Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:Mike1023/Archief7

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vlaggen in sjabloon

Hey Mike, aangezien jij ook altijd wel bezig bent met sjablonen en zo, wat denk je hiervan? Ik zit er een beetje mee te tobben. Overigens, je hoeft niet te reageren op overlegpagina's van artikelen, als het niet inhoudelijk over het artikel gaat. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 2 nov 2014 15:33 (CET)

Ik vind de versie rechtsboven erg mooi. Misschien idee om erachter het wapen of de zegel neer te zetten? Dan word het weer symmetrisch. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 nov 2014 15:39 (CET)
Ja, ik zag dat je die al een paar keer had toegepast, maar ik vond het sjabloon alleen daardoor zo lang worden. Enfin, ik heb er een wapen naast gezet en de afbeelding verkleint. Hoe vind je het? Als je het zo goed vindt, stel ik voor dat we het zo gaan toepassen op de landenartikelen. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 2 nov 2014 15:53 (CET)
Ik vibd het sjabloon erg mooi. Ik zou het toepassen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 nov 2014 16:40 (CET)

verwijder

Hoi Mike, Waarom wil jij mij op verwijderen? Ik mochte een nieuwe maken anders werd mijn op te lang!-- Maxie1Hoi E-mail 8 nov 2014 10:25 (CET)

Ik denk dat er een miscomunicatie was. Je had het onder de verkeerde titel staan. In plaats van Overleg gebruiker:Maxie1hoi2, moest het Overleg gebruiker:Maxie1hoi/Archief1 zijn. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 8 nov 2014 11:02 (CET)

Portaal: Kunst & Cultuur

Als je het portaal echt gaat opstarten, ben ik erg geïnteresseerd om mee te helpen. Is het trouwens (compleet off-topic) niet tijd om een nieuw archief aan te maken? Face-smile.svgKalta~ 8 nov 2014 14:27 (CET)

Thanke Sie schön, dat je mee wilt helpen. Het word inderdaad tijd voor archief. Zal het meteen even doen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 8 nov 2014 14:37 (CET)

tussenkopje

Hoi Mike, Hoe maak jij die kopjes van je GP? Dat van voorstellen van wat doe ik hier op Wikikids. En hoe geef jij de letters en het achtergrond en het balk een kleur?-- Maxie1Hoi E-mail 9 nov 2014 14:01 (CET)

Dat heb ik gedaan het verschillende codes. Toen ik mijn GP maakte heb ik eerst naar de GP's van andere gebruikers gekeken. Vevolgens heb ik een lijstje gemaakte met hoe het eruit moest zien en heb ik een aantal eisen opgesteld. Vervolgens plaatjes uitgekozen en tekst toegevoegd. Als je bijvoorbeeld een code wilt hebben, kunnen gewoon het GP van die gebruiker in bewerkstand zetten en daarna kopieren. Als je het GP dan na het kopieren niet opslaat. Dan plak het op je eigen GP. Wees wel orgineel, dus kopieer niet het hele uitelijk van het GP van iemand. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 9 nov 2014 14:10 (CET)

Hoi Mike, Ja mag mij helpen! Hoe ik de kopjes wil nomen enzo.. staat op de op van kalta.-- Maxie1Hoi E-mail 14 nov 2014 18:56 (CET)

De opzet is er al vast, precies zoals je zei (resultaat en vorderingen). Ik heb nog een paar dingen die je misschien leuk zou vinden. Als eerste kan ik de tekst in de kopjes wat groter maken en in het midden zetten. Het vlak met tekst, misschien een andere stijl. Ik kan nog plaatjes toevoegen en zo. Het lettertype kan gewijzigd worden. Na afloop kan je kisschien zelf meer tekst bijvoegen (als je dat zou willen), want het is nu even gekopieerd van de je gebruikerspagina. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 14 nov 2014 19:13 (CET)

Jaaa goed idee!!-- Maxie1Hoi E-mail 14 nov 2014 20:05 (CET) Hoe maak je hem groter? eignelijk.-- Maxie1Hoi E-mail 16 nov 2014 11:28 (CET)

Uitleg

Hoi Mike, je hebt heel wat uittelegen! jij zegt dat je een vraag kan stellen zonder account! Nou daar klopt niks van! En ze zeggen ook dat je 16 jaar of ouder moet zijn! Dus hoe heb jij dan een account gemaakt!-- Maxie1Hoi E-mail 15 nov 2014 15:30 (CET)

Op goeievraag.nl kon je vroeger vragen stellen zonder account. Sinds een paar jaar heb ik zeker een account, dus daar heb ik geen probleem mee. Ik heb gewoon gezegd dat ik 16 jaar ben, omdat het op de naam van een vriend staat die wel 16 is. Ik zelf ben 14, bijna 15. Op goeievraag.nl staan ookal een heleboel gestelde vragen, dus deze kan je opzoeken. Je kan ook gewoon Google gebruiken of andere helpdesks. Zo zijn er helpdesks naar onderwerp, de kindertelefoon (tevens helpsdesk online) en scholieren.com zijn hier voorbeelden van. Tegenwoordig hebben we ookal zo'n kleine 2000 jaar boeken, dus je kan naar bieb. Alleen zou ik geen vragen stellen op wikikids. Je kan het hier opzoeken, maar vragen is wat anders. Vraag jij aan een papieren encyclopedie wat de hoofdstad van China is? Ik denk van niet. Er zijn verschillen tussen een encyclopedie en een helpdesk. Het laatste zijn wij niet. In de tijd dat we vragen voor jouw beantwoorden, kunnen we verder met artikelen schrijven en verbeteren. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 15 nov 2014 15:49 (CET)

