Overleg gebruiker:FotoDude

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd XV
 • Bewerkingen XI
 • Uploads I
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, FotoDude!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


Archief 1 Archief 2 Archief 3 Archief 4


hai kameraad

Beste fotokameraad, bedankt wat jij tegen mij hebt gezegd : waardevol advies en waardevolle complimenten. Ik ben altijd bang voor discussiëren en conflicten. Als iemand je slaat, dan krijg je pijn op je lichaam. De pijn op je lichaam gaat dan snel weg. Als iemand tegen je scheld of een conflict met je heeft, dan heb je pijn van binnen in je hart. Je geest is helemaal in de war en de pijn blijft voor lange tijd. Mijn juf heeft ooit een verhaal verteld over een jongetje die twaalf jaar was in Assen. Het jongetje was een lief jongetje. Hij kreeg helaas vaak ruzie en conflicten met kinderen uit school. Hij vertelde dit tegen niemand. Hij kreeg elke dag een conflict en werd elke dag gepest. Zelfs buiten school. Op een dag werd hij zo verdrietig dat hij op de spoorrails van een trein ging liggen om zelfmoord te plegen. Het jongetje stierf en iedereen vond het zielig. Daarom zegt mijn juf tegen mijn klas dat je nooit een conflict mag veroorzaken met een ander of iemand gaat pesten. Als iemand iets fout doet of niet goed kan moet je vriendelijk met ze praten i.p.v. iemand pesten of een conflict veroorzaken met dat kind. Nooit iemand pesten of een conflict met dat iemand veroorzaken. Woorden kunnen iemand nog meer pijn doen dan slaan. In Zuid-Korea zijn vaak artiesten en acteurs/actrices die een eigen blog hebben. Op hun blog zitten vaak mensen te schelden tegen de artiesten. Dan komt er een conflict tussen beiden. Daarna werden de artiesten/acteurs zo verdrietig dat ze zelfmoord gingen plegen. Ik vind het ook zielig dat jij vaak een conflict hebt. Maar jij bent dapper net zoals een soldaat die altijd naar voren gaat (niet naar achter). Ik heb niet zo'n dapperheid als jou. Daarom wil ik me overgeven. Ik probeer om hier te blijven. Ik ben blij als iemand mij een compliment geeft. Maar ik ben treurig als ik een conflict heb met iemand. Ik probeer steeds beter te worden. Ik hoop dat iedereen met mij vriendelijk zou praten en niet een conflict met mij gaat veroorzaken. Ik heb ook wel is Kalta's, Beemsters, TahR's, Apoo's en jouw artikelen gelezen. Die artikelen zijn erg mooi. Vooral de artikelen die een award hebben gewonnen of de superschrijfwedstrijd hebben gewonnen. Friezen is een pracht-artikel. waarom heeft het niet gewonnen van de Wikikidsawards. Het is erg jammer dat jou artikel niet heeft gewonnen. Ik mocht toen nog niet stemmen, want ik had nog niet genoeg bijdragen. Sinds ik hier ben heb ik veel geleerd van jullie. Kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat er NOOIT meer een conflict is op Wikikids. We kunnen een vredig leventje hier op hebben net zoals een familie. Ik hoop dat dat gebeurd. Ik voel me ook blij dat jullie zeiden dat jullie nog wilden dat ik bleef, vooral jou. Eerst was ik boos op JurriaanH, maar nu vind ik hem lief. Al wil ik eigenlijk niet dat hij mijn artikelen gaat verbeteren. Ik blijf op Wikikids!☺ Bedankt voor jou advies. Groeten van Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 11 januari 2010 16:57 (CET)

Llamada-nl

Kan je ff op de chat komen? Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 11 januari 2010 19:06 (CET)

Lang niet meer gezien...

