Verbeter WikiKids vandaag nog!
Van 1 t/m 28 februari vindt de SuperSchrijfwedstrijd plaats. Doe jij ook mee? Schrijf je hier in!

Overleg gebruiker:Football

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd III
  • Bewerkingen VIII
  • Dagen bewerkt IV
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Football!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Football, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Welkom! Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 1 dec 2022 15:51 (CET)

Hallo Football, je bewerking op het artikel Eerste Wereldoorlog is teruggedraaid.
Ik vind het heel goed dat je zoveel bijdraagt op WikiKids, maar het is niet toegestaan om bestaande informatie die al klopte te vervangen met je eigen tekst, tenzij er grove onjuistheden in staan, de tekst niet neutraal is en/of de tekst voor een groot deel is gekopieerd. Daarnaast is er een apart artikel is over de moord op Frans Ferdinand van Oostenrijk, zodat het artikel over de Eerste Wereldoorlog niet te lang (en daardoor onbedoeld onoverzichtelijk) wordt. Je kunt je eigen tekst terugvinden in de bewerkingsgeschiedenis van het artikel Eerste Wereldoorlog. Als je in de toekomst twijfelt of iets wel of niet mag, kun je altijd een kijkje nemen op Wikikids:Regels.
Ik wil graag nogmaals zeggen dat ik je inzet op WikiKids en de gedrevenheid waarmee je nieuwe artikelen aanmaakt waardeer, dus maak je niet al te veel zorgen; probeer alleen in het vervolg te letten op de regels die we op WikiKids hebben.
Ik hoop je hiermee verder te hebben geholpen.
Met vriendelijke groet,
Hippogryph Overleg · (MOD) 13 jan 2023 23:38 (CET)
Hallo Football, dit is de tweede keer dat je bestanden uploadt die auteursrechtelijk beschermd zijn. De logo's van de voetbalclubs en nationale elftallen die je had geüpload, zijn auteursrechtelijk beschermd en vallen onder het merkenrecht. Het over elkaar heen plaatsen van meerdere logo's of een logo een beetje bewerken maakt de afbeeldingen nog niet je eigen werk. Ik zou je vriendelijk willen verzoeken om de pagina's Wikikids:Auteursrechten en Auteursrecht eens door te lezen. Je bent eerder hiervoor gewaarschuwd en dit is je tweede overtreding. Daarom kun je WikiKids voor een dag niet meer bewerken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 17 jan 2023 15:52 (CET)

Plaatje

Ik zag dat je een plaatje had geuploaded. Dat komt van Wikimedia Commons. Lees hier onze richtlijnen hiervoor. Daarom heb ik het genomineerd voor verwijdering. Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 1 dec 2022 20:14 (CET)

Kopiëren

Hallo 111ronaldo, het is niet toegestaan om artikelen van Wikipedia te kopiëren. Dit geldt ook voor artikelen van de Engelstalige Wikipedia die daarna door Google Vertalen zijn gehaald. Als je een artikel aanmaakt op WikiKids, moet je het zelf schrijven. Bekijk voor meer informatie deze snelcursus, waar uitleg wordt gegeven over WikiKids. Ik hoop je hiermee verder geholpen te hebben. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 2 dec 2022 13:10 (CET)

Opmaak

Hoi 111ronaldo, je bent lekker bezig met het aanmaken van artikelen over 20e eeuwse landen. Zou je wel willen letten op de opmaak? Dat zijn dingen als het eerste woord dikgedrukt maken, interne links enzovoorts. Dit is maar een klein puntje, verder ben je goed bezig (zolang je niet kopieert)! Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 2 dec 2022 15:03 (CET) thx :P

Auteursrecht

Hallo 111ronaldo, ik wil je er graag op wijzen dat vlaggen wel degelijk auteursrechtelijke bescherming kunnen genieten, ongeacht hoe oud ze zijn. Vlaggen worden ook niet 'vanzelf' in het publieke domein geplaatst op het moment dat landen ze gebruiken: elk land heeft eigen regelgeving als het gaat om de auteursrechtelijke bescherming van vlaggen. De vlag van Irbid is in een bewerkingsprogramma nagebootst door Tomislav Šipek, een van de auteurs van CRW Flags. CRW Flags heeft een auteursrechtenbeleid waarbij maximaal 5% van de vlaggen van de website mogen worden gebruikt, mits de naam van de auteur en de website worden genoemd, de vlag niet wordt aangepast en de vlag niet voor commerciële en politieke doeleinden wordt gebruikt. In dit geval wordt gelukkig aan deze vereisten voldaan, maar voor in het vervolg moet je er rekening mee houden dat vlaggen niet automatisch vrij bruikbaar zijn. Ik heb de uploadinformatie aangepast aan de auteursrechtenvoorwaarden die door CRW Flags worden verbonden aan het gebruik van vlaggen van hun website. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 3 dec 2022 15:04 (CET)

