Overleg gebruiker:Radja5yes

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen III
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Radja5yes!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

--Wouter15 overleg · (MOD). 19 april 2011 18:12 (CEST)

Bewerking ter controle bekijken

Hoi Radja5yes, je bent zeer enthousiast bezig met het artikel Muziek in Brazilië maar je spamt nogal de wiki vol door voor elke kleine wijziging een nieuwe bewerking te maken. Je kan ook een bewerking controleren van hoe het er in een artikel uit zou zien als je op "Bewerking ter controle bekijken" klikt. Als je daarop klikt en/of gewoon alle bewerkingen in 1 bewerking doet is dat handiger voor iedereen. --Wouter15 overleg · (MOD). 14 januari 2011 15:32 (CET)

Doorverwijzing

Zou je een doorverwijziging naar een artikel gewoon willen laten staan? Het is namelijk niet de bedoeling dat je op een pagina met een doorverwijzing tekst neer zet. Wouter15 overleg · (MOD). 28 april 2011 09:01 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Radja5yes&oldid=181297"