...Hallo FotoDude! Gaat het goed, fotokameraad? Groetjes van Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 24 januari 2010 19:47 (CET)

Goed hoor. Ik dacht dat ik maar weer 'ns terug moest komen. Al ben ik niet erg actief. Dat betenkt natuurlijk niet dat ik voor eeuwig ben vertrokken. Ik houd graag een oogje in het zeil en had zojuist weer wat inspiratie. FD :D 24 januari 2010 19:50 (CET)

Je bent terug! *viert feest* Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 24 januari 2010 20:06 (CET)

NewPages

Morgen zal ik er wss weer mee beginnen. Van jou terugkeer krijg ik weer helemaal zin! :) Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 24 januari 2010 20:22 (CET)

Fijn. Samen slaan we ons er wel doorheen. Zelf heb ik het vrij druk de laatste tijd maar ik zal wel wat tijd kunnen vrijmaken voor Wikikids. Hoe vind je Tarzan (en de rest van mijn nieuwe artiketjes van vandaag) ? FD :D 24 januari 2010 20:24 (CET)

Echt goed man. :) Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 24 januari 2010 20:28 (CET)

Welkom terug

Welkom terug, FotoDude. Ik hoop dat je goed hebt nagedacht over wat er is gebeurd vóór je break en ik hoop dat je dan ook, met hulp van de mods, aan een schone lei kan beginnen met minder waarschuwingen, minder blokkades en misschien het weghalen van de noodrem. Je hebt helaas niet gereageerd op mijn aanbod voor de tien tips, maar ik zal ze toch hier zetten, omdat ze ook voor andere mensen handig kunnen zijn. Ik hoop dat je er wat van opsteekt.

 1. Een van de beste dingen die je kan doen, is zoals Gerard zei, minder met de discussies bemoeien en vooral artikelen schrijven. Als je goede artikelen maakt kan je die voordragen in het Award Museum en kan het artikel ook nog eens een award winnen!
 2. De moderators komen er zelf wel uit. Bij hele lange of erge discussies in bijvoorbeeld het clubhuis hoef jij je geen zorgen te maken. De moderators komen er zelf wel uit - als er juist iemand doorheen komt praten, wordt het juist onoverzichtelijker!
 3. Als je toch in een discussie verzeild raakt, en je het ergens niet mee eens bent, zoals een onderzoek (je hebt immers zwijgrecht in het echt, dus waarom hier niet), en iemand gaat erover door, dan kun je ook gewoon wijs je mond houden. Dan doe je ook geen dingen waar je later spijt van krijgt.
 4. Laat deze opmerkingen achterwege: "en steek dat onderzoek, je weetwelwaarin!", "jullie met je domme "onderzoek"...". Scheelt ook weer frustratie, discussies en blokkades.
 5. Ik zie dat Greenday2 wel eens vervelend tegen je doet. Nu heb ik hem gevraagd om te stoppen, maar als hij doorgaat, dan moet je gewoon zijn bericht negeren en niet reageren.
 6. Zoals Beemster zei, soms reageer je erg voorbarig. Misschien moet je dingen even wat beter lezen en bestuderen voordat je erop reageert.
 7. Stop alsjeblieft met steeds die sjablonen verwijderen van pagina's - zoals het beginnetjesjabloon. Dat is echt geen belediging voor jou ofzo. Laat het gewoon staan.
 8. Laat ook samenvattingen als deze: "(voor taalkundige fouten is godverdomme een speciaal sjabloon, gebruik het! ipv weg erop te plakken, plak er "verbeter, of spelling sjabloon op") achterwege. Roept ook irritaties op.
 9. Als er onderwerpen zijn waar je echt een drang op hebt om te reageren, dus echt, dat je het niet kan houden om niet te reageren, negeer dan die onderwerpen. Als je in de recente wijzigingen ziet dat het gaat over een onderwerp dat jouw reageer-aandacht heel erg vestigt, dan moet je er vooral ook niet op klikken.
 10. Let it be. Blijf niet te lang doorgaan en piekeren over dingen. Als je je zin niet krijgt, moet het maar zo zijn.

