Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:Bobbyjohn10/Archief3

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Gelieve niet te reageren/bewerken op archief


Terug naar mijn overlegpagina? Klik hier!

Gefeliciteerd!

Bday1.gif

Gefeliciteerd met je verjaardag!

(beetje laat sorry)
MAAR ALSNOG GEFELICTEERD! Grab hand animation.gifWiki7 overleg 7 nov 2017 21:45 (CET)

Resilient Barnstar Hires.png
smullen
gefeliciteerd, Omdat je nog geen 2500 bewerkingen ster had ktijg je die oomdat wel 2500 hebt gemaakt en lekkere taart.Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 8 nov 2017 09:22 (CET)
Dank je wel Wiki7! Dank je wel Coolenleuk! Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 12 nov 2017 10:47 (CET)

Ter info

Als je geen bot-rechten hebt mag je niet meer dan 2 bewerkingen doen per minuut. Jij deed er net 12 per minuut en dat is niet de bedoeling. Je hebt trouwens ook een heleboel spambots verwelkomd. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 12 nov 2017 12:03 (CET)

Ooh sorry, ik wist hier echt niets van. En ik wist ook niet dat ze spambots waren, hoe kun je ze herkennen? Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 12 nov 2017 12:14 (CET)
Vreemde Engelse namen vaak aan elkaar met 2 hoofdletters bijvoorbeeld: GamillaReece. Je kunt ook kijken via Speciaal:Filterlogboek of ze tegengehouden bewerkingen hebben. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 12 nov 2017 12:29 (CET)

Stemmen!

Hallo Bobbyjohn10/Archief3, Wil je stemmen voor de Awards? Alvast bedankt! Groet, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 14 nov 2017 19:27 (CET)

Weghalen

Hallo Bobbyjohn, ik was niet bekend met de regel dat er niet om stemmen gevraagd mocht worden en daar heeft Mike mij over aangesproken. Het vervolgens terugdraaien van mijn bewerking is totaal onnodig en doet mij eerder denken aan provoceren dat echt bijdragen, want als mensen er last van hadden, hebben ze dat nog steeds, omdat ze alsnog een melding krijgen dat ze een bericht hebben. Dat Mike (een moderator) zelf niet alles had teruggedraait lijkt me ook een duidelijk teken dat het niet nodig is. Daarom heb ik jouw bewerkingen weer ongedaan gemaakt. Alvast bedankt voor je tijd en aandacht. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 15 nov 2017 16:18 (CET)

Hallo Wiki7, sorry ik zag het bericht van Mike niet. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 15 nov 2017 17:21 (CET)
Geeft verder niet hoor. Ik dacht gewoon, ik attendeer mensen er even op dat er een nominatie is, want ondanks de sitenotice hebben veel gebruikers wel gewoon geëdit, maar niet gestemd. Ik zal trouwens meteen even Geschiedenis van België lezen (zin in) Face-grin.svg. Groetjes, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 17 nov 2017 16:32 (CET)

Landen waar je bent geweest

Hallo Bobbyjohn, ik zie dat je een zeer gelijkende pagina als die van mij hebt aangemaakt met waar je bent geweest. Het lijkt me dan wel zo netjes om onderaan de pagina iets als Gebaseerd op Wiki7. Alvast bedankt voor je medewerking. Gr. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 16 nov 2017 19:09 (CET)

Categorie:Gebruiker:Bobbyjohn10/FRA

Hallo BobbyJohn, de 3 pagina's in bovenstaande categories zijn in het Frans. Nou ben ik zelf niet heel goed in Frans, maar het lijkt er voor mij een beetje op dat het gemaakt is via Google Translate. Ik weet het niet zeker, want mijn eigen Frans is niet super goed, daarom vraag ik het even aan jou. Want als het zo is, dan hebben Franse gebruikers er niet heel veel aan. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 18 nov 2017 16:02 (CET)

Hallo Wiki7, alleen bij FRA2 het kopje; Qu’est-ce qu’un wiki ?. De rest heb ik zelf vertaald, omdat we in België het heel veel krijgen op school. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 18 nov 2017 16:04 (CET)