Marnix' afbeeldingen

Hoi Mike, bedankt voor het nomineren! Ik had het anders compleet over het hoofd gezien. Wel is het handig om meteen door te linken naar commons ipv naar wikikids:afbeeldingen. De kans dat ze op commons iets vinden is toch het grootst én het is het simpelst te gebruiken. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 17 nov 2014 17:09 (CET)

Ja, daar had ik niet bij nagedacht. Ik moet er iets meer op letten. Merci. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 17 nov 2014 17:10 (CET)

Een nieuw artikel.

Kan jij mij helpen om een nieuw artikel te maken , alsjeblieft ? De opperste sovjet van de Sovjet-Unie , twee kammers , raad van de Unie en raad van de nationaliteten. En het presidium van de opperste sovjet van de Sovjet-Unie , met een voorzitter en vijftien ondervoorzitters , een per republiek. Bedankt voor jouw help.

Artikkelen te schrijven :

land van de sovjets , Sovjet-systeem.

Mur Dashav (overleg) 19 nov 2014 16:50 (CET)

Hello Mur Dashav, Excuse if I make a mistake because my English is not the best (so I try). I think that you better can help on the Englisch Vikidia or the Englisch Wikipedia, because you don't speak very good Dutch. Dutch is a hard to learn and cost time. So I think you can work on a English wiki or a wiki in the language that you speak (French, German, spanisch). I hope you have understand me. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 19 nov 2014 16:56 (CET)

Harry Potter en de Relieken van de Dood 2

Hé Mike, Ik vroeg me af is deze tekst van de Relieken van de dood deel 2 samenvatting van verhaal beter. Ik bedoel niet beter van beste, maar zelf vond ik die samenvatting onoverzichtelijk dus heb ik met die tekst en eigen informatie die ik weet dit gemaakt:

De gruzelementen moeten kapot om Voldemort aan te kunnen, dat weet Harry ook. Ron, Harry en Hermelien zijn al lang bezig om die gruzelementen stuk te krijgen. Eentje hebben ze stuk gemaakt. De rest moeten ze nog stuk maken. De gruzelementen zijn verdeeld onder de afdelingen van Zweinstein. Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw. De gruzelementen kunnen alleen kapot worden gemaakt door de zwaard van Griffoendor of de gif van de basilisk, omdat dat moeilijk te genezen is, namelijk met de tranen van de Feniks. Op een dag gaan Ron en Hermelien naar de geheime kamer en daar zat een gruzelement. Later blijkt dat ook in Harry een gruzelement verstopt zit. Als Voldemort hem dood probeert te maken gaat de gruzelemt weg. Uiteindelijk zijn alle gruzelementen dood en verslaat in een tovergevecht Harry Voldemort. 19 jaar later is Harry getrouwd met Ginny en Hermelien met Ron.

Ik zei dat ik het maar aan iemand moest vragen aan een moderator zodat het niet is dat ik tekst verwijder Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 21 nov 2014 18:31 (CET)

Goede samenvatting, je hoeft niet bang te zijn dat we meteen uitvallen. Je moet het proberen. Het gaat erom dat als je tekst verwijderd dat je een goede redenen ervoor hebt. Voorbeelden hiervan zijn is als tekst dubbel staat, het onwaar is of in dit geval dat de tekst herschreven word, zodat de lezers het beter snappen. Helaas is de samenvatting niet het enige probleem aan het artikel. Er moet even een goed begintekstje komen (eerste woord zwart gedrukt, jaar van uitgaven en svp zonder "harry potter ken je vast wel"). Veel succes. Alleen ben ik geen moderator. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 21 nov 2014 18:39 (CET)
Nu komt er iemand achter dat je geen mod bent en dat iemand zich hier schaamt. Maar bedankt voor de nodige info ik zal er dinsdag mee aan de slag gaan. Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 21 nov 2014 18:42 (CET)
Veel succes! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 21 nov 2014 18:44 (CET)

begrijp

Hoi Mike, Op de antwoord voor mij vraag begrijpte ik het antwoord een kleine beetje! Maar wat houd de hele licentie in? En hoe kan die uplouder het toch uplouden je mag toch geen tv opname fotos posten als het geen creative commons is!-- Maxie1Hoi E-mail 25 nov 2014 19:51 (CET)

Hoi Maxie, we houden overleg maar op één plek, Overleg:Totally Spies! dus. Ik heb hier je vraag beantwoord. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 25 nov 2014 20:07 (CET)