Voorlopig houd ik je noodrem omdat die altijd nog van pas kan komen, maar als je je echt goed gedraagt zul je zien dat moderators en gebruikers ook aardiger tegen je zijn en je wat minder beperkingen krijgt. Ga uit van goede wil, en veel succes! En wellicht kom ik je nog 'ns tegen op WikiWeet :) Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 24 januari 2010 22:39 (CET)

Assume Good Faith! :) apoo overleg 24 januari 2010 23:11 (CET)
Goedzo. Komop FD! Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 25 januari 2010 07:26 (CET)

:P

Hoi fotodude, ik wil je graag een 2e kans geven op llamada. We zijn enorm vooruit gegaan en een paar van je wikikids vriendjes dragen er ook al aan mee en vinden het hartstikke leuk! Nog even voor de duidelijkheid: Je bent daar Dr. Magnus en FotoDude kennen we niet, andere wiki, ander persoon. Het is best gek eigenlijk, voordat we wisten dat Dr Magnus FD was vond ik je een leuke gast, terwijl we hier maar een beetje voor elkaars voeten liepen. Dus als je besluit terug te komen (het is nu nog leuker! Met nin10do, beemster en jurriaanH) kennen we alleen Dr.Magnus :P en wat hij gedaan heeft, vergeten we gewoon even. :) apoo overleg 31 januari 2010 20:33 (CET)

Je bent een goeie gast, maar ik heb het momenteel erg druk met vanalles en nog wat. Ik heb het "gevoel" kwijt. Ik heb niet meer het gevoel dat ik eerst had, de inspiratie om bij te dragen ben ik verloren... FD :D 1 februari 2010 17:49 (CET)
Haha, leuk grapje. Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 17:50 (CET)

Zo is het wel Jurriaan. Ik had ooit een geweldig gevoel, maar ik moet het weer terugvinden en dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt. FD :D 1 februari 2010 17:54 (CET)

Sorry, ik begrijp je goed. Zoals je hoorde, je bent hartstikke welkom op Llamada. Probeer dat anders eens uit! :-) Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 17:55 (CET)
Laat je niet kisten :p~~
Dat gevoel komt heus weer :-). Gewoon aan de slag gaan, dan voel je het terug stromen. Je hebt altijd wel fantasie :P. En zeg nou zelf, op llamada lopen je wikikids vriendjes en er is geen pierlot :P Ik hoop je vanzelf wel weer te zien verschijnen! :) apoo overleg 1 februari 2010 17:58 (CET)

Leuk! Nieuw woordje voor mij! Wat betekent pierlot? Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 17:59 (CET)

Pierlot is een gebruiker :'). Maar die heeft heel veel problemen veroorzaakt, en bla bla bla verhaal van 100 jaar als je het wil weten. Hij heeft een complete serverban op llamada :) :) apoo overleg 1 februari 2010 18:01 (CET)
Oeioei :') Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 18:02 (CET)

Jurriaan, als je ooit een gebruiker tegen komt die één van de volgende namen heeft:

 1. Pierlot
 2. McCrooke
 3. Piercet
 4. Patatjeoorlog

Of iets in die trant, mijdt die persoon dan als de pest en meldt hem meteen aan bij een moderator. Pierlot is de ergste vandaal aller tijden, numero uno, de aller ergste. Meer wil ik liever niet kwijt over hem. Wij kennen hem onder de naam Lotje. ;) FD :D 1 februari 2010 18:05 (CET)

Okee :) Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 18:05 (CET)
Fotokameraad is er weer! Jeuhhhhh! Ik miste je hartstikke veel! Hup Hup Fotokameraad! Kom maar terug! :-D :) --Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 1 februari 2010 18:13 (CET)

Nin10do, maak je geen zorgen. Ik zal altijd over je waken. Als je mijn hulp nodig hebt of iemand doet vervelend dan geef je maar een gil! :) Ik ben gewoon dol op wikikids en zelfs als ik besluit om een stap terug te doen en nauwelijks nog actief te zijn, kan ik het niet laten om de site nog regelmatig te bezoeken en te kijken hoe het er voor staat. FD :D 1 februari 2010 18:17 (CET)