Kopiëren van mijn GP

Hallo BobbyJohn, ik zie net dat je veelgestelde vragen op je GP volledig hebt gekopieerd. Officieel mag dat als je mijn naam er bij vermeld, maar ik vind het überhaupt helemaal niet netjes. Ik maak een navigatie met plaatjes, jij doet hetzelfde (wel met andere plaatjes, dus dat kan nog wel). Ik maak een pagina met landen waar ik ben geweest, jij doet hetzelfde. Ik heb het idee dat jij mijn ideeën een beetje kopieert, wat opzich niet erg is, maar zo veel vind ik eigenlijk te ver gaan. En ja, je mag bij alles wat je kopieert mijn naam erbij zetten, maar ik vind het eigenlijk nu te gaan. Hierboven zeg je dat Coolenleuk het veel doet en jij niet, je maakt vervolgens daar nog met je liedje bovenaan er een misselijkmakend grapje van tegen Coolenleuk en vervolgens doe je hetzelfde. Gij die niet wil dat het U gechiedt, doe het dan ook een ander niet, ken je dat? Ik vind het al met al niet netjes van je. Ik mag het je niet opleggen, maar ik hoop ten zeerste dat je een geheel zelfgemaakt GP maakt. Dat is wel zo netjes. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 18 nov 2017 16:13 (CET)

Excuus ervoor, maar van die navigatie deed ik echt niet bewust. Ik zag toevallig op Wikipedia veel gebruikers met andere soort stijl navigaties, en ik wou ook zo één dus heb ik een eigen ontwerp gemaakt met dezelfde stijl, en ik was er echt niet van bewust om jou navigatie bijna na te maken. Maar trouwens bij de navigatie is het ook wel heel iets anders, dus officieel heb ik dat (stel dat ik het er van bewust was) idee niet gekopieerd van. En officieel heb ik lijst van landen waar ik ben geweest eerder gemaakt, kijk maar hier, of hier. Ook al is het lang geleden, maar dat bewijst dat ik dit idee als eerder heb uitgevoerd. En stel dat ik "jou" ideeën later had uitgevoerd dan zou het misschien nu anders zijn. Trouwens ik was net bezig om jou naam er bij toe te voegen op mijn GP, en ik deed dat omdat ik te weinig ruimte had op mijn GP, dus dacht ik als ik dat erbij doe is het wel HANDIG om nieuwe gebruikers te helpen die naar mijn gebruikerspagina gaan. En oke ik verwijder wel de veelgestelde vragen, want anders gaat het "inderdaad" er "over". Met vriendelijke groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 18 nov 2017 16:24 (CET)

Verzoekje

Hai Bobbyjohn, zou jij eventueel de pagina Islamitische Staat kunnen bijwerken, jij hebt namelijk al wat over terrorisme geschreven. De pagina is op verschillende plekken niet up to date. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 26 nov 2017 00:11 (CET)

Ja zeker, ik ga nu beginnen. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 26 nov 2017 10:34 (CET)

Fijne Feestdagen!


Santa Claus kobe.jpg
Centenário da Imigração Japonesa no Brasil2.jpg


Fijne Feestdagen!!


Hoi Bobbyjohn10/Archief3, Kerstmis, nieuwjaar en 2018 komt er aan! Dat is de reden van deze kerstkaart. Ik zit nou al een hele tijd op Wikikids en dat ga ik nog lang blijven! Ik al veel artikelen geschreven en er komen er nog meer aan. Dit jaar heeft Southparkfan Wikikids verlaten, Zijn er heel veel aanslagen geweest en helaas is er nog steeds veel oorlog, Maar gelukkig zijn er ook goeie dingen gebeurt in 2017. O.a zijn er nieuwe gebruikers gekomen en zijn de tests teruggekomen. En natiirlijk was voor Wikikids de visule tekstbewerker in die in 2017 kwam wel echt een hoogtepunt!En wil niet te veel vuurwerk want anders kan je straks niet eens meer typen. Vrolijk kerstmis en een gelukkig nieuwjaar met feestelijke Groetjes Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?


Bedankt, wel een beetje vroeg. Toch bedankt, jij ook. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 5 dec 2017 17:01 (CET)

Is...

het account MLNDLB van jou? Grab hand animation.gifWiki7 overleg 5 dec 2017 19:12 (CET)

