje over de literatuur van Frankrijk. Het kan iets aan de lange kant zijn. In dat geval mag je natuurlijk wijzigen (afbeelding kan tevens gewijzigd worden). Tevens heb ik de moeite genomen om de laatste delen van Overzees Frankrijk een landsjabloon te geven, waardoor de artikeltjes er toch weer iets aantrekkelijker uitzien voor de lezer. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 28 mei 2018 16:25 (CEST)

Mooi stukje! Ik heb even het een en ander veranderd. Als je het er mee eens bent, kun je het op het artikel zetten (liefst tussen de kopjes Feestdagen en Media). En uiteraard ook bedankt voor de nieuwe sjablonen, ik zal op z'n tijd die artikelen proberen af te maken. Hoe gingen je examens btw? Groetjes, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 28 mei 2018 18:47 (CEST)
Ben het er helemaal mee eens. Ik ga kijken of ik van de zomer een paar Franse schrijvers qua artikelen kan aanmaken. Sowieso ben ik Les Mis aan het lezen en ga ik nog de Graaf van Monte-Cristo lezen, dus die artikelen komen er nog aan. De examens gingen in principe wel goed, hoewel geschiedenis belachelijk lang was en ik gewoon vreselijk slecht ben in leesvaardigheid bij Nederlands. Maar voor de rest ging het wel goed. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 28 mei 2018 19:05 (CEST)

Een sterretje erbij!

Globe-barnstar Hires.png

Dag Vvik, voor je prachtige artikel over Frankrijk (en die over verschillende rivieren) wil ik je graag deze ster geven. Het is echt een prachtig artikel geworden waarbij aan alles is gedacht. Ga zo door! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 25 jun 2018 13:57 (CEST)

Dat vind ik nou leuk. Bedankt! Moet ik jou ook complimenteren met Rusland, dat is ook een schitterend artikel geworden! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 25 jun 2018 15:02 (CEST)
Heel erg bedankt, maar na dat artikel ben ik wel even klaar met Rusland voor een tijdje. Heb je overigens nog hulp nodig met artikelen over Frankrijk? Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 25 jun 2018 16:02 (CEST)
Hulp is altijd welkom! Ik ga nog wat rivieren aanmaken en dan begin ik (denk ik) met gebergtes en andere rode links op de pagina. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 27 jun 2018 09:09 (CEST)
Sowieso ga ik een gedeelte van de schrijvers aanmaken. Daarnaast ga ik of ik het artikel over Parijs iets kan uitbreiden en verbeteren (ben er jaren geleden aan begonnen, maar nooit afgemaakt). Voor de rest kijk ik wel wat ik tegenkom, maar eerst ga ik de grote steden in Slowakije aanmaken. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 27 jun 2018 17:07 (CEST)
Dat klinkt allemaal heel goed. Succes! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 30 jun 2018 18:29 (CEST)

Fijne zomer!

The Sun.jpg
Fijne zomervakantie en
ik wens je een mooie
zomer natuurlijk!
Waar ga jij naar toe?
Ik naar China, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Noord-Korea en de Filipijnen
Zomerse groet, - Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 30 jun 2018 11:53 (CEST)


Dankjewel! Ik ga deze zomervakantie twee weken naar Griekenland. :) En ga je echt Noord-Korea bezoeken?! Dat is echt heel bijzonder! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 30 jun 2018 18:30 (CEST)
Oh leuk! En ja; echt. :D Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 30 jun 2018 19:16 (CEST)

Vervangen van sterren voor 10.000 bewerkingen

WikiProject Barnstar Hires Silver.png

Dag Vvik, zou jij op Gebruiker:Vviktorie!!/GP je huidige gouden ster voor 10.000 bewerkingen willen vervangen door deze van hiernaast? Op deze manier klopt de hiërarchie weer. Dit is zoals eerder in de Boomhut besloten. Alvast bedankt! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 29 jul 2018 18:34 (CEST)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd - Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 31 jul 2018 09:52 (CEST)
Fantastisch. Hoe was overigens je vakantie? Ik had vernomen dat je in Griekenland was geweest. Heb je de Akropolis gezien? ;-) Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 31 jul 2018 20:45 (CEST)
Leuke vakantie gehad. Eerst twee dagen Athene (natuurlijk de Akropolis bezocht), toen weekje Nauplion en daarna weekje in de bergen van de Peloponnesos. Morgen vlieg ik terug, dus nog even genieten van de olijfbomen. :) Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 2 aug 2018 11:38 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Vviktorie!!/archief14&oldid=587085"