Wat lief van jou! :) Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 1 februari 2010 19:12 (CET)
Is dit pierlot?Kalta~ 1 februari 2010 18:25 (CET)

Nee Kalta... Lotje is alleen een bijnaam, de account heet "Pierlot" maar heeft vele sokpoppen. dit is Pierlot. Lees en huiver! :D FD :D 1 februari 2010 18:28 (CET)

Dat is alleen een artikel van hem..? :D Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 18:32 (CET)
Ja, je wil hem niet meemaken in het echt :) dan raak je in een woedeaanval (ookal heb je er nooit een gehad :P) :) apoo overleg 1 februari 2010 18:33 (CET)
Heeft hij hier of op Wikipedia een account? Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 18:35 (CET)
Nee, hier niet. Op wikipedia volgensmij ook niet. Trouwens nin10do al uit gellamada't? :) apoo overleg 1 februari 2010 18:35 (CET)
Ik denk het niet (lees: hoop). Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 18:41 (CET)
Ik vind Llamada nog steeds leuk! Ik ga een website daar bouwen om mijn bedrijf Bachen Productions voort te zetten. :)--Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 1 februari 2010 18:48 (CET)
Goed idee! :) Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 18:54 (CET)
Jouw brillenwinkel is ook mooi! :D Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 1 februari 2010 18:56 (CET)
Dankje :) - Deze reactie werd toegevoegd door JurriaanH (overleg | bijdragen)
Wil je me bezoeken bij mijn paleis in Villagio? Ik heb thee gezet en lekkere koekjes gebakken. :D --Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 1 februari 2010 19:01 (CET)

Laten we hierover maar op Llamada praten :) Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 1 februari 2010 19:02 (CET)

help me

Hoi fotokameraad! Ik ben in nood. JurriaanH zegt dat mijn artikel Mexico gekopieerd is terwijl dat helemaal niet is. Hij heeft me beledigd en heeft gelogen. Kun jij me helpen fotokameraad? S.O.S, ik ben boos! Groeten van Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 8 februari 2010 21:13 (CET)

Svp kappen. Lees nou eens goed, er staat stukken (die tabellen). Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 9 februari 2010 07:32 (CET)

Jurriaan, stel je eens een keertje wat anders op tegenover Nin10do! Ik wil niet dat je hem afschrikt! Als Nin10do zegt dat hij niet kopieerd, geloof hem dan gewoon, en laat het erbij! :) FD :D 9 februari 2010 07:47 (CET)

yeah juppie joe!

Yeah Juppie Joe, Fotokameraad is er weer! Ik wil dat je voor altijd hier blijft. Yeah Juppie Joe, Fotokameraad is er weer! :) Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 14 februari 2010 11:59 (CET)

Ga toch niet weg...

...Fotokameraad! Weet je nog toen ik wilde vertrekken, omdat ik werd gepest, verdrietig was en te veel conflicten had? Jij was degene die mij troostte. Je hielp mij en ik was weer terug gekomen door jou advies. Je stond altijd voor me klaar. Blijf toch, anders heb ik nooit meer een goeie vriend op Wikikids? Ik mis je heel erg als je weggaat. En als je toch weggaat, wens ik je succes. Ik vergeet nooit zo'n goede wiki-vriend als jou.

