Overleg gebruiker:Inghelosenberghe

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen V
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Inghelosenberghe!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


pilot 1

Leuk dat jullie mee willen doen. Veel succes, Inghelosenberghe 18:42, 7 april 2006 (UTC)

Hulst

Ik zag dat je begonnen bent met het artikel over Hulst. Je mag op de overlegpagina beginnen van het artikel. Maar het is logischer als je direct kiest voor de voorkant van het artikel. Als je vragen hebt dan hoor ik het graag.

Verder veel succes.

Gerarddummer 10 mrt 2008 11:27 (CET)


Hele klas?

Dag,

Ik zie verschillende bewerkingen op WikiKids van jullie voorbijkomen. Het zijn nogal verschilende bijdragen moet ik zeggen. Schrijven soms meerdere kinderen onder dezelfde inlognaam artikelen? Dat is me niet helemaal duidelijk. Misschien kan iemand me dat even uitleggen. Alvast bedankt.

Groeten,

Gerarddummer 8 apr 2008 18:41 (CEST)

Scheepsramp --> Titanic

Hoi, ik heb de titel van Scheepsramp veranderd in Titanic. Dit is een betere titel, omdat je artikel over de Titanic gaat. Groetjes, Marjon 22 apr 2008 13:00 (CEST)

Luchtballon

Hoi, ik heb jullie stukje over luchtballonnen op deze pagina gezet: Luchtballon. Op WikiKids gebruiken we enkelvoud voor de naam van een artikel. Er was al een artikel "Luchtballon", dus ik heb jullie stukje er tussen gezet. Zo werken we samen aan één artikel, en dat is de bedoeling van WikiKids: Samenwerking. Groetjes, Marjon 22 apr 2008 13:14 (CEST)

Kopiëren

Hoi Inghelosenberghe! Allereerst welkom terug! Ik heb het artikel Sint Jansteen weer moeten verwijderen. Het is namelijk niet toegestaan om te kopiëren van Wikipedia of andere sites! Zou je dit niet meer willen doen? Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 25 feb 2014 16:13 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Inghelosenberghe&oldid=313810"