Overleg gebruiker:Hahoi

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
  • WikiLeeftijd II
  • Bewerkingen VI
  • Dagen bewerkt I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

hoi

heb je vragen aan mij ? stel ze maar! Bewerkingen VI

Je artikel is verwijderd!
Edit-delete-2.svg
Hoi, Hahoi!

Welkom op Wikikids! Leuk dat je hier bent gekomen en bedankt voor het nieuwe artikel dat je hebt aangemaakt. Helaas hebben we je artikel direct weer moeten verwijderen. Het was in deze vorm niet geschikt voor op WikiKids. De reden van de verwijdering en wat tips om een goed artikel te maken vind je hieronder.

  • Reden voor de verwijdering: Het artikel was niet geschikt voor WikiKids (meer informatie)

Welkom op WikiKids! Hanssain (overleg) 13 feb 2024 13:29 (CET)

Hallo Hahoi, het is niet de bedoeling om te oefenen met WikiKids op bestaande artikelen of de gebruikers- en overlegpagina's van anderen. Als je wilt oefenen met WikiKids, dan mag dat in de zandbak. Bekijk de regels en doe de tutorial voor meer informatie. Ik hoop je hiermee verder te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 16 feb 2024 17:11 (CET)
Hallo Hahoi, we hebben je artikel 'Loekzaap' helaas moeten verwijderen, omdat het niet thuishoort op WikiKids. WikiKids is een kinderencyclopedie en bedoeld om onderwerpen op een duidelijke en voor kinderen eenvoudige manier uit te leggen. Een pagina met als inhoud 'helemaal niks' hoort dus niet thuis op WikiKids. Doe de snelcursus en bekijk de pagina Wikikids:Artikel aanmaken voor meer informatie. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 1 mrt 2024 17:08 (CET)

Handtekening

Beste Hahoi, als je een bericht wil ondertekenen (dus dat je naam, datum en tijdstip achter je bericht komen te staan), kun je het ondertekenen met 4 tildes (~~~~). Met vriendelijke groet, S.Perquin (overleg) ✯ 15 feb 2024 11:40 (CET)

Verwelkomen nieuwe gebruikers

Hoi Hahoi, ik zie dat je probeert nieuwe gebruikers te verwelkomen. Op WikiKids doen we dat standaard op de overlegpagina van de gebruiker, dus niet op de gebruikerspagina. Die is voor de gebruiker zelf. Op de overlegpagina plak je dan het sjabloon welkom met daaronder ondertekening door {{welkom}}~~~~ of {{w}}~~~~ in te typen. Zou je dat voortaan willen doen? Groempdebeer Vragen? Sur Fr:Vikidia 16 feb 2024 10:08 (CET)

hieronder kliederen hou het wel netjes

mijn intresse,s

gamen vliegtuigen 2e wereld oorlog en de ruimte

Filosofische vragen

Beste Hahoi, sinds vandaag staat de "Kennistuin" in mijn gebruikersruimte, (zie Gebruiker:S.Perquin/Kennistuin). Hier kun je vragen stellen hoe dingen bijvoorbeeld werken, hoe ze zijn ontstaan of waarom iets is zoals het is. Een beetje filosofische vragen dus. Op dit moment staan er nog geen vragen in de Kennistuin, maar als je het leuk vindt, kun je een vraag stellen waarover je iets wilt weten! Groetjes, S.Perquin (overleg) ✯ 28 feb 2024 18:07 (CET) oke!v

Antwoord op jouw vraag

Beste Hahoi, ik heb jouw vraag in de Kennistuin beantwoord over hoe sterren zijn ontstaan. Heb je nog een vervolgvraag over iets wat nog niet helemaal duidelijk is, bijvoorbeeld? Groetjes, S.Perquin (overleg) ✯ 1 mrt 2024 17:14 (CET)

hey.

Hey hahoi, ik zag je bericht over de gecijfert acounts, waarom denk je dat jij dan wordt geblokt? je besteDoge_homemade_memeMememing potato (overleg) memes zijn cool Doge_homemade_meme 5 mrt 2024 14:28 (CET)

nou omdat ik op dezelfde wifi zit word ik ook gebant

Jouw vraag over hoe sterren zijn ontstaan

Hoi Hahoi, ik heb jouw vraag in de Kennistuin beantwoord. Kijk maar eens! Heb je nog een vervolgvraag, dus een vraag die je nog hebt over iets wat ik in het antwoord hebt gezegd? Dan kunnen we daarover filosoferen, als je dat leuk vindt! Groetjes, S.Perquin (overleg) ✯ 5 mrt 2024 18:10 (CET)

hier mag je chatten

. . . . . . . . . . . . . . . . . .


shoutouts s perquin groempdebeer henkengeert memingpotato gerard dummer hassain rots61 lepeljern


Welkom op mijn overlegpagina!
Editlanguages.png

Op deze pagina kun je met me overleggen, dingen bespreken.

  • Oude berichten vind je in het archief.


Klik hier om een bericht achter te laten!
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Hahoi&oldid=847417"