Groeten van Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 14 februari 2010 13:55 (CET)

Beste Fotokameraad,

Ik hoop dat je nog blijft. Als je toch al weg bent gegaan, hoop ik dat je altijd aan mij denkt. Denken aan een kleine vriend op Wikikids die ooit jouw beste wiki-vriend is geweest en altijd werd beschermd door jou. Nu je weg bent, probeer ik sterker en dapperder te worden. En de tijd toen jij nog een vriend was van mij, was een korte periode. Maar deze periode vergeet ik nooit meer. Als ik groot wordt, over 10 jaar of zo, vergeet ik jou nog steeds niet. Dat er ooit zo'n goeie wiki-vriend van mij is geweest. Ik droom dat ik je nog een keer ergens tegenkom. Ik ga alle conflicten en ruzie vergeten. Ik hoop dat ik voor altijd rust heb. Ik kijk wel naar de toekomst, naar de goeie dingen. Een mens kan maar één keer leven, niemand weet wat er in de toekomst kan gebeuren. Net zoals in Haïti, in een paar seconden is er zoveel naars gebeurd. Vele mensen zijn al lang dood en haten elkaar niet meer. Daarom moeten we een prettig, vrolijk leven hebben met vele vrienden, in plaats van een ongelukkig leven met vele vijanden. We moeten een liefdevol leven hebben. Iedereen wil dat, toch? We gaan surfen op het internet om plezier te beleven, niet ruziën en conflicten veroorzaken. Ik wacht op de dag dat je terug komt. Ik weet nog niet of je nog terugkomt, maar ik blijf wachten op je. Ik blijf wachten... voor altijd. Vaarwel beste kameraad! De groeten van je beste wiki-vriendje: Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 14 februari 2010 14:30 (CET)

Ik houd de boel in de gaten en kom wekelijks even langs om te kijken (niet om bij te dragen). Als je ooit in de problemen mag komen zal ik het weer gewoon voor je opnemen. Ik heb de mensen van wikiweet al verteld wat ik van deze zaken vind en dat ik achter jouw sta en je geloof. Je bent een goeie kerel, het ga je goed! Je bent heus heel wat dapperder en verstandiger geworden door al deze ruzies. Want slechte dingen kunnen tot iets goeds lijden, zoals mijn held Johan Cruyff zegt: "Elk voordeel heb z'n nadeel" en zoals mijn andere held Nietsche zegt: "Wat me niet vernietigt maakt me sterker". Succes en het ga je goed, je bent een prima gebruiker! FD :D 15 februari 2010 20:25 (CET)
Yippee! Fotokameraad laat me niet alleen! Yippee, ik ben mijn beste Wikikids-kameraad niet meer kwijt! Ik ben hartstikke blij! Dadelijk ga ik op vakantie in Zwitserland, daar is familie van me. Daarom kan ik niet heel actief zijn voor een tijd. Ik weet niet het woord om te zeggen dat ik zo blij ben dat je terug bent gekomen. Je blijft altijd hier met mij. Ik ben niet meer alleen, met een goeie wikikids-kameraad. Nooit elkaars contact kwijt raken, Fotokameraad. Ik kan je af en toe nog maar tegenkomen. Ik weet dat je altijd klaar voor me staat. Ik krijg meer dapperheid door jou. Vandaag is het de derde dag van het Vietnamees Nieuwjaar. Het is dus een begin van een nieuw Vietnamees jaar. Iedere Vietnamees geeft elkaar goeie wensen. Alle slechte dingen worden vergeten en weggegooid. Bedankt voor je goede advies en je goede vriendschap! Ik wens je ook een gelukkig en prettig Vietnamees Nieuwjaar! O ja, nog een fijne carnaval! >:·) Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 16 februari 2010 12:16 (CET)

Kom als je wilt hierheen. Het is het oude Llamada zoals je het nog kent van vroeger, maar dan zonder storingen en vastloperij. Het is een mooie, grote en actieve site en de mensen zijn heus erg aardig. Je was op Llamada.tk geblokkeerd, maar nu niet meer. Dit is nu de nieuwe site, en als Nin10do von Bachen ben je nog altijd meer dan welkom, en zal ik er op toe zien dat niemand je pest. Apoo heeft beloofd je aardig te behandelen. Kom alsjeblieft terug, dan zal ik het er ook meer naar mijn zin hebben daar. FD :D 20 februari 2010 09:24 (CET)

Nieuwe woorden

Dag Fotodude, de nieuwe woorden die je toevoegt komen die ergens vandaan? Leuk dat je weer zo actief bent. Demoor 1 maart 2010 18:51 (CET)

Al die woorden komen uit mijn hoofd. En de uitleg ook, trouwens. Ik bedenk me gewoon een woord, wat door kinderen wordt gebruikt (simpele woorden dus) en maak dan een artikeltje aan met uitleg. Die simpele manier van werken bevalt me wel. FD :D 1 maart 2010 18:58 (CET)
Nou die aanpakt bevalt mij ook. Momenteel ben ik bezig met een zeer groot woordenschat project. Hier staan ook eenvoudige woorden.

