Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Sph01

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen III
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Sph01!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids! Veel plezier. :) apoo overleg 25 december 2010 14:28 (CET)

Goed bezig!

Je bent echt HEEL HEEL HEL HEEL erg goed bezig. Ik wist namelijk niet eens dat bijna alle titels van pagina's over het koningshuis fout waren --Wouter15 overleg · (MOD). 26 december 2010 19:19 (CET)

Als iemand meerdere achternamen heeft, dan hoef je daar geen komma bij te zetten. Wil je ook alsjeblieft in één keer de juiste naam kiezen? Je hoeft dus niet: "Pieter-Christiaan → Pieter-Christiaan van Oranje → Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau → Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau van Vollenhoven" te doen. Dus gewoon: "Pieter-Christiaan → Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau van Vollenhoven". Niet meer die tussenstapjes, maar gewoon in één keer hernoemen, dit scheelt ook heel veel rommeligheid in de recente wijzigingen. :) apoo overleg 26 december 2010 19:41 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Sph01&oldid=171053"