Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 24 juni t/m 24 juli staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Honderdjarige Oorlog. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Overleg gebruiker:DeMoor: verschil tussen versies

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Gezien het overige duidelijk GEEN complimenten waren)
Regel 1: Regel 1:
 
'''Dit is mijn overleg en derhalve zal ik hier mijn eigen berichten niet ondertekenen.'''
 
'''Dit is mijn overleg en derhalve zal ik hier mijn eigen berichten niet ondertekenen.'''
  
:Kan je nou eens ophouden met mijn berichten wijzigen en '''VERWIJDEREN?????''' Jij zegt dat ik dingen doe die niet netjes zijn, maar dit is nog veel onnetter. Als jullie zo doorgaan, kap ik er mee; dan zal ik ee eens volledig inzetten voor llamada.{{User:Kalta/Kalta}} 3 februari 2010 07:07 (CET)
+
== Mijn complimenten ==
::Inderdaad. DeMoor, je doet nu gevaarlijk. Zometeen krijg je nog een waarschuwing als je doorgaat met andermans berichten editten. '''Je bent geen machthebber. Forget it.''' {{Gebruiker:JurriaanH/Handtekening}} 3 februari 2010 07:49 (CET)
+
[[Bestand:Bloemenveld.jpg|thumb|Een bloemetje vanwege 12 copyvio artikelen]][[Bestand:Helpster.png|thumb|Een helpster vanwege je geweldige werk van 12 copyvio artikelen]]
 +
Beste meneer de Moor,
  
== Reactie ==
+
Mijn hartelijke complimenten voor het terugplaatsen van 12 artikelen die letterlijk gekopieerd zijn van [http://www.emmer-compascuum.com/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=47 deze site] waar copyright op rust, waardoor op deze artikelen ook copyright zit. Dit is in strijd met de licentie van WikiKids. Ik wil je hier graag een bosje bloemen en een ster voor geven!
Ik zou graag voor morgenochtend een reactie zien. Doe dit alsjeblieft. {{Gebruiker:JurriaanH/Handtekening}} 3 februari 2010 16:39 (CET)
 
  
== Terugplaatsen van copyright teksten? ==
+
Met vriendelijke groet, {{Gebruiker:Sumurai8/hndt}} 4 februari 2010 17:42 (CET) <small>Per richtlijnen in [[Wikikids:Clubhuis#Communicatie]]</small>
 
 
Sinds wanneer mogen we hier teksten plaatsen die onder volledig copyright vallen? Je zet namelijk de volledige copyvioreeks van de sterrenbeelden weer terug, nadat ik ze had verwijderd met opgave van een link (http://www.emmer-compascuum.com/index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=47) en © (copyright). [http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Speciaal:Logboeken?title=Speciaal:Logboeken&type=delete&user=&page=Steenbok+(sterrenbeeld)&year=&month=-1&hide_patrol_log=1 Voorbeeld]. {{Gebruiker:Sumurai8/hndt}} 3 februari 2010 21:58 (CET)
 
 
 
== Een vraagje ==
 
 
 
Wil je dit project opbouwen of wil je de encyclopedie volledig kapot maken? (Dit na aanleiding van het verwijderen van je overlegpagina zonder de laatste, niet zo gekke vraag van mij, te beantwoorden en n.a.v. je gedrag op de wiki. Ik heb mijn zorgen inmiddels geuit via de mail richting gerard; Aan de hand van de sympathie-ondertekeningen op zowel gerard dummers overleg als in het eerste kopje hierboven ben ik zo te zien niet de enige die me serieus zorgen maakt. {{Gebruiker:Sumurai8/hndt}} 3 februari 2010 22:15 (CET)
 
:En als je het beste voor hebt met dit project, werk hier dan ook volgens de regels en richtlijnen, waarmee we allemaal werken. Want als je dat niet doet, dan val je buiten de boot en dan krijg je dit soort situaties. Vertel me is, wat is er zo erg om je net zoals de anderen te gedragen? {{Gebruiker:Apoo/handtekening2}} 3 februari 2010 22:21 (CET)
 
 
 
== even stoppen ==
 
 
 
we stoppen met deze discussie! Het heeft geen zin, want het escaleert alleen maar: het is beter wanneer er even een weekje windstilte is. maw ff kappe --[[Gebruiker:Leenfaas|Leenfaas]] 3 februari 2010 22:29 (CET)
 
:Grappig, Leen. -.-" {{Gebruiker:JurriaanH/Handtekening}} 4 februari 2010 07:23 (CET)
 

Versie van 4 feb 2010 om 18:42

Dit is mijn overleg en derhalve zal ik hier mijn eigen berichten niet ondertekenen.

Mijn complimenten

Bestand:Bloemenveld.jpg
Een bloemetje vanwege 12 copyvio artikelen
Een helpster vanwege je geweldige werk van 12 copyvio artikelen

Beste meneer de Moor,

Mijn hartelijke complimenten voor het terugplaatsen van 12 artikelen die letterlijk gekopieerd zijn van deze site waar copyright op rust, waardoor op deze artikelen ook copyright zit. Dit is in strijd met de licentie van WikiKids. Ik wil je hier graag een bosje bloemen en een ster voor geven!

Met vriendelijke groet, »» sum U rai 8 wp·ll 4 februari 2010 17:42 (CET) Per richtlijnen in Wikikids:Clubhuis#Communicatie

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:DeMoor&oldid=146087"