Overleg gebruiker:BBOR

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen III
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, BBOR!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

--Wouter15 overleg · (MOD). 8 februari 2011 13:46 (CET)

Roken

Ik heb de tekst die op Overleg:Hoofdpagina stond weggehaald en even op je GP gezet. Een overleg pagina is niet bedoelt of informatie over een onderwerp neer te zetten. En overlegpagina is ervoor om te overleggen met andere gebruikers over een onderwerp. Dus als je een opmerking had over de hoofdpagina dan had het prima op de OP van de pagina gekunt. Maar jou tekst ging over roken. Dus die info kan je misschien wel op de pagina roken zetten. Als je nog vragen hebt stel ze kan gerust. --Wouter15 overleg · (MOD). 8 februari 2011 20:40 (CET)

oke --Cyberduck icon.png BBOR - Overleg 10 februari 2011 11:26 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:BBOR&oldid=174646"