Misschien vind je het leuk om er een bijdrage aan te leveren?

Welkom

Terug! Abigor 2 maart 2010 16:57 (CET)

Ook goeie dag. Ik dacht: laat ik maar 'ns meehelpen. Nu de drempel weer lekker laag is kan ik zorgeloos en gemakkelijk artikeltjes aanmaken zonder veel moeite. Wat is er gaande, is de wiki ineens in een woordenboek omgetoverd? :) FD :D 2 maart 2010 16:59 (CET)

reactie ivm nieuwe titels

Dag Fotodude, maak je vooral niet druk. We zijn bezig om alle woorden van de BAK op wikikids te zetten. Als we daarmee klaar zijn zijn zetten ik ze in de thema cat. fot's erbij en dan een regel tekst. Dit werkt voor ons het snelste. Peter zijn opdracht is om deze nieuwe titels aan te maken. Hij zal niet reageren op of anmerkingen. Ik wil je dus vragen je eigen ding te doen. Je bent goed bezig en de andere ook hun ding laten doen. Zo doen we dat op wikikids. Geen regeltjes allemaal etc. Groet en ik hoop zo duidelijk te zijn geweest. Veel plezier verder op wikikids, Demoor 2 maart 2010 22:14 (CET)

Okay, prima. Maakt ook eigenlijk niet uit; de relaxte manier van werken bevalt me eerlijk gezegd wel! Veel succes! :) FD :D 3 maart 2010 07:40 (CET)

Dr.Magnus

Ik spreek je nog een keer zo aan. Het doet me pijn dat je bent vertrokken en ik wil echt dat je nog eens nadenkt over de leuke dingen die we gemaakt/geschreven/gedaan hebben. Alsjeblieft. Doe het voor mij. Groeten, GerardMarcusDamsterborg 7 maart 2010 17:38 (CET)

Hoi Jurriaan, leuke gebruikernaam btw! ;-) Ik ga ook wel weg van wikikids trouwens, is niet zo veel meer aan zonder jullie allemaal. Veel plezier op llamada en houdt mijn naam in ere, da's alles wat ik vraag! FD :D 8 maart 2010 07:55 (CET)

Je hebt gelijk FD mbt de linken, dank je wel. Harry Spoelstra 3 april 2010 19:12 (CEST)

Graag gedaan mr. Spoelstra. :) FD :D 4 april 2010 10:24 (CEST)
FD, jij bent ook van harte welkom op http://www.wikiweet.nl , als daar de meeste mensen zitten waar je zo leuk mee gewerkt hebt waarom kom jij dan ook niet? :) Abigor 4 april 2010 12:37 (CEST)
En ik beloof je je bent echt welkom, als mensen daar niet aardig tegen je zouden zijn moet je gewoon gelijk naar mij toe komen :) Abigor 4 april 2010 12:41 (CEST)

Abigor, jullie hebben me niet nodig en de mensen hier wel. Er zijn hier zelfs gasten (beheerders van de site notabene) die nog niet eens weten hoe ze pagina's moeten linken! Ze hebben me hier harder nodig dan daar, maar ik ben toch nog erg inactief hier en heb al in tijden geen artikel meer gemaakt. Ik heb wél een gebruiker naar jullie Llamada-site geloodst, misschien dat je die op wikiweet actief kunt laten worden... Je weet wel, Yu-Lin, de Japanner. FD :D 4 april 2010 19:32 (CEST)

