Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Stem nu op: John F. Kennedy

Overleg gebruiker:Rots61/Statistieken/1500

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi Rots61. Heb artikel Klimaat bekeken en e.e.a. toegevoegd. Ook de opmaak hier en daar aangepast. Ook gekoppelde artikelen toegevoegd als die nog ontbraken. Zonneschijnmeter volgt nog. Hoe wil je het in deze tabel bijhouden? Eventueel met sterren (*) of "paraaf" (4 × ~) wie het nagelopen heeft (als dat kan). Ik hoor van je. Gr. Hanssain (overleg) 2 okt 2021 15:44 (CEST)

4×~ is wel een goede methode. Het is vooral handig dat iedereen direct kan zien dat het nagekeken is. Mvg Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 okt 2021 16:15 (CEST)
Zie dat het alleen kan via de brontekst bewerken. Als het anders kan hoor ik het wel. Is een waardering van de bezoekers eventueel mogelijk per artikel / pagina? Of is dat te onbetrouwbaar (b.v. knoeien)? MVRGR Hanssain (overleg) 2 okt 2021 16:59 (CEST)
Kan ik ook afstrepen? Ik heb al enige artikelen uitgebreid in de lijst (o.a. Verenigde Staten, John F. Kennedy en Groenland). Zo ja, waarop moet ik dan letten? Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 2 okt 2021 20:13 (CEST)
Iedereen kan het afstrepen. Je kunt het artikel wel via de VE bewerken, maar een snelle internetverbinding is wel handig. Tja, een waardering per artikel van bezoekers is wel lastig, want dan krijg je dat er leuke jongens zijn die daar misbruik van maken, met filters kun je veel woorden tegenhouden. Het is altijd het proberen waard. We zouden het kunnen doen met het systeem als dat ik heb voorgesteld in het Clubhuis. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 okt 2021 20:50 (CEST)
Ik heb alle artikelen die ik het afgelopen jaar heb uitgebreid/nagelopen aangevinkt. Kleinere uitbreidingen (zoals Engeland) heb ik daarbij niet meegenomen. Ik heb ook enkele artikelen van daarvoor (zoals Turkije en Rusland) meegenomen, aangezien de artikelen nog altijd kloppen en vrij groot zijn. Oudere artikelen, die inmiddels verouderd zijn (zoals Italië en het Verenigd Koninkrijk), heb ik niet meegenomen. Ik ga kijken of ik daar (ooit) nog tijd voor heb om ze up-te-daten. Tot die tijd is ieder natuurlijk welkom deze uit te breiden. Mvg, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 2 okt 2021 21:53 (CEST)

Hoi rots61, zou je de kolombreedtes kunnen aanpassen (eerste smaller en de laatste twee breder) zodat de regels niet zo breed worden (in scherm mobieltje). Bedankt alvast. MVRGR. Hanssain (overleg) 3 okt 2021 14:56 (CEST)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd, ik was van plan om de laatste 2 kolommen samen te voegen, want ze worden nu allebei voor ongeveer hetzelfde gebruikt. Alleen dat gaat niet zo makkelijk omdat m'n hele browser dan weer vastloopt. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 okt 2021 08:40 (CEST)
N.a.v. pagina Romeinen: Veel informatie kan ingevoegd worden bij Romeinse Rijk of heeft overeenkomsten. Deze pagina kan dan vervolgens als doorverwijspagina worden behouden. Graag toestemming om het uit te voeren. Dan is er ook nog een pagina Romeinen in Nederland. Wat daarmee te doen? MVRGR. Hanssain (overleg) 4 okt 2021 15:35 (CEST)
'k zou Romeinen in Nederland samenvoegen met Romeinse Rijk. En Romeinen ook samenvoegen. Een speciaal kopje in Romeinse Rijk over de Romeinen is ook wel handig, daar kunnen veel linkjes dan naartoe. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 4 okt 2021 16:28 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Rots61/Statistieken/1500&oldid=685216"