Dat hoort niet

Hoi Mike, Je hebt mijn wijziging op My Little Pony teruggedraait terwijl je het juist bij WikiPro moest doen! Want je lied de afbeelding gewoon opnieuw weer bij personages staan terwijl dat niet hoort! Ik heb nog nooit eerder gezien dat er een foto bij de personages staan van films enzo..Maxie1Hoi E-mail 29 nov 2014 16:48 (CET)

Maxie het staat niet verkeerd, het staat er eerder wat speels. Als je de afbeelding even wat groter word gemaakt (Z.B. 200px), dan vult het de linker zijde van het kopje van de personages. Als je de afbeelding onder de infobox neerzet, dan staat er een hele loze ruimte. Deze loze ruimte valt niet op iedere computer te zien (misschien niet op de van jouw), dat heeft weer te maken met de breedte van het computer scherm. Bovendien kan ik zelf wel bepalen wanneer ik iets terugdraai. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 29 nov 2014 16:54 (CET)

Overleg

Ik heb hier in je commentaar ge-edit, omdat de datum iets naar voren stond, en dan in een vak kwam te staan.  Gustaafff  (contact) 29 nov 2014 17:28 (CET)

Ai pre-tekst, bedankt voor het verhelpen van het probleem. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 29 nov 2014 17:31 (CET)

Test

Hey Mike,

Gaat de test nu weer via de mail en waar kan ik me opgeven?

Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 30 nov 2014 11:31 (CET)

Test gaat inderdaad weer via de mail. Ik ben de pagina voor aanmelden nog aan het maken (gebruiker:Mike1023/WikiGeschiedenistest/2014). Zal het meteen even doen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 30 nov 2014 11:34 (CET)

Je doet wel erg raar!

Hoi Mike,
Je doet wel erg raar als je iets toevoegt vaak!
Jij voegt bijvoorbeeld categorie actrice enzo toe en dat verwijder je weer vandaag doe je dit weer ook! Zou je niet iederekeer eerst de vrouwelijke term gebruiken en dat daarna gelijk verwijderen want dat is wel vreemd! Vandaag dee je het ook bij het artikel Melise, Jannemien en Niki.-- Maxie1Hoi E-mail 1 dec 2014 20:31 (CET)
Jij gebruikt de vrouwelijke term. Als je het beroep in het algemeen aanduid gebruik je de mannelijke term. Je maakt vaak spellingsfoutjes, dit geeft niet, maar die verbeter ik gelijk, want anders kan het vergeten worden. Ik maak ook spellingsfouten en bij mij worden ze ook verbeterd. Zonder fouten leer je niks. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 1 dec 2014 20:49 (CET)
Jij ook! Jij voegt zelf ook de vrouwelijke term wist je dat! Zoals je dat bij Melise dee enzo..-- Maxie1Hoi E-mail 2 dec 2014 15:56 (CET)
Ik heb nooit de vrouwelijke vorm toegevoegd, ik heb het veranderd naar de mannelijke vorm. Ik kan zo vijftig pagina's opnomen die mijn punt ondersteunen. Ik denk dat je in de war bent. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 dec 2014 16:08 (CET)
"Raar" vind ik niet alleen een vrij ongepaste term om een gebruiker aan te spreken, ik ben ook we benieuwd waar Mike1023 een vrouwelijke term gebruikt (op Melise de Winter). Even een analyse van de categorieën op Melise de Winter:
Ik kan iets misschien over het hoofd zien, maar tot nu toe zie ik niet wat Mike1023 fout doet. Ben benieuwd naar je reactie. Als blijkt dat je toch fout zat wil ik je vragen om vaker de "verschillen tussen bewerkingen"-functie te gebruiken. Southparkfan 2 dec 2014 16:16 (CET)

Kijk maar eens Southparkfan op het artikel Niki Romijn! Kijk maar bij 21 november bij gescheidenis verschil hij voegte eerst het woordje actrice toe! Precies bij Melise, kijk maar bij 18 september! Hij is er zelf mee begonnen als je bij geschiedenis kijkt waar zijn naam als eerste bewerking in voorkomt dan zie je het!-- Maxie1Hoi E-mail 2 dec 2014 18:59 (CET)

Op melise de winter geef ik het toe, maar binnen een paar minuten had ik de fput hersteld. Bovendien wist jij toen nog geen eens het bestaan van categorieën. De spellingsregel kwam ineens in mij naar boven em sindsdien is er niets meer fout gegaan, bovendien heb ik je toen nog uitgelegd. Als je oude koeien uit de sloot wil halen dan doe je dat maar leuk en gezellig ergens anders. En totaal niet omdat ik kwaad ben, maar eerder geergerd, is deze discussie bij deze gesloten. Wij zijn nu aan het praten over iets wat meer dan twee weken geleden gebeurden. Had jij daar een gesprek over gehad, dan kon dat in de week van 18 november. Bij deze discussie gesloten. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 dec 2014 19:16 (CET)
Even nog wat anders wat hier mee te maken heeft! Gebruik je bij het beroep onderwijs geven de vrouwelijke term? Want het gebeurt vaak dat een meester voor juf uitgescholden wordt!-- Maxie1Hoi E-mail 2 dec 2014 20:12 (CET)
Als je hier kijkt kun je lezen dat je een vrouw met de mannelijke naam voor een beroep kunt geven maar dat het andersom dan weer iet kan. Wouter15 overleg · (MOD). 2 dec 2014 20:24 (CET)

Verandering van pagina

Beste Mike,

Ik snap dat je het niet fijn vindt dat ik de pagina 'Achilles' heb veranderd. Maar ik denk dat dat beter is en dat ze het nu beter begrijpen. Misschien kunnen we samen aan de pagina 'Achilles' werken. Zo kunnen we samen een nieuw begin maken!

