Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:Hardstyleboy12

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

even een test

Dit is niks hoor even een test hoe het met mijn uitleg zat

Hardstyleboy12


Hard Bass

Dag Hardstyleboy12, ik zie dat je de naam van het artikel weer terug hebt veranderd in Hardcore festival Hardbass. Ik heb de naam veranderd omdat het volgens mij gaat om het festival Hard Bass. De naam Hardcore festival Hardbass is volgens mij een beetje te lang. Als iemand op WikiKids gaat zoeken dan is het gemakkelijker om Hard Bass te zoeken dan de naam die jij er aan hebt gegeven. Bovendien is het Hard Bass en niet Hardbass (aan elkaar geschreven). Begrijp je? Gerarddummer 22 februari 2011 19:42 (CET)

Ik snap het maar ik weet wel dat het hardbass is dan moet je is op internet kijken. Dan kan je zien dat het hardbass is. En het is ijgenlijk een hardstyle vestyval maar hardbass is ook goed. Maar ik zag ook dat al mijn informatie was verandert terwijl de informatie klopte.

Hardstyleboy12

Dag Hardstyleboy12,

Het is toch echt Hard Bass. Zoek maar eens op Google (zoeken op Hard Bass op Google). Het lijkt Hardbass als je kijkt naar de websiteadressen. Maar als je op de pagina's zelf kijkt is het toch echt Hard Bass. Gerarddummer 23 februari 2011 09:01 (CET)

Oke ik denk dan dat je gelijk hebt.

Ik denk dat je het op allebij de manieren kan typen , maar we laten het maar bij Hard Bass. Als je het kunt en wilt verwijder dan de pagina's: Hardcore concert - HardBass - Hardcore concert hardbass - hardcore festival hardbass. Dat waren de pagina's die we hebben verandert en nu is het gewoon Hard Bass dus die andere kunnen verwijdert worden. Alvast bedankt , Hardstyleboy12


Dag Hardstyleboy12, ik heb de pagina's verwijderd. Het artikel is te vinden onder de naam Hard Bass. Dank voor het meedenken. Gerarddummer 24 februari 2011 09:55 (CET)

Oke komt goed.

ik had al gekeken onder hard bass en ik zag al dat je de pagina's hebt verwijdert.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Hardstyleboy12&oldid=176917"