Redirects en doorverwijspagina's

Hoi 111ronaldo, ik zie dat je sommige pagina's hebt gemaakt met een pijl en daarachter en link. Ik neem aan dat je wilde dat die pagina's automatisch doorgaan naar de genoemde link. Dat noemen we "redirects" of "doorverwijzingen". Die maak je alleen anders, namelijk zo:

#REDIRECT[[ Hier moet je dan de link invullen ]]

Dus een redirect naar Paris Saint-Germain vanaf PSG maak je zo:

#REDIRECT[[Paris Saint-Germain]]

Ik kwam ook een pagina tegen met twee pijlen. Ik heb daar een redirect van gemaakt omdat de tweede pijl onlogisch is voor een "doorverwijspagina". Die maak je weer anders. Kijk daarvoor in de brontekst bij Ajax. Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 1 jan 2023 15:29 (CET)

thx groempdebeer !!!!! -111ronaldo

Graag gedaan! (Zou je willen ondertekenen met 4 tildes, dus ~~~~? Dan komt er jouw gebruikersnaam en tijd te staan. Je overlegpagina en gebruikerspagina worden dan ook gelinkt. Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 1 jan 2023 15:35 (CET)

Ok 111ronaldo (overleg) 1 jan 2023 15:36 (CET)

Antwoord op je vraag

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Football, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Football/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Football/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Football/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Football/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust hieronder! Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 1 jan 2023 15:49 (CET) Waar moet ik een afbeelding naast mijn handtekening doen? UEFA Champions League logo no text great.svg Football UEFA Champions League logo no text great.svg 1 jan 2023 16:56 (CET)

Voor het begin (dus <font>....) zet je dit: [[Bestand: Typ hier de bestandsnaam + uitgang (.jpg, .png, .svg)|20px|link=]]. Dan staat er een plaatje voor. Ik heb wat gerommeld met je handtekening omdat anders de hele pagina een andere tekstkleur zou hebben. Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 1 jan 2023 17:03 (CET)

omg ik denk dat et is gelukt. Bedankt Groemp !!!!! UEFA Champions League logo no text great.svg Football UEFA Champions League logo no text great.svg 1 jan 2023 17:09 (CET)

Ik heb er links naar je GP en OP ingezet. Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 1 jan 2023 17:13 (CET)
Oké, nu zou het goed moeten zijn. Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 1 jan 2023 17:19 (CET)

Eerste woord dikgedrukt

Hoi 111ronaldo, zou je de eerste keer dat je de titel van het artikel typt (bijv. Negus) dat dikgedrukt willen maken? Dat doe je door in de brontekstmodus 3 apostrofs om het woord zetten aan beide kanten, en in de visuele tekstverwerker selecteer je het woord en druk je ctrl+B in. Polar bear clip art.svg Groempdebeer Vragen? Polar bear clip art.svg 3 jan 2023 20:36 (CET)

Ja, sorry dat doe ik bij sommige artikels wel maar soms vergeet ik het. Bedankt dat je mij eraan herinnert! UEFA Champions League logo no text great.svg Football UEFA Champions League logo no text great.svg 3 jan 2023 20:41 (CET)

Gedeeltelijk leeghalen artikel 'islam'

Hallo 111ronaldo, het is niet toegestaan om zomaar stukken tekst weg te halen. Als je het niet eens bent met de behandeling van het onderwerp extremisme op het artikel islam, dan kun je daarover een discussie starten op de overlegpagina van dat artikel. Tevens worden godsdiensten in het Nederlands met een kleine letter geschreven, dus dat geldt ook voor het woord 'islam'. Ik hoop je hiermee verder te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 8 jan 2023 12:38 (CET)

Hoi

Hoi Youssef ik ben het Mo PeterGriffin (overleg) 22 jan 2023 12:38 (CET) Ewa mo UEFA Champions League logo no text great.svg Football UEFA Champions League logo no text great.svg 27 jan 2023 16:59 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Football&oldid=763344"