Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Overleg gebruiker:Meester Henk

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIV
  • Bewerkingen IV
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Meester Henk!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids! Veel plezier. Met vragen kun je terecht op mijn overlegpagina :) apoo overleg 17 september 2010 19:13 (CEST)

Proces van Neurenberg

Dag Meester Henk,

Mooie tekst over het proces van Neurenberg toegevoegd. Maar waarom heb je zoveel woorden vet gemaakt? Gerarddummer 10 januari 2011 20:44 (CET)

Dat zou ik ook wel eens willen weten! Ik heb trouwens de titel van je pagina Proces van neurenberg naar Proces van Neurenberg. Er moest namelijk nog een hoofdletter bij het woord Neurenberg. --Wouter15 overleg · (MOD). 11 januari 2011 15:41 (CET)

Kopiëren

Hallo Meester Henk, je levert goede bijdragen aan WikiKids. Alleen is het niet helemaal de bedoeling dat je stukken tekst gedeeltelijk, of zelfs letterlijk van Wikipedia kopieert. We zijn namelijk een andere Wiki en we hebben er niets aan als we hier de zelfde informatie op zetten als op Wikipedia. Daarom is uw artikel van de Marathon verwijderd en zou ik je willen vragen om de artikelen zelf te schrijven, uit het hoofd, met Wikipedia als naslagwerk. Je kunt bijvoorbeeld het artikel op Wikipedia doorlezen en dan in je eigen woorden vertellen wat er in het artikel stond. Met vriendelijke groeten, :) apoo overleg 18 april 2011 22:05 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Meester_Henk&oldid=180737"