Overleg gebruiker:Mathildetoppie

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Mathildetoppie!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids! _-_SD_-_ 30 jan 2008 13:22 (CET)

Afbeelding

Dag Mathildetoppie,

Je hebt een afbeelding geüpload waarvan niet duidelijk is of er ook auteursrechten opzitten of niet. Zou je het sjabloon nog in willen vullen dat hoort bij de afbeeldingen. --Wouter15 2 november 2010 16:13 (CET)

Als je een afbeelding wilt plaatsen moet je het plaatje eerst uploaden via WikiKids:Uploaden. Dan kun je daarna Bestand:Naamvanplaatje in je artikel zetten. :) apoo overleg · (MOD) 3 november 2010 11:21 (CET)
Zou je het sjabloon dat bij de afbeelding hoort aub nog willen invullen? --Wouter15 3 november 2010 14:54 (CET)

Pagina leeghalen

Dag Mathildetoppie,

Je mag niet zomaar een hele pagina leeghalen. Misschien gebeurde dit per ongeluk maar je kunt hier voor geblokkeerd worden. Dus pas je een beetje op!Gerarddummer 2 november 2010 21:18 (CET)

Kinderencyclopedie

WikiKids is zeker een kinderencyclopedie, en juist daarom moeten er pagina's over seks aanwezig zijn. Kinderen die er nog niks van snappen, zullen er nadien nog steeds niks van snappen, en kinderen die er echt iets over willen te weten komen, moeten die informatie kunnen krijgen. Nog nooit gehoord van seksuele voorlichting? Zolang men niet overdrijft met plaatjes en weet ik veel wat nog allemaal, is er volgens mij geen enkel probleem. BlaBla 14 november 2010 11:13 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Mathildetoppie&oldid=256386"