Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Flag of Ukraine.svg Zoek je informatie over Oekraïne? Neem dan een kijk op Portaal:Oekraïne! Flag of Ukraine.svg
Stem nu op: Euro

Overleg gebruiker:Debby

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen X
  • Uploads II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Debby!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op Wikikids! Patricia 21 aug 2007 15:03 (CEST)

Foto's met auteursrecht

IMDB

Hoi Debby, ik zie dat je veel foto's van IMDB uploadt. Hier zitten auteursrechten op, en ze mogen dus niet op WikiKids staan. De foto's zullen dan ook verwijderd worden.

Als je foto's van Wikimedia Commons haalt, is de kans een stuk groter dat ze mogen blijven staan, omdat dit een verzameling vrije afbeeldingen is. Als er bij staat dat ze in het Publieke Domein (Public Domain) vallen, of dat ze onder de GFDL-licentie of een Creative Commons-licentie vallen, zit je eigenlijk altijd goed. Meer uitleg kun je vinden op de pagina Auteursrecht. Groetjes, Marjon 19 sep 2007 18:04 (CEST)

Eric Lively

Hallo Debby, ik heb de foto van Eric Lively verwijderd, omdat het geen vrije afbeelding is. Het was zeker geen foto in het publieke domein, ook al stond hij op Wikipedia (waar ik denk dat je hem vandaan hebt). Hij was ook niet vrijgegeven onder een GFDL- of Creative Commons-licentie. Als je vragen hebt, kun je ze altijd aan mij stellen op mijn overlegpagina. Groetjes weer, Marjon 22 sep 2007 21:06 (CEST)

Sjabloon afbeeldingen

Beschrijving
Volledige link
Auteur
Toestemming? Ja
Licentie GNU-licentie voor vrije documentatie

Werk in uitvoering

Dit bericht is geplaatst, omdat je op één of meerdere artikels een werksjabloon hebt geplaatst. Sommige van die sjablonen staan er al een jaar. Zou je naar de artikelen willen kijken en de benodigde handelingen verrichten (verbeteren, sjabloon weghalen, misschien zelfs artikel verwijderen). Aan de datum kun je zien wanneer het sjabloon is geplaatst. Op de volgende artikelen heb je een werksjabloon geplaatst:

Alvast bedankt. Sumurai8 30 mei 2009 19:17 (CEST)

Werk

Dag Debby, op één of meerdere pagina('s) heb jij het sjabloon werk gezet. Ben jij nog van plan om hiermee verder te gaan? Zo nee, wil je het sjabloon dan eraf halen? Groetjes, Copyright 3 jul 2009 23:17 (CEST)

Niet dat je nog actief bent, maar wil je voortaan het sjabloon {{Beginnetje}} onder aan de pagina zetten, en niet boven? Alvast bedankt! KaLta (overleg) 25 december 2009 10:41 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Debby&oldid=137066"