Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Vosje2

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen VI
  • Artikelen I
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Ik ben Vosje2, welkom op mijn gebruikerspagina. Ik probeer een actieve gebruiker te zijn en veel bijdragen aan Wikikids te leveren. Jij kan mij hierbij helpen door mij erop te wijzen als ik aan het kliederen ben of als ik een tijd lang minder actief ben. Ik zal op mijn overlegpagina altijd voor je klaar staan, hou je je wel aan de onderstaande regels? Mijn archief
M.v.g. Vosje2 ❤🦊Overleg? 17 mrt 2021 09:30 (CET)


Regels op mijn overlegpagina

-Op deze pagina worden serieuze vragen gesteld en doe je aardig tegen iedereen.
-De vragen op mijn overlegpagina worden aan mij gesteld, ik vraag dan ook aan anderen de vragen op mijn overlegpagina niet te beantwoorden.
-Gelieve je bericht onder de inleiding te zetten.
-Onderteken je bericht altijd met 4 ~


HIER VIND JE MIJN GEBRUIKERSPAGINA

Aan #Vosje 2

Hoi Vosje2,

Ik wil je graag bedanken voor de tip voor mijn handtekening. Ik had er zelf ook al aan gedacht, maar vond het niet zo belangrijk. Maar hij is nu wel mooier. .'Met de meest paarse groetjes,.ThePurpleKing (overleg)' 23 mrt 2021 10:25 (CET)

Graag gedaan hoor! Ik help je graag. M.v.g. Vosje2 ❤🦊Overleg? 23 mrt 2021 10:26 (CET)

WOW ... hoe maak je dan zo'n handtekening?! Kan je ze zelf maken?! Groetjes, BrawlStarsPro (overleg) 7 apr 2021 14:46 (CEST)

Er is een pagina en daar staan alle kleurcodes........ Vraag anders maar aan iemand anders want ik kan het niet zo goed uitleggen. M.v.g. Vosje2 ❤🦊Overleg? 9 apr 2021 14:07 (CEST)
@BrawlStarsPro, heb de uitleg op je overlegpagina neergezet.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 9 apr 2021 14:12 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Vosje2&oldid=703023"