Groeten van Poesje1


--Poesje1 (overleg) 2 dec 2014 09:26 (CET)

Het gaat erom dat je een tekst, die helemaal niet moeilijk is, vervangt door je eigen tekst. Dat mag niet. En tekst is pas moeilijk als er veel typfouten in staan, het moeilijl te begrijpen is en/of niet te volgen is. Ik denk dat de zin "ik vertaal het woord" makkelijk is dan "Ik transleer het taalkundige woord". Toch is het goed dat je overnieuw wilt beginnen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 dec 2014 16:11 (CET)

test

Hoi Mike, Ik heb nog geen tijd gehad om de test te doen! Ik zal beloven dat ie deze week klaar is! Eerst moet ik nog andere dingen doen. Je ziet het binnenkort even geduld.-- Maxie1Hoi E-mail 8 dec 2014 19:15 (CET)

Is goed. Ik ga ze pas allemaal te gelijk nakijken na kerst, dus je hebt zelfs nog twee weken de tijd. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 8 dec 2014 19:47 (CET)

Familie is nodig hangt af van cultuur.

Die ene familie is nodig etc etc. Je mag op WikiKids niet vertellen dat je Surinaams bent en wat over jezelf dus hoe zit dat? Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 11 dec 2014 18:03 (CET)

Uitleg staat op je overlegpagina, daar word de discussie dan vanaf nu gehouden. Face-wink.svg Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 11 dec 2014 18:05 (CET)

Gemeente in infobox

Hey Mike,

Zou je misschien kunnen zorgen dat {{{gemeente|}}} werkt in Sjabloon:Infobox plaats? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 14 dec 2014 11:07 (CET)

Die staat er ook. Omdat niet ieder land verdeeld is in gemeenten heb ik het deelgebied genoemd. Op de pagina staat onderaan een voorbeeld, als je daar naar kijkt brengt het verduidelijking. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 14 dec 2014 11:13 (CET)
Oke, ik dacht dat iets ander was :p – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 14 dec 2014 11:15 (CET)
Deelgebied betekent meer "provincie", "(deel)staat" of zo iets dan gemeente. Zelf weet ik alleen geen betere naam. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 14 dec 2014 11:21 (CET)
Officieel heet het een deelgebied. Per land verschilt het. Luxemburg heeft kantons en districten en Frankrijk heeft departementen en regio's. Om dit allemaal in de lijst te verwerken of om het Nederlandsgericht te maken, find ik pasé. Dan is dit makkelijker. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 14 dec 2014 12:30 (CET)

Ambrasoft

Hoi Mike, Ik heb het onderwerp Ambrasoft gemaakt maar ik vind het onnodig, anders kunnen we wel van alle leersystemen een artikel maken, moet ik een wegsjabloon toevoegen of niet? Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 14 dec 2014 14:13 (CET)

Als het een bekend leersysteem is kan je het wel behouden. Ik heb er geen verstand van. Het is in principe wel een prima beginnetje, dus van mij hoeft het niet per se weg. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 14 dec 2014 14:16 (CET)
Vrijwel iedere basisschool gebruikt Ambrasoft, mij lijkt het dus prima om te houden. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 14 dec 2014 15:01 (CET)

sorry

Hoi Mike, sorry voor dat gekraak van mij.-- Maxie1Hoi E-mail 17 dec 2014 20:43 (CET)

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!!!

Christmas pudding.JPG
Hoi,

Een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuw jaar! Ik stuur die misschien te vroeg maar ik ben inactief en waarschijnlijk kan ik in de kerstvakantie niet komen, jammer genoeg Face-sad.svg Ik moet eerlijk zijn dat ik kerst niet vier. Maar ik dacht dat het wel zo netjes was om toch even iedereen een vrolijk kerstfeest te vieren. Ik wens jullie veel geluk op het (verrukkelijk uitziende)diner, en natuurlijk de pudding, en wat dacht je van de feeststol die je overal kan kopen tijdens kerst. Een paar gebruikers wil ik ophemelen, omdat ze het verdienen. Mike1023, Vviktorie, Beem, Southparkfan, Gustaafff, Gerarddummer (ofzo),Apoo, en Wikischim. Deze mensen stonden dit jaar maar de hele tijd voor me klaar! (Dat rijmt Face-grin.svg) Verder: ik hoop iedereen een gelukkig 2015, poef poef, alweer bijna een jaar voorbij. De tijd vliegt hé? Verder wil ik Mike1023 bedanken door hem weet ik hoe je zo'n sjabloon achtig iets maak. Verder: Bedankt WikiKids dat jullie me vergeven van mijn gedrag. Fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar!! Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 18 dec 2014 18:50 (CET)

Bedankt, goed tekst. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 18 dec 2014 19:01 (CET)

Feestdagen

2010-12 143.jpg
Fijne Kerstdagen en
een gelukkig
2015!

Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 18 dec 2014 21:18 (CET)

Dank je Stef, leuke foto. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 19 dec 2014 20:11 (CET)

Zutphen (gemeente)

Hey Mike,

Waarom heb je dit artikel genomineerd voor samenvoeging met Zutphen? Bij Voorst (gemeente) hoeft dat toch ook niet? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 19 dec 2014 11:11 (CET)

Er is ook een plaats in onder andere Zwolle die Voorst heet. De Gelderse plaats Voorst en de Gelderse gemeente Voorst hebben 1 artikel. Dit is een half jaar geleden besloten in de boomhut en op Wouters overleg. Op het artikel Voorst (gemeente) wordt verwezen naar een doorverwijspagina. Zutphen kan makkelijk in 1 artikel worden hervat, want het is gewoon overbodig. Dan zou je alleen voor Zutphen een uitzondering moeten maken. Als jij daarvoor een goede reden hebt, dan ben ik daar benieuwd naar. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 19 dec 2014 14:11 (CET)

Gebruiker:Stef 1999/Gebruikersboxen

Ik krijg mijn gebruikersboxen niet onder elkaar. Kun jij er misschien naar kijken? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 19 dec 2014 16:31 (CET)

Is al opgelost door SPF. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 19 dec 2014 16:58 (CET)
schön Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 19 dec 2014 17:12 (CET)

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2015!


Brillantenavidadpdl.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Mike1023/Archief7,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2016!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 19 dec 2014 19:57 (CET)Erg leuk kaartje, ook prettige feestdagen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 19 dec 2014 20:10 (CET)

Buurtschap

Hey Mike, ik heb nu alle dorpen in de gemeente Bronckhorst aangemaakt, dus nu wil ik met de buurtschappen bezig. Alleen is daar nog geen (makkelijke) infobox voor. Zou jij die aan willen maken en dat die dan lijkt op Sjabloon:Infobox plaats? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 dec 2014 09:52 (CET)

Waarvoor kan je niet gewoon sjabloon:infobox plaats gebruiken als ik mag vragen? Ik bedoel het sjabloon is zo gemaakt dat het op ieder artikel over een plaats (stad, dorp, buurtschap, gehucht) in ieder land (huidige en voormalig) is te gebruiken. Ik heb het op het buurtschap Achthoven ook gebruikt (gelegen in Leiderdorp). Dat is denk ik wel prima gelukt. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 22 dec 2014 09:55 (CET)
Oke, ik dacht dat er een aparte infobox voor nodig was, maar dan gebruik ik sjabloon:infobox plaats wel ;) – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 dec 2014 09:57 (CET)

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerstkaart 2014 WikiPro.png

Fijne feestdagen! :D Flag-map of the Netherlands.svg Doeggies! - WikiPro :D 22 dec 2014 11:38 (CET)

Bedankt Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 22 dec 2014 12:14 (CET)


'et Jærlêkse kærtje

Twemoji 1f384.svgIen vrolêk Korsemus en al 'et nodêge voor têd en eeuweg'êd!
Grootjes, Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg Twemoji 2744.svg 22 dec 2014 12:17 (CET)
Ook een vrolijk kerstmis. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 22 dec 2014 12:18 (CET)

Kerstkaart

Je bent Jurgen vergeten op je kerstkaart :p – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 dec 2014 12:25 (CET)

Ik ben blij dat het een sjabloon is, zal het zo even aanpassen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 22 dec 2014 12:26 (CET)
Oke. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 dec 2014 12:26 (CET)

GP

Hey Mike,

Mocht je tijd over hebben (en als je dit wilt), zou je het dan misschien leuk vinden om samen met mij een nieuwe winter-GP te ontwerpen? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 dec 2014 13:32 (CET)

Sorry, ik heb geen tijd. Ik moet nog een presentatie voorbereiden, werkstuk maken, drie verslagen typen en wil nog graag een aantal artikelen dit jaar af hebben (tevens op Wikipedia). Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 22 dec 2014 13:38 (CET)
Oke, maakt niet uit ;) Succes met alles! – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 22 dec 2014 13:43 (CET)

Fijne Feestdagen!


VuurwerkSydney.jpg
We zijn nu al bijna in 2015, het jaar waarin WikiKids nog groter en mooier wordt. 2014 was een mooi jaar, InstantCommons werd ingeschakeld, de mijlpaal van 15.000 artikelen werd bereikt en gebruikers kwamen en gingen. Ik heb het dit jaar hier erg naar mijn zin gehad en ik verbaas me als ik zie hoeveel artikelen er zijn bijgekomen! Voor nu, iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar, maar ik denk dat dat wel gaat lukken.. Geniet van het vuurwerk (raak geen vingers kwijt) en maak er een mooi jaar van!

Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg


Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 22 dec 2014 14:22 (CET)

Kaartje

Arbol Navidad 03.gif
Beste Mike1023,Prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!Met vriendelijke groet,
 Gustaafff  (contact)
Bedankt Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 22 dec 2014 15:58 (CET)

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2015 gewenst!

Firework-London-Nov2005.jpg
Hoi Mike1023,
Het is weer eens zover, het is december. De laatste maand van een jaar, een jaar waar wij met zijn allen positief op mogen terugkijken. Er zijn gebruikers bijgekomen, en helaas ook weer weggegaan, maar laten we ons alleen op dat eerste concentreren. Jullie hebben allemaal hard gewerkt aan de artikelen, van schrijven tot spelfouten weghalen en ander algemeen onderhoud. Ik hoop dat je de laatste dagen van 2014 in een gezellige sfeer mag doorbrengen, want dit is niet dagelijks.


Prettige feestdagen en een goed gewenst. Geniet van het vuurwerk, de gezelligheid en al het andere wat bij kerst én oudejaarsavond komt kijken.
Met vriendelijke groet en hopelijk tot 2015,
Southparkfan 24 dec 2014 23:36 (CET)
Bedankt. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 24 dec 2014 23:38 (CET)

Tada...

Gebruiker:Josse.Cottenier/KerstNieuw2014 Josse.Cottenier - Overleg (+) 25 dec 2014 08:22 (CET)

Merci Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 25 dec 2014 11:17 (CET)

{{}}

Hoi Mike, Ik heb een vraag over die nieuwe sjabloon. Waar voor is die oude sjabloon van film of boek weg gegaan en vervangen door alleen verhaal?-- Maxie1Hoi E-mail 26 dec 2014 10:42 (CET)

Een tijdje terug vroeg Kalta op de overlegpagina van het sjabloon of het niet tijd werd voor een nieuwe opmaak (die beter bij WikiKids past). Ik heb dus het sjabloon als eerste kleiner gemaakt (i.v.m. de infoboxen) en een andere kleur gegeven. De tekst is hetzelfde gebleven en alleen zijn de worden film en boek vervangen door verhaal. Ik bedoel de beroemde woorden van Martin Luther King (I have a dream) zijn in principe ook verhaal, net als een televisieserie of een gedicht. En dan kan je nog wel andere dingen bedenken. Het is gewoon nog hetzelfde sjabloon en er is alleen een nieuwe opmaak. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 26 dec 2014 11:47 (CET)Hallo

Hallo Mike, Ik heb een vraag over mijn pagina over Prezi. Jij had mijn pagina bewerkt maar ik weet niet wat jij had aangepast... Weet jij antwoord op deze vraag? Anne.v (overleg) 27 dec 2014 13:03 (CET)

Hoi Anne.v, iedereen mag op WikiKids elkaars teksten aanvullen, verbeteren, ect. Natuurlijk mag je andermans tekst niet verwijderen of vervangen door je eigen tekst. Over jouw artikel over Prezi. Bovenaan de pagina zie je de titel, hierboven staat een knopje met geschiedenis. Als je hierop klikt belandt je op een nieuwe pagina en kan je zien wie je pagina voor het laatst heeft gewijzigd. Ik hoop dat ik je vraag heb beantwoord. Veel succes! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 27 dec 2014 13:11 (CET)

Mike dankjewel voor het helpen een betere pagina te maken :-D - Deze reactie werd toegevoegd door Anne.v (overleg | bijdragen)

Dank je wel Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 27 dec 2014 13:33 (CET)

vrolijk nieuw jaar

Hallo Mike 1023

Dank je wel voor het bouwen en upgraden van mijn pagina. Ik wens jou een gelukkig 2015!!!

Gelukkig 2015

Anne.v

Anne.v (overleg) 28 dec 2014 09:43 (CET)

Ook een gelukkig nieuw jaar. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 28 dec 2014 11:31 (CET)

Geen probleem!

Goede toevoeging, [1] - Fijne jaarwisseling alvast! :) apoo overleg · (MOD) 31 dec 2014 12:43 (CET)

Dank je. Ik weet alleen niet of ik het goed in het Engels zeg. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 31 dec 2014 13:07 (CET)
Het is 'maybe', maar verder was het goed hoor ;) :) apoo overleg · (MOD) 31 dec 2014 13:35 (CET)
Dank je voor de tip. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 31 dec 2014 13:49 (CET)

gp

Hoi Mike, Ik zag net dat iemand iets dee op je gp. Ik heb die wijziging ongedaan gemaakt en tot jouw versie herstelt (;.-- Maxie1Hoi E-mail 31 dec 2014 13:43 (CET)