Nee, dat werd me op BobbyJohnDB eerder gevraagd, maar ik heb in ieder geval geen banden met MLNDLB. Ik kan dit ook bewijzen met een IP-check. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 5 dec 2017 19:24 (CET)
Dat is bijzonder vreemd. IP-check is niet interessant, VPN omzeilt dat. Op WP is een gelijknamig account aan jou gelinkt. Het is niet erg, als je het nu toegeeft, blok ik MLNDBL OT, maar laat ik dit account gewoon open. (Je hebt nl verder geen vandalisme gepleegd.) Grab hand animation.gifWiki7 overleg 5 dec 2017 19:30 (CET)
Van mij mag je met MLNDLB doen wat je wilt. Ik heb echt verder geen banden met MLNBLD. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 5 dec 2017 19:32 (CET)
*MLNBLD. Ik heb (helaas) een hiervoor een CU-verzoek moeten indienen. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 5 dec 2017 19:54 (CET)
We hebben begin dit jaar vastgesteld dat dit account aan jou toebehoorde. We hebben ook met elkaar afgesproken dat je maar via een account zou bewerken. Het gaat nu prima Bobbyjohn, blijf alsjeblieft weg van je oude accounts. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 5 dec 2017 20:17 (CET)
Ik zweer dat MLNBLD hier op WikiKids niet van mij is. Ik wil alle bewijzen leveren die mogelijk zijn. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 6 dec 2017 09:32 (CET)
En het is een zeer grote toeval dat MLNBLD nu bewerkt. Check het IP van zijn bewerking is, en je ziet dat hij afkomstig is uit Nederland (waarschijnlijk) en bij mij zul je België zien. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 6 dec 2017 09:35 (CET)
We hebben het aan het begin van het jaar vastgesteld met matchende IP-adressen. Dat het IP-adres nu anders is maakt niet uit. Deze discussie is hiermee afgesloten. :) apoo overleg · (MOD) 6 dec 2017 12:36 (CET)

Deblokkade MLNBLD

Dag BobbyJohn, er is op dit moment niet voldoende overtuigend bewijs om met 100% zekerheid te zeggen dat jij iets te maken hebt met het MLDBLD hier op WikiKids. Daarom heb ik besloten het account te deblokkeren. Ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 7 dec 2017 12:34 (CET)

Ok, ik ben blij voor MLNBLD. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 7 dec 2017 16:48 (CET)

Fijne feestdagen!


Papai noel (versão colorida) - trufas - chocolate + fondant.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Bobbyjohn10/Archief3,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 23 dec 2017 19:01 (CET)Auteursrechten screenshots

Zoals ik eerder heb uitgelegd, screenshots van games zijn auteursrechtelijk beschermd voor de game-ontwikkelaar. Niet meer uploaden s.v.p.. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 10 jan 2018 22:14 (CET)

Wiki7, ik ben de gameontwikkelaar van die game dus zet de afbeelding terug aub. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 11 jan 2018 07:12 (CET)
Aldus de voorwaarden van ROBLOX, waar je mee akkoord bent gegaan bij het maken van de wereld, is het copyrighted door ROBLOX. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 11 jan 2018 09:43 (CET)
Dat is niet waar, developers delen ook hun creaties via twitter. o.a. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 11 jan 2018 16:44 (CET)
Dat zij dat doen is geen reden dat het "niet waar" is. Grab hand animation.gifWiki7 overleg 11 jan 2018 18:40 (CET)
Misschien kan ik het uitleggen. Als de ROBLOX een account aanmaakt, neem ik aan, staat er vaak een verwijzing naar de algemene voorwaarden (dat ene vinkje wat niemand leest). In de algemene voorwaarden staat dat de developer auteursrechten hebben. Dat jij en andere beelden via Twitter delen is weliswaar auteursrechtenschending, maar er is nog nooit een developer geweest die er aangifte te heeft gedaan of een rechtszaak is gestart. Het is voor hun reclame. Bij een encyclopedie ligt dat anders. Geacht wordt dat wij alleen vrije afbeeldingen gebruiken of toestemming aan de auteur vragen. Zelf heb ik dit probleem bijvoorbeeld met afbeeldingen van Disneyland Paris. Het ontbreken van afbeeldingen op veel artikelen heeft niet te maken met het ontbreken van afbeeldingen, maar de Franse panoramavrijheid. Al zou ik vrije afbeeldingen hebben, al zou ik zelf afbeeldingen gemaakt hebben, ik mag ze niet uploaden. Op Twitter zijn er genoeg fan-account die precies dezelfde foto's kunnen uploaden en daar wordt niets tegengedaan, waarom? Het is reclame, het druk bezocht, het is gratis, voor bedrijven een win-win-situatie. Bij encyclopedie mag het wel drukbezocht wezen, gratis zijn, we hebben een formeler karakter en bedrijven zijn sneller geneigd een klacht in te dienen. --Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 11 jan 2018 20:07 (CET)