Chatbox

Mappendief plaatste hier net een uit z'n verband gerukte quote van de wikiweet-chat. In principe mag sowieso geen chatlog geplaatst worden en daarnaast heb ik geen idee wat hij ermee wil bereiken. Het gesprek kwam erop neer dat Greenday slechts ideeën voor nieuwe artikelen op WikiWeet opdeed vanwege artikelen die jij hier geschreven hebt. Om ergens twee zinnen uit het gesprek te rukken en vervolgens hier neer te zetten is gemeen van Mappendief's kant en ik hoop dat je er weinig van aantrekt.

Ow, dat doet me eraan denken. Ik heb het bestuur erop gewezen dat ze nog altijd geen Privacybeleid hebben, maar ze schijnen daar geen haast mee te hebben. Ik ben helaas zo slim geweest ooit om het ding te beveiligen, dus ik kan er zelf niets mee; misschien kun jij hen op weg helpen? Je kunt eventueel ook het privacybeleid op wikiweet bekijken als opzetje... Privacybeleid (alias Sumurai8) 8 mei 2010 18:53 (CEST)

Sumurai: ik had de quote van Greenday die Mappendief nog niet eens gezien. Ik heb hem net even teruggelezen en ik moet zeggen dat ik 'm vrij onschuldig vind. Ik neem er geen aanstoot aan en ik heb er evenmin last van. Mappendief meent het vast goed, daar ben ik van overtuigd. Natuurlijk is het niet erg netjes om zulke citaten ergens neer te zetten waar ze publiekelijk zichtbaar zijn (dat kan ook op de chat waar niemand het ziet). Maar nogmaals: ik vind het niet erg en evenmin trek ik me er veel van aan. Het citaat kwam ook wel overeen met wat ik zelf al wel wist! :P FD :D 8 mei 2010 19:08 (CEST)
Dag Privacybeleid, je hebt gelijk dat we hier nog weinig haast mee hebben gemaakt. We zullen dit binnenkort nog wel weer oppakken. Is wel een belangrijk onderwerp. Dank voor het nogmaals de aandacht hier op vestigen. Gerarddummer 9 mei 2010 12:11 (CEST)

antwoord

Ik ben hier nog weinig actief maar ik ben actiever op Wikiweet.--Depi : ) 26 mei 2010 14:42 (CEST)

Ik vind het allemaal best, Depi. FD :D 28 mei 2010 16:35 (CEST)

Leef je nog

Magnus/Dr. Magnus/Manfred/Tingen/FD/Fotodude/wie je verder nog meer bent, ben je eigenlijk nog op Wikikids? Ik word hier weer wat actiever, niet dat ik Wikiweet helemaal in de steek laat want daar doe ik ook nog wel 'ns wat. Maar met jou is het altijd duidelijk of je vertrokken bent of niet dus... ben je nou vertrokken van Wikikids of niet? TahR78 20 augustus 2010 01:40 (CEST)

Ja, ik leef nog. En ja, ik ben toch écht vertrokken. Dat betekent dat ik dus weg ben, en weg blijf. Al is het mogelijk dat ik ooit nog gigantisch zin krijg om bij te gaan dragen en dat dan ga doen. Ik vind het leuk om te horen dat je wikikids weer gaat bewerken, en ik vind het ook fijn dat je je tijd gaat verdelen over wikikids en wikiweet en dus niet wikiweet in de steek laat (dat zou ook wel een beetje lullig zijn). Ik wens je alle geluk en ik zal af en toe voor mezelf even kijken hoe de zaken hier ervoor staan. FD :D 24 augustus 2010 16:18 (CEST)

BACK!

