Overleg gebruiker:Luca.Style

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Luca.Style!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op Wikikids. Voor vragen kan je bij mij terecht! Ik heb je artikel INTERNET moeten weghalen ;) Je hebt niet goed gekeken: doordat je INTERNET in hoofdletters had, en niet zocht naar Internet, zag je niet dat het al bestond. Helaas, maarja.. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 9 aug 2009 18:03 (CEST)

Nog even over het artikel

Zoals je net las heb ik je artikel moeten weghalen, verwijderen dus, oftewel, laten verdwijnen. Er bestond al een artikel, genaamd Internet. Het scheelde maar eventjes, maar jij had de titel in capslock geschreven, zo moet het natuurlijk niet. Enkel de eerste letter van een artikelnaam met een hoofdletter ;) Maarehm, normaal kijken we dan welk artikel beter is en mag blijven, en helaas, Internet dat al bestond was beter. Waarom? Nou, de opmaak bij jou was niet helemaal goed. Dat begrijpen we wel bij je eerste keer.

Dat maakt ook niks uit. Ieder had zijn eerste keer. Maar ik raad je daarom aan om deze en bijhorende pagina's te lezen. Zo:

  • voorkom je deze fouten niet meer, natuurlijk een nogal domme fout, maar daar zijn we mensen voor
  • kan je betere artikels maken

En als je vragen hebt, vraag het gerust. Je kan bij mijn overlegpagina terecht. Dat is een pagina waar mensen berichten voor je plaatsen. Zo is deze pagina ook jouw overlegpagina. Ik wens je nog veel plezier en succes toe! Groetjes, Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 9 aug 2009 18:15 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Luca.Style&oldid=106203"