Overleg gebruiker:Thehob

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Thehob!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids Thehob. Ik heb een paar van je bewerkingen ongedaan moeten maken omdat ze niet beter waren dan de tekst die er al stond. In de tekst op het artikel DNA had je stukjes zin weggehaald waardoor naar mijn mening de tekst juist onduidelijker is geworden. Probeer daarnaast zo neutraal mogelijk te schrijven. Je schreef op DNS-server dat het ongelofelijk was hoe razendsnel het proces was, dat is echter jouw mening. Iedereen heeft een andere mening en daarom proberen we meningen op WikiKids te voorkomen. Ik hoop dat je wat kan met deze tips en als je nog vragen hebt dan hoor ik dat graag. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 16 mei 2018 11:07 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Thehob&oldid=514408"