Overleg gebruiker:Kiki&Nina

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd I
  • Bewerkingen III
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Kiki&Nina!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids! Om je vraag in de Boomhut te beantwoorden: op WikiKids kun je artikelen schrijven en verbeteren. Op Wikikids:Tutorial zou je de snelcursus van WikiKids kunnen volgen! Veel plezier en succes! Groetjes, S.Perquin (overleg) ✯ 29 mei 2024 12:37 (CEST)

hallo

welkom op wikikids!!!! --Rainbow Emoji.png Merel-100 (overleg) Unicorn Pukes Rainbow normal select.gif 29 mei 2024 16:33 (CEST)

Okee haloKiki&Nina (overleg) 4 jun 2024 12:14 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Kiki%26Nina&oldid=868263"