Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg

Overleg gebruiker:Goldenadeze

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen VI
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Goldenadeze!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Hoi! Op WikiKids zijn de titel van elke pagina in het Enkelvoud, daarom is Auteursrecht wel goed, en Auteursrechten niet. Groetjes, :) apoo overleg 4 september 2011 11:30 (CEST)

Hey, wil je alsjeblieft dingen zoals: "==links==, {{beginnetje}}, [[Categorie:]]" op een pagina laten staan? Dankjewel! :) apoo overleg 4 september 2011 13:30 (CEST)


Autosnelweg

Hey, hartsikke goed dat je de pagina Autosnelweg hebt aangemaakt, maar je kunt ook op de pagina Snelweg kijken. Groetjes, --– Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 8 november 2011 16:20 (CET)

Re:Online

Dat kun je niet zien. Je hoeft deze vraag trouwens niet aan verschillende gebruikers te stellen. Gewoon rustig afwachten tot de eerste aan wie je het vraagt reageerd. Wouter15 overleg · (MOD). 18 aug 2012 18:58 (CEST)

Kompas

Desgevraagd: het plaatsen van een afbeelding op wikikids gaat als volgt. Ga naar het betreffende artikel in wikipedia. Kopieer een afbeelding daarvan naar je eigen computer. Upload (links op scherm) die vervolgens in wikikids. Vul dan ook het bijbehorende schema in (dus waar je de afbeelding vandaan hebt enz.) Plaats de afbeelding daarna in het gewenste artikel (zie als voorbeeld een al eerder geplaatste afbeelding in een bewerkingspagina). Je kunt de afbeelding natuurlijk ook ergens anders vandaan halen, maar als je die van wikipedia haalt zit je veilig v.w.b. copyrights. Got it? Groetjes, Paul --PaulD 19 aug 2012 14:15 (CEST)

Overleggen

Om gesprekken zo duidelijk mogelijk te houden hebben we afgesproken dat mensen vragen beantwoorden op de plek waar we ze stellen. Zou je daarom gewoon de antwoorden van mensen willen afwachten op de plek waar je de vragen stelt? Groet, :) apoo overleg 19 aug 2012 14:44 (CEST)

Tekst

Hey Goldenadeze,

Je maakt al veel bewerkingen op WikiKids. Maar zou je iets makkelijker willen schrijven. In het artikel goudkoorts staan best veel moeilijke woorden (en zinnen). Zou je in het vervolg wat "makkelijker" kunnen schrijven?

-- Met vriendelijke groeten Gijspennings (Overleg) 19 aug 2012 17:20 (CEST)


Hey ik zie dat je het hebt veranderd, ik zal er de volgende keer meer op letten, maar ik zou je erop willen wijzen dat "stormloop" niet hetzelfde is als er gewoon naartoe gaan. Goldenadeze

Oh sorry, idd. -- Met vriendelijke groeten Gijspennings (Overleg) 19 aug 2012 17:45 (CEST)

Niet erg :) Goldenadeze 19 aug 2012 17:55 (CEST)

Aanrecht

Dat hoef je er niet bij te zetten van: "Verwijder niet A.U.B." Gr. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 19 aug 2012 18:40 (CEST)

Tip

Dag Goldenadeze,

Vervelend zeg dat je tekst verloren is gegaan. Sumurai8 legde al uit op de overlegpagina van Stef 1999 dat het om een bewerkingsconflict (BC) gaat. Als je een BC wilt voorkomen dan kun je ook het sjabloon {{werk}} boven aan de pagina zetten. Als je de pagina dan opslaat zien anderen dat iemand met het artikel bezig is. Ze mogen het dan tijdelijk niet bewerken. Hopelijk heb je in de toekomst dan zo weinig mogelijk BC. Gerarddummer 19 aug 2012 19:33 (CEST)

Verwelkomen

Hoi Goldenadeze!
Als je een nieuwe gebruiker verwelkomt doe je dat door dit '{{w}}' op hun overlegpagina te plaatsen, met daarna je handtekening. Als je dat doet zien de nieuwe gebrui9kers een handig sjabloon dat hun een beetje op weg helpt. Groetjes Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 20 aug 2012 10:38 (CEST)

elektrisch

Hoi Goldenadeze,

De juiste spelling van elektrisch is met een k en niet met een c. Er hoeft dus geen pagina of redirect gemaakt te worden op Batterij (electrisch). Tenzij je op batterij een doorverwijspagina maakt verplaats ik batterij (elektrisch) weer terug. »» sum U rai 8 wp·ll 20 aug 2012 22:49 (CEST)


Gaat niet, iemand heeft het artikel batterij en al de rest verwijderd :( Veel groetjes Goldenadeze x 20 aug 2012 22:50 (CEST)

Het artikel wat jij aanmaakte bestond al op Batterij (elektrisch). Groetjes, :) apoo overleg 20 aug 2012 22:51 (CEST)

Werk

Hey Goldenadeze. Je schrijft al veel (goede) artikelen voor WikiKids, maar je had bij twee artikelen Sjabloon:Werk neergezet. Maar je hoeft het sjabloon niet neer te zetten voor één bewerking (twee dan). Daar is het sjabloon niet voor bedoeld. Trouwens, bij Batterij (elektrisch) heb je er ook nog eentje neergezet (herinnering). -- Met vriendelijke groeten Gijspennings (Overleg) 20 aug 2012 23:16 (CEST)

Sorry, maar ik doe dat om te voorkomen dat iemand op bewerken duwt en dat ik dan al mijn tekst kwijt ben, iemand heeft me dat aangeraden, maar ik haal wanneer ik klaar ben het ook gewoon er terug van af.

Soms kan ik het natuurlijk vergeten. Bedankt dat je me eraan herinnert. :)Veel groetjes Goldenadeze x 21 aug 2012 11:57 (CEST)

Oh ja, ik zie nu dat Gerarddummer dat had gezegd. Maar ik denk eigenlijk dat het (bijna) nooit nodig zal zijn. Het is wel héél toevallig als iemand anders precies op hetzelfde artikel een bewerking doet. Behalve als je bijvoorbeeld al een paar bewerkingen hebt gedaan en iemand anders wil het verbeteren. -- Met vriendelijke groeten Gijspennings (Overleg) 21 aug 2012 16:00 (CEST)
Als je op bewerken klikt en je krijgt een melding dat iemand in de tussentijd het artikel heeft aangepast dan staat jou tekst nog helemaal onderaan de pagina. Je bent je tekst dus nooit kwijt. :) apoo overleg 21 aug 2012 16:04 (CEST)
@Gijspennings: gelukkig komt het bijna nooit voor. Maar het plaatsen van het werk-sjabloon is wel handig als je langere tijd met een artikel bezig bent. Je kunt er ook mee laten zien dat je artikel nog niet af is. Een ander begrijpt dan beter waarom het er zo uit ziet. Gerarddummer 21 aug 2012 19:14 (CEST)

Verwelkomen

Hoi, als je iemand verwelkomt niet vergeten te ondertekenen met~~~~:) Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 20 jan 2013 14:26 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Goldenadeze&oldid=669076"