Overleg gebruiker:Martijn284

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XII
  • Bewerkingen VIII
  • Uploads I
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Martijn284!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Hey, het is niet toegestaan om artikelen te kopiëren van Wikipedia. Groetjes, :) apoo overleg 22 aug 2012 21:18 (CEST)

Oke, is goed. ik ga zelf wat schrijven - Deze reactie werd toegevoegd door Martijn284 (overleg | bijdragen)

Dit is een waarschuwing, het is niet toegestaan om dingen te kopiëren van Wikipedia! Wat jij deed met Sjabloon:NEC/ploeg is dus ook niet de bedoeling. :) apoo overleg 23 aug 2012 18:23 (CEST)Navigatie selectie N.E.C.

Huh, ik had dat helemaal niet van wikipedia gekopieerd?? Alleen het sjabloon van wikikids??? mag dat ook niet? - Deze reactie werd toegevoegd door Martijn284 (overleg | bijdragen)

Sorry, je hebt gelijk. Ik heb het verkeerd gezien. Mijn excuses! :) apoo overleg 25 aug 2012 19:54 (CEST)

Maakt niet uit ;)

Stelen van Wikipedia

Hoi,

Ik zie dat je teksten letterlijk kopieert en plakt van Wikipedia. Dat is niet de bedoeling. Naast het feit dat je auteursrechten schendt kan iedereen ook gewoon het artikel op Wikipedia openen als ze dat willen lezen. »» sum U rai 8 wp·ll 3 sep 2012 21:22 (CEST)

Niet, dat klopt niet. Zou u de pagina's van George, Will enz. willen terugplaatsen? heb hier veel tijd ingestoken. --Martijn284 3 sep 2012 21:31 (CEST)
Ik ben niet gek. Als je hiermee doorgaat moet ik je blokkeren, want dit kan op deze wijze gewoon niet. »» sum U rai 8 wp·ll 3 sep 2012 21:44 (CEST)

Afbeelding zonder verplicht beschrijvingssjabloon

Hoi Martijn,

Je hebt een afbeelding geupload naar WikiKids zonder het verplichte beschrijvingssjabloon in te vullen. Er staat duidelijk aangegeven dat dat WEL moet gebeuren en ik heb dus de afbeelding verwijderd bij gebrek aan informatie. »» sum U rai 8 wp·ll 3 sep 2012 21:32 (CEST)

Sorry, dat klopt. Maar zie vorig bericht. --Martijn284 3 sep 2012 21:33 (CEST)
Hallo!! Die pagina van Gábor Babos is gisteren al geplaatst, en de afbeelding ook, dat klopte gewoon.. dat heb ik ook niet gedaan. please kan die terug....? --Martijn284 3 sep 2012 21:35 (CEST)
Ik kom hier niet elke dag, maar gezien de recente copyrightschendingen heb ik al je bijdragen nagelopen. Alle pagina's die grote gelijkenissen vertoonde met Wikipedia heb ik verwijderd. Bij het plaatje was het beschrijvingssjabloon niet ingevuld en daardoor schendt je onbedoeld ook het auteursrecht van de maker van de afbeelding. Het grootste probleem is echter nog dat ik niet kan controleren waar de afbeelding vandaan komt en eventuele fouten kan herstellen. Ik kan dus niets anders dan gewoon verwijderen. »» sum U rai 8 wp·ll 3 sep 2012 21:47 (CEST)

Die foto heb ik dus zelf gemaakt. Dus ik snap het probleem niet. --Martijn284 3 sep 2012 21:49 (CEST)

Dit lijkt op een persfoto. De foto mist metadata, dus het is niet de foto die van je fototoestel komt. Gezien je ook niet eerlijk bent over het feit dat je de teksten allemaal zelf geschreven hebt, plaats ik de afbeelding niet terug, tenzij je de originele afbeelding (degene die van je fotocamera kwam) uploadt en het beschrijvingssjabloon JUIST invult. »» sum U rai 8 wp·ll 3 sep 2012 22:05 (CEST)\

Oke, op die foto stond ik bij maar heb het hoofd eraf gehaald. Dus mag ik hem gewoon opnieuw uploaden? --Martijn284 4 sep 2012 15:31 (CEST)

De moderatoren gaan even overleggen over die foto. Groetjes, :) apoo overleg 4 sep 2012 15:37 (CEST)
@Apoo: Over welk plaatje hebben we het? Dan kijk ik ook wel even. Wouter15 overleg · (MOD). 4 sep 2012 17:21 (CEST)

en ?? iets uitgekomen?

@Wouter15 Die van Gábor Babos.... --Martijn284 4 sep 2012 22:09 (CEST)

WikiKids

Hey Martijn! Ik ga je een paar dingetjes uitleggen. Ik zie namelijk dat je graag wilt bijdragen op WikiKids, maar dat het nog niet helemaal goed gaat. Allereerst het uploaden van plaatjes. Op WikiKids mag je alleen plaatjes uploaden die je van deze website hebt gehaald. Als je een plaatje upload moet je het sjabloon invullen. Dit doe je door antwoord te geven op de vraag achter het "="-tekentje! Laat de vraag dus staan in het sjabloon. Probeer ook je artikelen zo veel mogelijk zelf te schrijven. De artikelen over Rick ten Voorde en met name Navarone Foor zijn goed! :-). Bij die andere zag ik dat je toch wat gekopieerd had van Wikipedia, probeer dat echt niet meer te doen! Wij moeten je werk dan verwijderen en dat is jammer :-(! Veel plezier en veel succes op WikiKids, en als je vragen hebt kun je die natuurlijk altijd stellen! Groetjes, :) apoo overleg 3 sep 2012 23:13 (CEST)

Beschrijvingssjabloon

Hallo Martijn,

Zou jij op Bestand:Gabor-Babos.jpeg het beschrijvingssjabloon willen invullen? Ik zou anders zoals Sumurai8 hierboven ook al melde het plaatje moeten verwijderen bij gebrek aan informatie.

Groeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 7 sep 2012 08:38 (CEST)

Welkom terug!

Welkom terug op WikiKids! Ik zag dat je goed op weg bent met het updaten van voetbal-artikelen. Mocht je vragen hebben, laat alsjeblieft een bericht achter op mijn overlegpagina of in de Boomhut. Veel succes! Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 4 aug 2016 10:43 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Martijn284&oldid=669238"