Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Overleg gebruiker:Maanvhelder

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VII
  • Bewerkingen VI
  • Bevestigde gebruiker


Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Maanvhelder!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 8 mrt 2017 11:22 (CET)

Bij de afbeelding van Nisrina Sbia staat nog niet de juiste informatie. Er zit waarschijnlijk auteursrecht op. We zullen het daarom binnenkort verwijderen. Of je moet nog de juiste informatie erbij kunnen zetten. Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 8 mrt 2017 11:22 (CET)

Dag Maanhelder, dank voor je reactie. In de beschrijving moet je zetten waar je de afbeelding vandaan hebt. Dus de precieze link. En ook welke vorm van auteursrecht er op zit. Dat heb je nu nog niet gedaan. Als je je antwoord hier direct onder typt dan houden we dit gesprek op 1 plek in plaats van 2. Alvast bedankt! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 8 mrt 2017 16:44 (CET)

Mooie artikelen

Dag Maanvhelder, ik wil even tussendoor zeggen dat je hele mooie artikelen schrijft. Vandaag weer zo'n mooi artikel over Kaj van der Voort. Ga zo door en veel succes. Groetjes, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 11 mrt 2017 16:51 (CET)

TOPOTEST 2017!

Hoi Maanvhelder,Zou jij willen meedoen met de topotest?Inschrijven kan je op deze pagina: Gebruiker:Coolenleuk/Topotest2017

Insta-vloggers

Dag Maan, inmiddels een week geleden heb ik beloofd om een lijstje met richtlijnen te maken voor artikelen over Insta-vloggers, zodat het zowel voor gebruikers als voor moderatoren duidelijker wordt wat wel en niet encyclopedisch is op dit gebied. Ik heb hier een lijstje met richtlijnen als voorstel. Ik vraag gebruikers om hun mening, zodat we het allemaal eens zijn. Ik hoop dat jij dit ook wilt doen, want ik vind het wel zo eerlijk om jouw erbij te betrekken en je er veel kennis van hebt. Eind deze week wordt het officieel en komt het op een speciale pagina te staan (zodat het is terug te vinden. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 12 aug 2017 19:54 (CEST)

Sorry, ik ben tot volgende week met mijn ouders op vakantie.. :) Ik zag dat het om 100,000 volgers ging? Oftewel er kunnen maar 2/3 op uit Nederland?
Inderdaad gaat het om 100.000 volgers. Ik ben persoonlijk van mening dat je vanaf dat aantal ook echt een artikel kan hebben op WikiKids; omdat je dan "bekend genoeg" bent. Ik denk dat personen met minder volgers dan 100.000 zeker wel bekend zijn, maar in hun eigen community. Mocht je het hier niet mee eens zijn/een andere mening/voorstel hebben, ik laat het bericht anders wel nog ff staan tot 27 augustus. Heb je nog een hele week om te beslissen. Met vriendelijke groet, Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 14 aug 2017 17:20 (CEST)

Archief

Hoi Maan, het is niet de bedoeling om overleg te verwijderen van WikiKids. Het overleg is inmiddels gearchiveerd en daarom ook niet zo snel meer vindbaar. Mocht je er problemen mee hebben omdat het bijvoorbeeld vindbaar is op Google, laat het me dan even weten, dan maak ik de pagina onzichtbaar voor Google. Op WikiKids zullen de berichten blijven staan. Groet, :) apoo overleg 16 apr 2018 14:41 (CEST)

Ja ik wil dat berichten via deze naam niet zichtbaar zijn op google en deze waren zichtbaar - Deze reactie werd toegevoegd door Maanvhelder (overleg | bijdragen)

Ik maak het in orde, als je wilt dan kan ik je gebruikerspagina verwijderen, dan is deze sneller niet meer zichtbaar op Google. Groet, :) apoo overleg 16 apr 2018 14:46 (CEST)

Dat is ook prima! Heb nog een paar kleine wijzigingen doorgevoerd bij de pagina's die ik destijds gemaakt heb! Een verwijdering is prima als dat zou kunnen! - Deze reactie werd toegevoegd door Maanvhelder (overleg | bijdragen)

Ik heb het in orde gemaakt. Als het goed is, is er over een tijdje niks meer te vinden op Google. Als ik je verder ergens nog mee kan helpen dan hoor ik dat graag. Groet, :) apoo overleg 16 apr 2018 14:52 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Maanvhelder&oldid=511758"