Ingeschreven op de volgende portalen

Dag Bobby,
Zoals je misschien had gezien ben ik de WikiKidsAtlas aan het vernieuwen. Hiervoor worden alle inschrijvingen van portalen die over continenten gaan samengevoegd. Ik zag dat jij je nog op Portaal:Azië, Portaal:Afrika en Portaal:Europa onder je oude account hebt ingeschreven. De inschrijvingen van deze portalen zijn verwijderd. Mocht je behoefte hebben je opnieuw in te schrijven, dan dit bij Portaal:WikiKidsAtlas/Inschrijving. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 31 jan 2018 12:25 (CET)

Aseksualiteit

Dag Bobby, ik heb de pagina Aseksualiteit verwijderd, angezien je twee begrippen door elkaar haalt. Ongeslachtelijkheid betekent dat je geen geslacht hebt. Aseksualiteit betekent dat je geen een geslacht aantrekkelijk vindt (en past daarom ook in het rijtje van homo-, hetero- en biseksualiteit). Ik hoop dat je dit snapt. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 8 feb 2018 21:49 (CET)

Sorry dat ik het zo'n beetje in de war heb gehaald. Ik probeerde het in eigen woorden uit te leggen omdat de juf op mijn school het zo had uitgelegd. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 9 feb 2018 16:47 (CET)
Geen probleem. Het zijn ook verwarrende begrippen. Trouwens, ik zag dat je op Olympische Winterspelen 2018 een kopje genaamd Nederland op de winterspelen hebt toegevoegd. Op Wikipedia lossen ze dit op door de prestaties van een land in een apart artikel te zetten (zoals Nederland op de Olympische Winterspelen 2018). Persoonlijk zie ik daar wel wat in (niet voor ieder land maar voor België en Nederland lijkt het me wel wat). Zou je dit misschien iets vinden? Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 10 feb 2018 16:00 (CET)
Mij maakt het niet uit. Maar ik deed dat omdat ik dat ook deed bij de Olympische Zomerspelen van 2016. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 10 feb 2018 16:43 (CET)

Islamitische Staat

Ik heb het werk-sjabloon van bovenstaand artikel verwijderd omdat het 14 dagen niet bewerkt is. Mvg, Grab hand animation.gifWiki7 overleg 23 feb 2018 14:19 (CET)

Nieuw sjabloon

Als je een nieuw sjabloon wilt maken kun je een voorstel doen in de Boomhut. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 27 feb 2018 18:47 (CET)

Oh oke. Daarom had ik het ook bij ;Gebruiker gedaan. Ik zal het doen. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 27 feb 2018 19:04 (CET)
Dat heb je inderdaad goed gedaan, het is alleen niet de bedoeling dat iedereen maar sjablonen in zijn of haar gebruikersnaamruimte gaat maken en die op artikelen gaat zetten. Je kunt inderdaad een voorstel maken in de gebruikersnaamruimte en die zullen we overnemen op het moment dat daar voldoende steun voor is. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 27 feb 2018 23:47 (CET)
Oke bedankt, ik heb iets bijgeleerd. Fijne dag! Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 28 feb 2018 14:06 (CET)

Inschrijving bij de volgende portalen

Dag Bobby, zou je i.v.m. de renovatie van de WikiKidsAtlas checken of je nog meewilt doen aan de volgende portalen waar je ingeschreven staat:

Zou je je willen uitschrijven als je niet meer meedoet met dat portaal, met vriendelijke groet. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 1 mrt 2018 16:24 (CET)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 1 mrt 2018 16:29 (CET)

Fout ontdekt

er staat bij je gebruikerspagina een fout,

er staat 2017-

en boven aan center center

👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 9 jun 2018 15:16 (CEST)

Oh. Dank je wel voor het laten weten, ik ga het fixen! :) Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 10 jun 2018 18:21 (CEST)

Moderatorwerk

Helianthus - annuus - 02.jpg

Dag Bobby, ik vergat het eigenlijk laatst te zeggen, maar ik zie dat je goed bezig bent het nomineren van artikelen voor verwijdering en het terugdraaien van vandalisme. Met dit soort moderatorwerk zijn we altijd blij. Daarom dit bloemetje. Ga vooral zo door! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 25 jun 2018 16:11 (CEST)

Dank je wel Mike! Jij doet ook heel goed moderatorwerk de laatste tijd, eigenlijk al sinds je moderator bent. :) Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 25 jun 2018 19:44 (CEST)

Vandalismebestrijding

Hi Bobby, ik zie dat je lekker bezig bent met vandalismebestrijding, fijn! Een klein dingetje: Anaal (overleg | bijdragen | bloks) is een ongewenste gebruikersnaam, dus die heb ik geblokkeerd. Verder mag je ook de sjablonen {{leeghalen}} (of in het kort: {{lh}}), {{leeghalen-cat}} (of in het kort: {{lh-c}}) en {{hernoemen}} (of in het kort: {{hn}}) gebruiken om gebruikers mee aan te spreken! Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 28 aug 2018 09:51 (CEST)