Ben je terug? Wohoo! eXtremous Crystal Clear app package network.png Stel een vraag! 12 december 2010 10:30 (CET)

Weet niet of je het zo wel kunt zeggen; ben wel nogal druk de laatste tijd. Daarbij: de nieuwe (ouwe) look staat me niet aan. :P FD :D 12 december 2010 16:54 (CET)
Waarom vind je de look die we nu hebben niet leuk? --Wouter15 overleg · (MOD). 12 december 2010 18:33 (CET)
Ik vond de vorige - die we met de hele gebruikersgroep hadden gekozen, overigens - een stuk mooier. Qua kleur ook. Komt nog 'ns bij dat je daar veel meer nuttige links had op de hoofdpagina die we nu niet meer hebben. We hebben nu bijvoorbeeld geen linkje meer naar de statistieken, en niet meer naar de projecten en de portalen zoals eerst. FD :D 13 december 2010 09:28 (CET)
Dag FotoDude, uitgangspunt is nu dat een beginnende gebruiker snel zijn weg moet zien te vinden op WikiKids. Dan is minder juist meer. Gerarddummer 13 december 2010 15:36 (CET)
Maar een nieuwe gebruiker wil ook een mooie site zien. En wat heb je aan portalen als die niet te vinden zijn? De huidige hoofdpagina zou kunnen worden verrijkt met de vormgeving en inhoud van de vorige variant - maar dan met minder tekst, een simpelere versie dus. Zou dat niet wat zijn? FD :D 13 december 2010 20:44 (CET)

Dag FD, de portalen staan onder aan de hoofdpagina. Die zijn dus op die manier wel snel te vinden. Ik vond de kop van de vorige hoofdpagina te groot. Zag er wel mooi uit maar inhoudelijk vond ik die niet noodzakelijk. Gerarddummer 13 december 2010 21:22 (CET)

He ben je weer terug een beetje laat maar ja Globe.png Koms - Egypte! 20 december 2010 14:05 (CET)

Och, dat hindert niet! Het gaat om 't gebaar, en beter laat dan nooit! Leuk dat jullie allemaal nog actief zijn. ;) FD :D 20 december 2010 19:49 (CET)

Kerstgroet

Ik wens je alvast hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig 2011! En de kaart komt nog op je OP hoor! --Wouter15 overleg · (MOD). 22 december 2010 19:58 (CET)

Fijne Kerstdagen

Gebruiker:Apoo/kerst

Fijne Kerstmis en een gelukkig nieuwjaar!

7 128.png

A very merry Christmas, and a happy new year! Let's hope it's a good one, without any fear!

Hoi FotoDude,

Deze keer stuur ik geen exclusieve kerstkaart, maar alsnog wens ik je een fijne Kerstmis toe. Helaas kon de kerstcompetitie niet doorgaan, anders zou je nog de mysterieuze prijs rond deze tijd ontvangen maar dat maakt niet uit. En ik wens je natuurlijk ook nog een gelukkig, voorspoedig, gezond etc. 2011! Ook op Wikikids wens ik je een goed 2011 toe en ik hoop dat je ook in 2011 nog actief blijft! TahR78 heeft gesproken op 23 december 2010 17:06 (CET)

Leuke kerst gehad

Heb je een leuke kerst gehad? --Wouter15 overleg · (MOD). 26 december 2010 19:12 (CET)

Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar! --Wouter15 overleg · (MOD). 1 januari 2011 11:36 (CET)

Pasen

Gebruiker:Wouter15/pasen

Gelukkig Nieuwjaar

Ik weet dat het laat is, en dat je er niet meer bent. Maar als je nog eens een keertje rondkijkt op WikiKids, denk dan aan dat goede jaar: 2009. Gelukkig Nieuwjaar. Kalta~ 5 januari 2012 22:37 (CET)

Weegbree

Hi, ik heb je artikel genomineerd voor verwijdering. Een weegbree en een brandnetel lijken namelijk niet op elkaar. Volgens mij haal je hier de dovenetel en de weegbree door elkaar. Als je hulp nodig hebt met planten kan je het me gewoon vragen want ik ben er wel redelijk in thuis.Natuur12 11 aug 2013 16:56 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:FotoDude&oldid=669055"