Erg bedankt. Ik denk dat de gebruiker even in de war was met de overlegpagina, maar heel erg bedankt voor het herstellen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 31 dec 2014 13:49 (CET)

sjabloon

Hoi Mike, Ik zie dat je de sjabloon van landen makkelijker maakte. Maar ik heb er één vraagje over, geld dit dan dat de sjabloon Sjabloon:Land niet meer bestaat?-- Maxie1Hoi E-mail 17 jan 2015 17:21 (CET)

We gebruiken de internationale afkorting zodat er geen verwarring ontstaat. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 17 jan 2015 17:24 (CET)

Sjabloon:Navigatie hoofdsteden Noord-Amerika

Original Barnstar Hires.png

Dank je! Weet je wat ik geef je er gewoon een ster voor. Niet voor dit dingetje in het specifiek, maar gewoon voor al het werk wat je doet. Face-smile.svg Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 2 feb 2015 17:50 (CET)

Dank je, het is echt maar een kleine moeite. Ik zie ook wel eens wat over het hoofd en net als eigenlijk iedereen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 2 feb 2015 18:16 (CET)

jouw info

hoi mike ik heb genoten van je info

Rosa123

Dank je, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 9 feb 2015 16:09 (CET)

Spambots

Ik zag dat je allemaal Engelse gebruikers aan het verwelkomen bent op WikiKids, maar de gebruikers die je hebt verwelkomt zijn allemaal spambots. Deze gebruikers ga ik daarom ook allemaal blokkeren en de GP's ervan verwijderen. Wouter15 overleg · (MOD). 23 feb 2015 08:43 (CET)

De stomme fout van 2015. Excuses, ik dacht dat het studenten van een of andere universiteit waren. Beter opletten dus. Dank je voor het melden. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 23 feb 2015 08:45 (CET)

Anna Paulowna

Ik dacht dat je bedoelde dat je de naam had veranderd, en dat die redirect vervolgens overbodig was geworden. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 26 feb 2015 13:46 (CET)

Naamswijziging zat in de weg. Ik was even bezig met de Nederlandse koningen en hun echtgenoten. Ik zag dat er een fout in zit. Ik denk dat bij het maken van het artikel de naam uit het Russisch is getranslitereerd naar het Nederlands. Dan heb de oorspronkelijke naam in het Nederlands, maar dat werkt erg onpraktisch. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 26 feb 2015 13:54 (CET)


Hoe kan een artikel artikel van de week worden

Als je een artikel hebt, waarvan je wil dat het artikel van de week wordt, kun je dat melden in de Boomhut. Je maakt daar een bericht en zet daarin welk artikel artikel van de week moet worden. Gebruikers geven dan vaak hun mening en uiteindelijk beslist een moderator erover. Dan wordt je artikel artikel van de week of niet. Dat ligt aan het artikel en de keuze. Veel succes! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 27 feb 2015 16:27 (CET)

User:Wieler

Mag ik vragen waarom je geen blokverzoek indient vanwege cyberpesten? :) apoo overleg · (MOD) 6 mrt 2015 18:15 (CET)

Ik zat even niet op te letten. Het wordt wel heel erg. Eerst spambots niet herkennen en daarna een blokverzoek wegens cyberpesten vergeten. Duizend maal excuses. Ik zal het echt verbeteren. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 6 mrt 2015 18:17 (CET)
Je mag soms best minder lief zijn voor vandalen ;-) :) apoo overleg · (MOD) 6 mrt 2015 18:18 (CET)
Soms ga ik wel iets te veel uit van het goede van mensen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 6 mrt 2015 18:20 (CET)

Verwijderen

Hi Mike, ga alsjeblieft niet alles nomineren voor verwijdering, dat is zonde van je tijd. Moderators hebben een knopje waarmee ze alle artikelen van een gebruiker in één klik kunnen verwijderen. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 14 mrt 2015 11:08 (CET)

Ik was al na twee artikelen gestopt. In mijn recente wijzigingen stonden er eerst maar twee. Nu zijn het er in tussen wel honderd. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 14 mrt 2015 11:10 (CET)

Wegsjabloon bovenaan plaatsen

Hoi Mike, het viel mij op dat je het sjabloon {{weg}} altijd onderaan de pagina zet, maar misschien is het handiger om deze voortaan bovenaan te plaatsen. Voornamelijk bij doorverwijzingen is dit handig, want door iets (in dit geval het sjabloon) boven een doorverwijzing te zetten, zorg je ervoor dat de doorverwijzing niet meer werkt en het sjabloon zichtbaar wordt. Zo ziet de behandelend moderator in een oogopslag dat er een wegsjabloon op staat en met welke reden. Face-smile.svg Groet, JurgenNL (overleg) 14 mrt 2015 18:47 (CET)

In principe nomineer ik de meeste artikelen voor verwijdering via mijn telefoon. Bovenaan wordt het inderdaad zichtbaar, maar de categorie werkt wel. Vaak weten moderatoren, naar mijn mening, wel dat de doorverwijzing overbodig is. Je hoeft dan eigenlijk alleen het even aan te kaarten door een wegsjabloon te plaatsen. Maar als ik je er gelukkig mee maak, wil ik het heus wel doen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 14 mrt 2015 18:51 (CET)
Bij doorverwijzingen is het inderdaad handiger de wegsjablonen bovenaan te zetten. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 14 mrt 2015 19:45 (CET)