Bedankt voor de compliment. Oh sorry dat ik het niet had gezien. En de sjablonnen, sorry wist ik niet.. heb ook zoveel gemist in die 7 weken. Bedankt Apoo! Face-wink.svg Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 28 aug 2018 10:53 (CEST)
Die zijn er al vanaf januari hoor ;-). Het was ook maar een tip zodat je het nog beter kunt doen :-). :) apoo overleg · (MOD) 28 aug 2018 10:59 (CEST)
Oh, dan had ik het vast in januari gemist, want in januari was ik ook 2 weken op vakantie. :) Ik zal die tip ook gebruiken. Nogmaals bedankt en een fijne dag! Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 28 aug 2018 15:52 (CEST)

Weetjes

De weetjes van de week staan er al een jaar op je GP. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 11 sep 2018 21:17 (CEST)

Ja klopt, aangezien ik best druk ben en het vaak vergeet na een drukke dag. Ik zal 't nu aanpassen. :) Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 12 sep 2018 18:28 (CEST)

Plaatje verwijderd

Hoi Bobbyjohn, ik heb het plaatje voor het Portaal:Christendom moeten verwijderen omdat er op alle drie de plaatjes copyright zat. Als je plaatjes gebruikt als achtergrondplaatje kies dan ook plaatjes die van Wikimedia Commons komen of via Google Afbeeldingen klik dan op "Tools" en kies dan bij "Gebruiksrechten" > "Gelabeld voor hergebruik, inclusief aanpassing". Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 21 sep 2018 09:45 (CEST)

Oh, oké, ik zal er rekening mee houden. Dank hiervoor! Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 21 sep 2018 16:43 (CEST)

Gefeliciteerd

(Alvast) Gefeliciteerd met je 12e verjaardag. Omdat zondag voor mij een rustdag is feliciteer ik je nu alvast. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 27 okt 2018 23:59 (CEST)

Gefeliciteerd. Maak er een leuke dag van! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 28 okt 2018 09:14 (CET)
Dank je wel Mike1023 en Rots61. Face-grin.svg Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 28 okt 2018 11:28 (CET)

OG-sjabloon

Hoi, we hebben liever niet dat je het OG-sjabloon gebruikt. Het idee van een blokverzoek is dat de moderator beoordeelt of de gebruiker geblokkeerd moet worden en vervolgens het juiste sjabloon plaatst. Als jij het OG-sjabloon plaatst terwijl het helemaal geen OG is of de gebruiker nog niet geblokkeerd is, veroorzaakt dat verwarring. Verder wil ik nog wel zeggen dat je heel goed bezig bent met vandalismebestrijding, bedankt daarvoor! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 9 nov 2018 16:17 (CET)

Oké, ik zal er de volgende keer opletten. Dank je voor dit bericht! Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 9 nov 2018 17:09 (CET)

Bloemetje

Tegoedbon

Beste Bobbyjohn10,


Hierbij stuur ik een tegoedbon ter waarde van één bosje bloemen om in te leveren bij mij. (omdat ik niet weet welk bloemetje je graag wilt) Als je erbij zegt welke bloem je wilt dan krijg je hem gratis. Je krijgt een bon omdat ik vind dat je goed bezig bent met jou project over vliegtuigen. En nog veel meer natuurlijk. In te leveren voor 01-01-2019.Vinkje.png Rots61 Overleg 10 nov 2018 17:27 (CET)

Wouw, wat een creatieve zelfgemaakte tegoedbon! Heel erg lief, bedankt! Hmm, doe maar de paarse krokus van bij Wikikids:Sterren. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 10 nov 2018 17:54 (CET) (nogmaals bedankt!)
Een bloemetje
Alsjeblieft een bloemetje, speciaal bereid door een specialist 12345dan met heerlijk geurende blaadjes erbij. De tegoedbon is niet meer geldig. Vinkje.png Rots61 Overleg 10 nov 2018 19:06 (CET)
Dank je wel voor de lekker geurende bloem! Fijne avond nog! Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 10 nov 2018 19:15 (CET)
Overigens zijn het echt leuke, mooie artikelen geworden over de vliegtuigtermen (en ik heb ook meteen het verschil tussen Economy en Business Class geleerd). Ik ben benieuwd naar het project Airlines. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 10 nov 2018 21:37 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Bobbyjohn10/Archief3&oldid=590983"