Sjabloon

Hoi Mike, zou jij misschien van het Sjabloon:Tweede Wereldoorlog een apart sjabloon willen maken (waar we het hier over hadden)? Ik heb er weinig verstand van... Lukt het jou wel? --Danoinjesta - OP 15 mrt 2015 09:37 (CET)

Natuurlijk wil ik dat. Ik zal meteen even er een sjabloon voor maken. Ik noem het Sjabloon:Infobox oorlog. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 15 mrt 2015 10:07 (CET)
Is gemaakt. Mocht er geen portaal zijn, graag verwijzen naar het Portaal:Geschiedenis. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 15 mrt 2015 10:19 (CET)
Super! Dank je wel. --Danoinjesta - OP 15 mrt 2015 10:21 (CET)

20.000

Gefeliciteerd met de 20.000 bewerkingen! :) apoo overleg · (MOD) 22 mrt 2015 18:28 (CET)

Ik kan er geen andere speciale ster meer voor geven, want die hebben we gewoonweg niet. Maar van harte gefeliciteerd met je 20.000ste bewerking op WikiKids. Dat is toch wel een 'harde-werk-ster' waard! Zet hem op en ga zo door. :) apoo overleg · (MOD) 22 mrt 2015 18:28 (CET)

Heel erg bedankt. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 22 mrt 2015 20:56 (CET)
Wow, dit heb ik helemaal gemist! 20.000 bewerkingen zeg, dat is nogal wat. Nog gefeliciteerd Mike! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 4 apr 2015 22:32 (CEST)
Pfoe, ik wist al dat je fantastisch bezig was, maar dat je meer dan 20.000 bewerkingen hebt gedaan, nee, dát was me ontgaan. Gefeliciteerd! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 5 apr 2015 10:33 (CEST)
Dank jullie wel. Ik wil nog een hoop doen. Ik ben nog bezig met artikelen over België, Nederlandse gemeenten, politiek, een nieuw categoriestelsel, sjablonen vervangen, ect. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 5 apr 2015 10:39 (CEST)

Dit verbaast me niets, Mike is altijd zo ijverig bezig, respect! Veel succes nog, en ik denk dat ik voor heel Wikikids spreek: Bedankt. Enne, op naar de 30.000 hé? :P Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 6 apr 2015 12:57 (CEST)

Zeker weten :-). Ik wil nog een hoop doen. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 6 apr 2015 14:00 (CEST)

Compliment

Hallo allemaal, Dit is voor alle actieve WikiKids leden. Zonder jullie zou deze Wiki nooit bestaan. Jullie hebben mij begeleid, vanaf de welkom sjabloon op mijn OP tot de blok op mijn Op, na een paar keer was het genoeg en ging ik weg van de duistere zijde, we zijn een aantal kwijtgeraakt. Dan12345 zover ik weet. Apoo heeft zijn ontslag als moderator aangekondigd, maar hij helpt Wiki nog steeds. Mike, smaak voor maken, van GP tot Portaal. Wikischim, wat jij doet is verbeteren en maken. Maar dat doe je als de beste. Beem, een moderator met gevoel voor humor. Southparkfan, de enige moderator zonder Handtekening 'geupdate' dat vond ik een tijdje grappig, maar je doet je werk als de beste! Vviktorie, trendzetter noem ik jou altijd. :). Maxie, artikelen maken met jou is leuk! En nog veel meer! Echt, van Gerard.Dummer tot Josse.Cottenier. Jullie zijn geweldig, vandaar deze 'ansichtkaart.' Enjoy!

-- Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 29 mrt 2015 13:44 (CEST)

Heel erg bedankt. :-) Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 29 mrt 2015 13:52 (CEST)

Vrolijk Pasen!

Ostereier marmoriert.JPG
Vrolijk Pasen!
Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG »

Bij deze een vrolijk Pasen gewenst! Face-wink.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 3 apr 2015 08:44 (CEST)

Bedankt! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 3 apr 2015 12:45 (CEST)

Vrolijk pasen

vrolijk pasen

Hey Mike1023

Ik wens je een heel fijn pasen

Anne.v (overleg) 3 apr 2015 14:36 (CEST)

Erg bedankt! :-) Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 3 apr 2015 16:11 (CEST)

Bedankt

Hallo allemaal, Dit is voor alle actieve WikiKids leden. Jullie zijn de beste! Vooral Mike1023! Hij helpt me met al mijn vraagjes! Vviktorie legde me uit dat je niet alles klakkeloos kunt plakken van Wikipedia! Ik wil jullie allemaal bedanken! En jullie zullen denken: 'Deze is nog pas 1 dag hier op Wikikids!' Maar ik ben er heel lang dan jullie denken! ;) Jalila02 (overleg) 6 apr 2015 16:17 (CEST)

O, geen dank. Ik doe het graag. :-) Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 6 apr 2015 16:34 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Mike1023/Archief7&oldid=399657"